icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
peanuty
6. led 2017

Ahoj holky, carka nesili a ani neslabne, tehu jsem zjistila ve stredu vecer a dnes rano jsem si delala dalsi test. Co myslite.? :( Priznaky: svedeni tela, poceni, zvysena teplota, bolest v podbriski, nechut k jidlu, pocit vody v brise, obcas zavrat. Posledni ms 27.listopadu, poceti zrejme 22-24.prosince

trrr
6. led 2017

@peanuty dej sem rozdily testu me u jednoho ditete silily testy az po tydnu neboj neni nic ztraceno

peanuty
6. led 2017

@trrr svetla foto dnes rano a tmava ve stredu vecer

simi1510
6. led 2017

@peanuty k treba mívám testy silnejsi vecer nez rano... muze to mit ruzne i důvody proc hned nesili 😉 neboj se 😉

trrr
6. led 2017

@peanuty carky jsou krasne takze neboj jistak zkus jinou znacku testu

leymea
6. led 2017

@laura1972 jsem nervozni 🙂 doufam, ze je vse v poradku 🙂

simi1510
6. led 2017

@laura1972 tak cooo? Uz neco vis? 🙂

peanuty
6. led 2017

@simi1510
@trrr Moc dekuji za uklidneni.! Zkusim asi i jine testy, tyhle maji pry malo barviva. V utery jdu na gynekologii, tak doufam, ze tam prdola bude.

laura1972
6. led 2017

Holky tak jsem tady 🙂 tak dr. rikal, že podle ultrazvuku začínám 6.tt. a je to ještě lepší než čekal 🙂 za 14 dní kontrola a uz, prý by mohlo být srdíčko 🙂 prý to vypadá hodně dobře oproti tomu tehu v létě, tam už to bylo špatný .Dneska byl nadšený 🙂 minule 4 mm, ted 2 cm. 🙂

simi1510
6. led 2017

@laura1972 mam z tebe radost! Úžasná zprava!!!

laura1972
6. led 2017

@simi1510 moc, děkuju 🙂 taky mi spadl kámen ze srdce. Přišla jsem na, řadu az asi po 3/4 hodině a to jsem byla, objednaná na, 10.30. tak to už byly nervy jak to dopadne. Prý tehdy když jsem byla tehu, to tam už, neviděl moc dobře, prý tam byly tri bubliny, který tam vubec neměli být, ale s, tímhle se to prý nedá vubec srovnat, prý to vypadá hodně nadějně a do 10 -14 dnů by mělo být srdíčko a,srdeční akce, tak za 14 dní doufám, že uz bude a vše bude jak má. To budou ještě větší nervy příště až tam budu.

luska__
6. led 2017

Dnešní tt, jsem 31dc a ovu nevim , ale zatím mi ji nikdy neprokázali..
Neni dělaný z ranní ale ted ve 12:20

barizna
6. led 2017

@luska__ já měla taky takového ,,ducha´´ =) a teď je vedle mě už 8mi měsíční slečna =) takže gratuluji =) zítra to bude zase trošku víc vidět =) ...

laura1972
6. led 2017

@luska__ moc pěkné , gratuluji 🙂

trrr
6. led 2017

@barizna take sem to tak mela 😉

trrr
6. led 2017

@laura1972 tak parada to je super ze to je uz o 100%lepsí!ty jsi 6tt a ja na posledni kontrole byla 5tt😂

misicka74
6. led 2017

holky, kdo jste dělali digi test, jak brzo? už při slabém duchovi nebo až byla čárka silnější? Nechci dělat zbytečně... Cítím se divně, něco je na mě jinak. Cítím se, jak kdybych měla plné břicho, takové pnutí a ty prsa... mám strach, aby to dopadlo

misicka74
6. led 2017

@peanuty já mám předpoklad početí podobně jako ty asi mezi 23-25 a dnes jsem teprve objevila ducha...buď v klidu, koukni na mé foto v dnešních příspěvcích, takže podle skutečné délky těhotenství to tak být může.

luska__
6. led 2017

@laura1972 myslíte , ze bude sílit? Ma smysl si dělat zítra rano test ? Nebo az v neděli??

tornadolu
6. led 2017

@laura1972 gratuluji nádhera 😉❤

trrr
6. led 2017

@luska__ pockala bych do nedele 😉

lucinka58
6. led 2017

@misicka74 Já dělala digi test bez zkoušení normálního testu 4 dny před očekávaným termínem menstruace a ukázal 🙂 Na normálním byl v termínu menstruace teprve duch 🙂

lucinka58
6. led 2017

@luska__ Gratuluju!!!!!

katuskad1
6. led 2017

Holky, i když tu nepíšu tak Vás všechny sleduji 🙂 @simi1510 - jsme na tom stejně, já mám MS taky dostat 21.1.2017, ovulační testy jsem tento měsíc vzdala :D třeba je to psychikou, že na to tak myslím, a sleduji se, ale stejně na to myslím a počítám :D Tulení dáváme teda skoro každý den.

Všem, které našly dvě čárčky gratuluji :-*

A @laura1972 - krásný obrázek 🙂 Za 14 dní se těším zda bude srdíčko 🙂 Věřím, že ano, tak pfuj pfuj pfuj, ať jde vše jak má, a šetři se! 🙂

peanuty
6. led 2017

Zlatíčka, chce to hlavně klid, já má alergii na sperma a v prosincci se do mě "udělal" tříkrát a to 1x 2dny po ms, pak 22.prosince a pak až asi den před Silvestrem a zřejmě to podle testu vyšlo, zítra mám 16DPO a zkusím Clearblue těh.test digital, tak jsem zvědavá a dám vědět. Je to opravdu o psychice, já BT neměřila, ani čípek ani neměla ovulační testy. Bylo to nepříjemné s tou alergií, ale vyšlo to. ♥ Tak doufám, že bude vše v pořádku, v ÚT jdu na první kontrolu. ♥ Hodně štěstí a těhulkám gratuluji.♥

ple
6. led 2017

hCG stoupla přes 400 já mám radost

laura1972
6. led 2017

@luska__ ja myslím, že určitě 🙂 ja tedy testila každý den , taková moje mánie 😀 ale je fakt, ze když se testuje obden, je to daleko vic vidět jak sílí 🙂

laura1972
6. led 2017

@katuskad1 moc děkuji, taky budu doufat, že bude 🙂

laura1972
6. led 2017

@tornadolu děkuju moc 🙂

helinka88
6. led 2017

Holky, máte některá bolesti v podbrisku na začátku těhotenství?