icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
peanuty
6. led 2017

@helinka88 Moc skoro né, jen občas se něco "ozve". Jen na Silvestra mi dvakrát projela ostrá bolest od vaječníku až ke vchodu pochvy. Jinak mě to tam jakoby táhne. 🙂

helinka88
6. led 2017

Já mám jakoby menstruační.. Ráno u dr, hodnota v krvi 99,3 a na testu slabá čárka.. Mám strach z těch bolesti 🙁

peanuty
6. led 2017

@helinka88 A test jsi zkoušela.? V kolikátém jsi tt nebo DPO.? Ty bolesti jsou normální, já mám třeba břicho na vodě, jako v den ms, hlavně se nestresuj. Jaké máš jiné příznaky.? 🙂 ♥

helinka88
6. led 2017

Jj test jsem si dělala rano, na ultrazvuku nic nebylo vidět ale podle krve mam 99,3 hodnotu.. Vysadila jsem ant. Na konci listopadu a odmenstruovala, ale od té doby nic.. Test jsem si delala po Vanocich a byl negativní a dneska rano jsem sla na gyn. A právě UZ nic a v krvi 99,3.. Tak nevím 🙁 je to šílená bolest.. Přikládám foto testu

peanuty
6. led 2017

Foto ještě nevidím, ale kolik těch testů jsi si dělala.? Měla jsi slabou čárku.? Zkus ten Clearblue a uvidíš. Na UZ by mělo být vidět něco má v 6tt.

peanuty
6. led 2017

@helinka88 není třeba možné ....nechci strašit.... mimoděložní.?

peanuty
6. led 2017

@helinka88 ptám se kvůli té bolesti, ale doufám, že budeš ty a mimi ok.!♥♥♥♥

helinka88
6. led 2017

No to právě nevím.. V pátek za týden mám kontrolu.. Můžu nějaké prášky na bolest? Vzdycky přijde tak na 5_10minut ale je to šílené 🙁

helinka88
6. led 2017
helinka88
6. led 2017

@peanuty
Před Vánoci a negativní a dnes ráno a byly dvě, ale druhá slabá...

peanuty
6. led 2017

@helinka88 Beruško, já jsem těhu asi 5+4tt a ještě nic moc nevím a doufám, že bude vše ok, tak Ti asi s prášky neporadím, každopádně doufám, že Ti srdíčko pomůže pro štěstí.♥ Juknu na net.

helinka88
6. led 2017

@peanuty mockrát děkuji, taky přeji ať jsi ty a mimisek v pořádku. Ja se dozvím v pátek.. Kdyztak si skočím do lékárny večer.. Teď momentálně bojuju s bolesti 😂

peanuty
6. led 2017

@helinka88 Já jdu na tu první kontrolu v úterý, tak jsem zvědavá, čárku mám slabou, ale už je o prďolu bojim. A to ani nevim, jestli pořádně jsem. :D

misicka74
6. led 2017

holky je taaaaaam 👏😍😍

peanuty
6. led 2017

@misicka74 Gratulaceee.! ♥

helinka88
6. led 2017

@peanuty no ja když si dělala test po Vanocich, tak jsem byla přesvědčena, že přijde MS.. Trst i hodnoty mě potesily, ale ty minutové bolesti.. Jen doufám, že deloha roste a proto to bolí
😂

helinka88
6. led 2017

@misicka74 taky gratulujuu, at mimisek krásně roste ❤️

helinka88
6. led 2017
trrr
6. led 2017

@helinka88 krasa!deloha se roztahuje proto ji muzes citit ale nemela by to byt velka bolest

leymea
6. led 2017

@laura1972 gratuluju
Super 😉

leymea
6. led 2017

@laura1972 kolikateho jdes na kontrolu a dle MS jsi kolik? 🙂

helinka88
6. led 2017

@trrr no je to bolest jako lri ms, nez jsem zacala brat antokncepci.. Dr mi rikala, ze se deloha prokrvuje a ze to může být bolestivé jako při ms.. Nebolí to pořád, dneska zatím 3x za celý den od rána 6hodin..jen říkala, že nic nevidí na UZ, tak že to může být i mimodelozni, ale že mě nebude strasit.. Na netu jsem četla, že pomáhá magnesium, ale beru femibion 1,tak nevim, jestli dokoupit magnesium ještě.. Nebo počkat do další kontroly.. Nechci být histerka, ale mám obavy 😟

misicka74
6. led 2017

@helinka88 @peanuty moc děkujiii 🙂

luska__
6. led 2017

@helinka88 můj dnešní test a ty bolesti mám stejne! Je to nepříjemné.. zkusím udělat v neděli a v pondělí podle toho doktor na krev a utros

helinka88
6. led 2017

@luska__ ja byla rano, nepocitala jsem s tim, že bude pozitivní.. Podle krve jsem v začátku, tak doufám, že to bude dobrý a Tobě držím palečky 😍 dej vědět, jak jsi dopadla ☺️ máš něco na ty bolesti? Ja jsem chtela, ale pak jsem fikala, ze si dam prasek a nez to zacne účinkoval, tak je po bolesti
😂 😂

ajina94
6. led 2017

@misicka74 Gratuluji 😉

luska__
6. led 2017

@helinka88 ja bych si žádný prášky na bolest rozhodne nebrala!! Beru to, ze buď se rozjede ms a nebo to bude sílit. Neberu to jeste jako pozitivní test . Dělala jsem si včera ovulacni test a predevcirem (28,29dc) a rano jsem si zkusila tt byl tam duch, a kamaradka Renatka❤Tady z MK, která je ma opora poradila mama test..

leymea
6. led 2017

@helinka88 to mas az takovy bolesti?

mysinaa
6. led 2017

Ahoj holky,chci se zeptat na názor 🙂 mám týden zpoždění MS,bolesti v podbřišku,netradiční chutě a zvýšenou teplotu...Dělala jsem si mamatest,ale tam byl jen sotva viditelný duch (viz.foto pokud ho vůbec uvidíte). A ráno druhý mamatest a tam ještě menší stín než předtím. :/ Co myslíte? Na gyndu jdu v pondělí.