Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luska__ Supeeer, gratuluji 🙂
@aptacek ja si nemyslim, že to byl spatny test. Pokud byla ruzova slaba carka, tak si tehotna byla ale neujalo se to a normalně přijde MS. Stava se to časteji než si nektere mysli, proto se ma testovat až když MS meška. Člověk je pak sklamany, že tam prece jen neco bylo a neudrželo se.
Holky jsem vykulena jak jelen. Brala sem Ha Lunafem, ale nesedela mi. 3 mesic ke konci me zacali bolet prsa. řikala sem si, že to bude s tech hormonu, jenomže už ji neberu a prsa me boli furt. v patek sem byla na gynde na kontrolu, a na utz nebylo nic. Kazdopadne dneska nebo zitra jdu pro test, protože ty prsa fakt boli. I chlap doma mi rika, že je mam nejake vetsi, plnejsi. :D
holky hlásím 166 jednotek 🙂 takže děj se vůle boží! <3
@zizulka2008 Tohle bude nové těhotenství. Po samovolném potratu to HCG jde rychle do kytek 🙂 Já teda taky otěhotněla hned v cyklu po samovolném potratu. Potratila jsem 2.10. a na konci října už jsem měla pozitivní test 🙂
@lucinka58 také mi to tak přijde, všude jsem našla ze do 14dnu je nulový bez revize.jeste mam tři testy tak snad budou sílit 🙂 mela jsem na onu potvrzene zrání dvou folikulu nastejno :D

@helinka88
Tak to sme na tom stejně až na tu nohu teda :D a prsa mě bolej teda už 14 dní a poslední týden tak hodně že mě to budí v noci.