Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Já mám jakoby menstruační.. Ráno u dr, hodnota v krvi 99,3 a na testu slabá čárka.. Mám strach z těch bolesti 🙁
Jj test jsem si dělala rano, na ultrazvuku nic nebylo vidět ale podle krve mam 99,3 hodnotu.. Vysadila jsem ant. Na konci listopadu a odmenstruovala, ale od té doby nic.. Test jsem si delala po Vanocich a byl negativní a dneska rano jsem sla na gyn. A právě UZ nic a v krvi 99,3.. Tak nevím 🙁 je to šílená bolest.. Přikládám foto testu
Foto ještě nevidím, ale kolik těch testů jsi si dělala.? Měla jsi slabou čárku.? Zkus ten Clearblue a uvidíš. Na UZ by mělo být vidět něco má v 6tt.
No to právě nevím.. V pátek za týden mám kontrolu.. Můžu nějaké prášky na bolest? Vzdycky přijde tak na 5_10minut ale je to šílené 🙁
@helinka88 Našla jsem tohle - http://www.emimino.cz/diskuse/zacatek-tehotenst...
@trrr no je to bolest jako lri ms, nez jsem zacala brat antokncepci.. Dr mi rikala, ze se deloha prokrvuje a ze to může být bolestivé jako při ms.. Nebolí to pořád, dneska zatím 3x za celý den od rána 6hodin..jen říkala, že nic nevidí na UZ, tak že to může být i mimodelozni, ale že mě nebude strasit.. Na netu jsem četla, že pomáhá magnesium, ale beru femibion 1,tak nevim, jestli dokoupit magnesium ještě.. Nebo počkat do další kontroly.. Nechci být histerka, ale mám obavy 😟
@luska__ ja byla rano, nepocitala jsem s tim, že bude pozitivní.. Podle krve jsem v začátku, tak doufám, že to bude dobrý a Tobě držím palečky 😍 dej vědět, jak jsi dopadla ☺️ máš něco na ty bolesti? Ja jsem chtela, ale pak jsem fikala, ze si dam prasek a nez to zacne účinkoval, tak je po bolesti
😂 😂
@helinka88 ja bych si žádný prášky na bolest rozhodne nebrala!! Beru to, ze buď se rozjede ms a nebo to bude sílit. Neberu to jeste jako pozitivní test . Dělala jsem si včera ovulacni test a predevcirem (28,29dc) a rano jsem si zkusila tt byl tam duch, a kamaradka Renatka❤Tady z MK, která je ma opora poradila mama test..
Ahoj holky,chci se zeptat na názor 🙂 mám týden zpoždění MS,bolesti v podbřišku,netradiční chutě a zvýšenou teplotu...Dělala jsem si mamatest,ale tam byl jen sotva viditelný duch (viz.foto pokud ho vůbec uvidíte). A ráno druhý mamatest a tam ještě menší stín než předtím. :/ Co myslíte? Na gyndu jdu v pondělí.

@helinka88 Moc skoro né, jen občas se něco "ozve". Jen na Silvestra mi dvakrát projela ostrá bolest od vaječníku až ke vchodu pochvy. Jinak mě to tam jakoby táhne. 🙂