Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 ja byt tebou kaslu na testy a zajdu plus minus v dobe ovu k dr a on ti povi zda je a neni a kdyz bude tak ti pichne pregnyl a hura na to se 100%jistotou takhle se ti to nepovede hrozne se stresujes ovu testy ikdyz si to nepriznas a dr te v tomhle musi podporit muj me takhle hlidal 3mes ultr pak pichnul injekci a mam syna
@trrr ten můj těžko v tomto hele, chce, abychom to zkoušeli normal cestou a případně až něco po roce...
A když si vezmeš, že třeba chlap nepotřebuje sex týden, dva... tak potřebuji ujištění, kdy tak nějak je 😉
Zůstanu spíš u klasických, tam to člověk vidí... spíš mě teď znervoznil ten clearblue... jako digi test pro těhu je super... ale ty ovu jsou dle mého prd...
@pajuska17 jak je sliznice zvetsena tak je to tehu a nedostanes ms ted jen aby vse v poradku pokracovalo hlavne zadny stres!😉
@simi1510 a neni to taky treba ze ovulku nemas obyc testy blbnou a clear blue jede zpravne?kazdy mesic nemusi byt ovu i ja ji mela 2mes a pak pul roku nic jinak si uz nevysvetluju kde je chyba koukej zkusit GS MIMISTAR a nestvi me za me je to tutovka a nejsem tu toho nazoru sama sup at uz u tebe vidim pekne //!
@helinka88
@leymea
@pajuska17 holky nebojte to cekani je nejhorsi take ho mam uz 4x za sebou vlastne cele tehu se na neco ceka nejdriv na //pak na ❤ pak na prukazku pak na same vysledky testu pak kdy prijde porod az utece 6nedeli az budou prvni prikrmy puberta 18let atd atd hlavne klid nejak to dopadne vsem vam drzim palce 👍👍👍
Tak už se mi objevila i nevolnost,tak nevím..je to takhle na večer normální při těhu?

@mysinaa ahoj vidim tam ducha jen tyden spozdeni by meli byt //masivni ale je take mozne ze jsi mela ovulku dele 😉zkus za 2-3dny znovu melo by silít drzim palce 😉😉