Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@martjanouskova haha, já si koupila 4x
@luska__ No to byl někdo chytřejší 😂
@zicherajska ne v pohodě 🙂 klidně se ptej od toho jsme tady na koniku 🙂 no ono je lepší testovat obden, potom je vidět rozdíl jestli čárka sílí. Ja tedy, to nìkdy nevydržela a testovala denně, ale je fakt, že obden je to poznat jestli sílí nebo ne. Pokud sílí je to na dobré cestě 🙂
@laura1972 Dekuju moc za info. Ja jsem taky desne nedockava. Takze myslim, ze zitra znova :D
@zizulka2008 mě se to zdá že je to zbytkové HCG :( měla jsem ještě měsíc po revizi pozit test 10 ... Tohle se mi zdá na 25 moc rychlý ale třeba napíše ještě někdo ... Zase nemůžeš mít po týdnu od ovulky už 25 pozitivní test :/
@denisa3101 Já na revizi nebyla děloha byla cista na kontrolním usg a ovulace cca 29.-31.12. Test jsem mela 12.den po ovulaci pozitivní i předtím, ted je to 11.den. tak nevím, uvidíme co z toho bude nebo nebude.
@denisa3101 když hcg klesá tak i test by měl slábnout ze? Tak zkusím vyzkoumat jak budou čárky vidět a uvidíme.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat po jaké dobře po sexu si děláte test ? Nebo po kolika dnech se to většinou zjistí, předem děkuji !
Ahoj holky,mam 5 dni zpožděni 33DC ale testy zatim negativni ☹ to už asi nemam šanci co?Děkuji za odpovědi
@lucka00024
Spoždění může být i z jiného důvodu, ale šance tam pořád je. Mě se ukázala slabá čárka až někdy kolem 7 dnu spoždění.
@pajuska17 ano ja vim a taky to už přikladam tomu že mi blbnou hormony :-\ no testy mam do neděle a uvidim..... jo mam femibion mužu ho jist i jako netěhotna?
@lucka00024 pokud mas 1,tak ano.. Ja ho zacala brat hned po vysazení antikoncepce 😊 ma doporučení gynekolozky.
@helinka88 jojo 1 🙂 no antinu neberu už cca 3m 🙂

@trrr tak to jo 🙂 já už se lekla. No testy dělá když pak vidí srdíčko. Minule kdyz jsem byla naposledy, tak čekal až bude srdíčko a pak, že nabere krev a pak nebylo a bylo ZT, tak už mi krev nebral. Ted podle mýho bude chtít vidět nejdriv UTZ a pak nabere krev.