icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pajuska17
9. led 2017

@helinka88
Tak to sme na tom stejně až na tu nohu teda :D a prsa mě bolej teda už 14 dní a poslední týden tak hodně že mě to budí v noci.

martjanouskova
9. led 2017

@luska__ Supeeer, gratuluji 🙂

luss1994
9. led 2017

@aptacek ja si nemyslim, že to byl spatny test. Pokud byla ruzova slaba carka, tak si tehotna byla ale neujalo se to a normalně přijde MS. Stava se to časteji než si nektere mysli, proto se ma testovat až když MS meška. Člověk je pak sklamany, že tam prece jen neco bylo a neudrželo se.

helinka88
9. led 2017

@pajuska17 to me boli spise ten podbřišek více.. Tak nárazově.. Už ať je pátek a můžu k dr 😊

luss1994
9. led 2017

Holky jsem vykulena jak jelen. Brala sem Ha Lunafem, ale nesedela mi. 3 mesic ke konci me zacali bolet prsa. řikala sem si, že to bude s tech hormonu, jenomže už ji neberu a prsa me boli furt. v patek sem byla na gynde na kontrolu, a na utz nebylo nic. Kazdopadne dneska nebo zitra jdu pro test, protože ty prsa fakt boli. I chlap doma mi rika, že je mam nejake vetsi, plnejsi. :D

pajuska17
9. led 2017

@helinka88
Tak ten mě taky dost bolí, ještě že to vždycky na nějakou chvíli přestane. Já jdu ve čtvrtek zase. Tak mi dej pak vědět 🙂

helinka88
9. led 2017

@pajuska17 jeeej, ja jsem tak ráda, že ty bolesti nejsou jsn u mne 🙁 ne že bych vam to přála, ale uklidňuje mě to
😂 jinak co se týče prsou, tak cítím jakoby mravenčeni na bradavkach.. Ano, dam.. Ty se take ozvi 😉 budu držet palečky 😍

luska__
9. led 2017

holky hlásím 166 jednotek 🙂 takže děj se vůle boží! <3

helinka88
9. led 2017

@luska__ supeeeeer..

lucinka58
9. led 2017

@zizulka2008 Tohle bude nové těhotenství. Po samovolném potratu to HCG jde rychle do kytek 🙂 Já teda taky otěhotněla hned v cyklu po samovolném potratu. Potratila jsem 2.10. a na konci října už jsem měla pozitivní test 🙂

trrr
9. led 2017

@pajuska17 TAK TO JE PARADA GRATULACE NA ULTR DO 14DNI UVIDIS NEBOJ JAK TI JE?

trrr
9. led 2017

@luss1994 mohou to byt rozhazene hormony po te ha anebo jsi tehu jasne ze na ultr nebude nic videt nechapu proc vam ho doktori delaji je moc brzy az tak po 14dnech a nerekl ti jakou mas sliznici atd?

trrr
9. led 2017

@luska__ to je nadhera!

trrr
9. led 2017

@helinka88 nemel by te moc bolet podbrisek trochu mozna ale moc ne jak budes moct koukej lezet a odpocivat 😉me nikdy u zadneho tehu nebolel u nekoho jineho max pichalo obcas davej na vas pozor 😉

pajuska17
9. led 2017

@helinka88
To mě taky, ptala sem se na to doktora a má to skoro každá. Tak to já je mám tak nateklý že sem ráda že si vůbec nějak lehnu jak to bolí :D. Já tobě taky ❤ ... sem ráda, že to mám s kým prožívat když sme na tom skoro stejně 🙂

pajuska17
9. led 2017

@trrr
Děkuji 🙂 ... pořád stejně, hrozně mě bolí prsa a podbřišek ale jinak se cítím fajn. Akorát na jídlo nemám moc chuť a nemůžu moc spát.

helinka88
9. led 2017

@trrr no odpocivat moc nejde, musim do práce a pracuju ve skladě 🙁 nechci to ještě v práci říkat, dokud to nebude 100%..ale kolegyni jsem rekla že asi chřipka, tak mě nechává spočívat
😂 nebolí ro pořád, jen občas na pár minut..

helinka88
9. led 2017

@pajuska17 nápodobně.. Mě to taky dr říkala, ale upozornila mě, že může jít i o mimodelozni.. Ale doufám, že ne 😊 ty bolesti pro to maličké vydržím
😂

pajuska17
9. led 2017

@helinka88
Taky mě s tím straší když ještě není na ultrazvuku nic vidět, ale doufám že to bude v pohodě. Říkám si to stejné 😊😀

trrr
9. led 2017

@pajuska17 za 9mes se toho jeste najis az az 😂

trrr
9. led 2017

@helinka88 tak doufam,ze tam netahas tezke veci 😲

helinka88
9. led 2017

@pajuska17 joo bude to dobré ❤️

pajuska17
9. led 2017

@trrr
Je mi to úplně jasný :D budu jak kulička.
@helinka88
Já už to v práci oznámila, dělám za barem takže tahání sudů nechám na hostech :D

helinka88
9. led 2017

@trrr snažím se 😊 jestli se to potvrdí a bude vše v pořádku, zkusím si domluvit nemocenskou.. Pojistka na ni mi už běží skoro dva roky
😂

helinka88
9. led 2017

@pajuska17 dobře děláš 😊 ja pockam do kontroly 😊

trrr
9. led 2017

@helinka88 je fakt lepsi pockat no by te mohli vyhodit driv jsou takovi 😔

pajuska17
9. led 2017

@helinka88
Já chtěla taky, ale v baru se nic neutají 😊

zizulka2008
9. led 2017

@lucinka58 také mi to tak přijde, všude jsem našla ze do 14dnu je nulový bez revize.jeste mam tři testy tak snad budou sílit 🙂 mela jsem na onu potvrzene zrání dvou folikulu nastejno :D

laura1972
9. led 2017

@luss1994 tak.to je hezké 🙂 to by asi bylo milé překvapení kdyby to bylo tehu 🙂

piguse
9. led 2017

@zdenule23 Ahoj jeee tak to je parada. Moc gratuluju 🌹 ja jsem delala vcera nic tam nebylo a dneska rano zase druha carka tak uz nevim. Ze 4 testu 3 pozitivni...Asi zajedu koupit digitalni. Ten prvni je z patku a druhy z dneska.