icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zdenule23
10. led 2017

@laura1972 mam fotil mi ho ale je na obyc papiru minutku a vyfotim ho

zdenule23
Odpověď byla odstraněná
adkatt
10. led 2017

Holky... když se mi posunula ovulka o týden... je možné ze se mi posunula i MS? Testovat nechci... ještě tomu dam týden...

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 myslis tam napravo? Není tam moc vidět.

luska__
10. led 2017

@laura1972 v levo ne? 🙂

zdenule23
Odpověď byla odstraněná
leymea
10. led 2017

@adkatt ano, posune se i MS 🙂

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 tak já si nebyla jistá.já mela na utz naposledy tohle a to jsem byla v 5. týdnu s ms v 7.týdnu.

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 v létě když jsem měla ZT tak to vypadalo v 5 týdnu takto a mělo to jen asi 6 mm, ted v 5.týdnu to má 2,4 cm a prý tehdy už bylo vidět, ze není něco v pořádku podle té bubliby a ted prý je to lepší než čekal a ze to odpovídá podle utz jak to má být. Tak snad příští pátek bude vše OK a bude i srdíčko, tehdy se ani nevyvinulo, prý tam nebyl ten terčík, co tam má být, ze kterého pak se vyvíjí srdíčko a ted tam naštěstí je.

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 zapomněla jsem.přidat foto, jak jsem psala, že to vypadalo jinak v tom létě. Když kouknes na oba utz ten rozdíl je vidět. Tenhle je ten z léta.Také 5.tt.

zdenule23
10. led 2017

@laura1972 dekuji snad bude u mne vse o.k za 14 dnu kontrola

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 budu držet palce 🙂

zdenule23
10. led 2017

@laura1972 mam velke potize s MS musela jsem brat i gynprodyl aby mi chodila alespon trosku jak ma.. Ale i tak to haprovalo takze jsem mohla klidne mit ovulku v pulce prosince.. Tak se necham prekvapit.. A prekvapilo mne ze nenabral mi krev.. Ale pravda je ze 8.1 druha carka byla malinko svetlejsi a dnes krasne plne // carky

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 me taky nenabiral krev. Az příští patek jdu na třetí kontrolu a utz, tak mi bude nabírat krev.

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 já brala clostilbegyt a pak duphaston, ted beru gyndprodyl a vše je OK 🙂

piguse
11. led 2017

@zdenule23 Ahoj doufám že bude všechno v pořádku. To samé na uzv jsem měla v prosinci, jak už jsem tady psala, byla vidět tečka ale dr nakonec řekla že to na těhu nevypadá. Mela jsem i negativní krev. No a ted mám 3 testy pozitivní ale digi je negativní. Zítra jdu konečně k dr tak uvidíme.

adkatt
11. led 2017

@leymea děkuji 😊

tornadolu
11. led 2017

@laura1972
@zdenule23 taky beru Gynprodyl ted jen počkat na 3 cyklus a pak mam jít na kontrolu tak jsem zvědavá😊

zicherajska
11. led 2017

Ahoj holky, tak jsem po dvou dnech testovala znova. Poprve to byl test Dr Max, ktery mel slabou carku a dnes mamatest skoro nic 😲 tak jsem si udelala jeste ten digitalni a ten ukazuje + 1-2. Tak tomu uplne nerozumim, nemela by ta carka silit? Trochu me to vydesilo. K doktorce jdu az 20.1 🙄

zdenule23
11. led 2017

@tornadolu Ja uz ho brala patym mesicem, ale prvni dva v pohode pak uz mi to opet blblo a ted vlastne pozitivni testy tak doufam ze bude vse o.k

laura1972
11. led 2017

@piguse ahojky a dáš fotku?? Tech testů? To je divné, ze ti digital neukázal a obyc. testy jo.

laura1972
11. led 2017

@tornadolu je prý hodně dobrý, tak si myslím, ze ti pomůže 🙂 moc držím palce 🙂 a kdy jdeš na kontrolu?

trrr
11. led 2017

@zicherajska jak ukaze digitalni tak je to 100%ze jsi tehu ja mela take obyc slabe bo nic a digi +1-2 a jsem😉

zizulka2008
11. led 2017

@lucinka58 tak davam foto ze včera a dneška, ten uplne horní je ten první předevčírem, co myslíš? Jsem z toho jelen, neměla by byt čárka slabší u zbytkového hcg? V sobotu to bude 5 týdnů po potratu. A čárky mi přijdou tak nějak stejne a dobře viditelne.

leymea
11. led 2017

@laura1972 ja se v tom vubec nevyznam 🙂 jako vidim to, ale ze tam je neco spatne tak nevidim.

laura1972
11. led 2017

@leymea myslis jak jsem dávala ty dva utz? Ten z léta a ten současný?

piguse
11. led 2017

@laura1972 Uz jsem dávala ale dám klidně znova. Poslední dva co jsem si dělala v neděli a pondělí. Včera byl digi a ten je negativní. Další testy už nemám, zbyli mi jen ovulační..stejně jdu zítra k dr tam se uvidí...

laura1972
11. led 2017

@piguse tak to je divné, ze ti digi neukázal a rychle jo. Jakou ma citlivost ten digi??

kstablova
11. led 2017

@piguse předem se omluvám...... no, já jsem to měla podobně v srpnu/září. Před MS pouze takový duch a digi negativní. Proběhla MS v obvyklé síle i délce. Po MS (začátek října)jsem chtěla začít zase hlídat ovulaci a ovulační byl pozitivní hned po MS (nebývá), tak jsem udělala pro jistotu i těhotenský a byly tam dvě silnější //. Po MS mi pak i digi ukazoval 1+2. později další i 2+3, ale po pomalém vzrůstu HCG se na UTZ ukázalo, že těhotenství bylo neprosperující a na konci října jsem šla na revizi.

ple
11. led 2017

Holčičky moje nesu vám radostnou zprávu jsem v 5tt 🤗😘😍