Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

No a hlavne to neni z prvni ranni moci takze uvidime.
@monikavitezslav ja taky vidím 🙂
@laura1972 ja prave taky a znepokojuje me to. Co odyz tj zase v jizve? Nevim co si myslet. Ms prisla opozdena a nebyla klasicka a bez jakekoliv sliznice.
@monikavitezslav ja bych zkusila zitra z ranní moči, když se ti to ukázalo takhle a z, ranní to nebylo. Treba to tak máš, jsou přece ženské co mají ms i do 3 měsíce. Moje kamarádka to tak měla a všechno bylo v pohodě. Zkusila bych zítra z, ranní moči a pokud bude silnější asi bych zavolala dr. a řekla mu jak se věci mají a určitě te pozve na, prohlídku a uvidíš. Aspon budeš vědět co a jak a nebudeš se stresovat.
@monikavitezslav já teda nic nevidím....
@laura1972 Me totiz nenapada nic jineho nez ten nejhorsi scenar. Ale to hle.je mi sakra divne? Je mozna vada testu?
@monikavitezslav Taky vidím 🙂
@monikavitezslav nemyslím si, ze by byl test vadný. Ještě by možná to mohlo být biochemické tehu, že bys měla v sobě ještě zbytky HCG, ale to se mi zase nezdá, jestli ti pred ms test nic neukázal. Spíš by to mohlo být, jak uz jsem psala, ze bys byla tehu a ms by byla jako to u některých první tri měsíce bývá . Zkus zitra ráno z, té ranní a uvidíš. Tohle je test od maxe? Cos dávala dnes?
@laura1972 Jjo od maxe.
Holky zacinam se bat. Nezbyva mi nez cekat co z toho vyleze. Ale divne tj kazdipadne. Vecer mame slezinu z prace takze pres noc budu prolita dost tekutinama tak by to ten test mohlo zkreslit.
@monikavitezslav tak ten falesnaky nedělá, tedy alespoň mě ne a holky tady taky myslim psaly, že ne. Tak snad to bude v pohodě a možná prostě jsi tehu a to krvácení zvlášť když bylo jiné jak píšeš by to mohlo tomu nasvědčovat 🙂
@monikavitezslav taky ji tam vidim. A bude to dobry 😉 ms muze byt az snad FO třetího ˇesice... a jestli si nemela klasickou mrchu, a nesla sliznice...
No pak tedy proc je carka tak slaboulinka?
@monikavitezslav no možná kvůli tomu že to nebylo z, ranní moči.
@laura1972 tj sice fakt ale stejne je to divne. Nechce se mi dneska volat mudr. Stejne by nic nezjistil. Ach jo tj zase situace.
@monikavitezslav zkus ještě počkat a tak dva, tři dny bych testla jak test sílí a pak bych popř. dr. zavolala.
@laura1972 no uvidime. Tj zase situace ze ja pitoma ten test vubec delala ted budu akorat nervozni☹
hCG u mě ve středu byla 300 ale maličký vacek byl vidět dnes odběr krve a v pondělí nanovo;) ale já věřím že vse bude na dobré cestě
@monikavitezslav tak muzes si dojit na odběr krve jako samoplatce... carka na testu muze byt ovlivnena tim, jak často chodíš na záchod, jak moc si pila, jak dlouho jsi tehotna atp...
@monikavitezslav ja bych se nestresovala, počkej až jak to bude další 2-3 dny a uvidíš. Treba bude vše v pohodě, nesmíš myslet hned na nejhorší. Vim, že se to lehce říká, ale vážně bych počkala jak to bude vypadat zitra a, pozítří. A nějak jinak se cítíš nebo nějaké příznaky tehu?
Hlavne každé stresovani je pro to mimi horsi a horsi... takze jak rika Laura, počkej, co bude a rikej si, jsem tehotna a musim se dle toho chovat nejak 😉

@snezenka123 no prisla opozdene. A hlagne trvala 4dny bez sliznice. Nechapu to. Delala jsem ho jen tak protoze furt mam nutkani na wc. Co vada testu? Asi blbost co?