Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

se
nejak
nejak to tu blbne a zamrzla tu konverzace 😕
@ leymea zřejme mi tolik neveri,a hleda jsi nazory matek na cistu v tehotenstvi..Ja mela ms 22.11 ale ted v utery mi mudr rekl ze spis jsem asi v 5 tt ale ze za dva tydny uvidime zda je tehu prosperujici a nebo ne.. Dnes jsem začala spinit pry podle mudr se nemam ceho obávat.. že mam brat gynprodyl co uz od nej mam předepsan a za dva tydny se uvidime
zdenule23snad to bude v poradku preju ti to a chlap musi pochopit ze potrebujes s nekym pokecat tady te nikdo nezna tak se nemusi bat ja mam take zakaz to nekde rikat ani rodina to nevi 😕a jak sem furt tady tak se ptal jestli sem na nejake seznamce ci co 😂
@trrr Ach ty mužský, Taky to mám zakazane rici rodine,ale má mamka už to na mne spoznala,takže jsem ji to potvrdila ale stím at mlci...Tak snad to bude fakt vse o.k... je to me 4 tehu ale jedno se již nevydarilo bylo zamlkle.. Jsem jak na jehlach ty 2 ratolesti mam z jinym a jemu by jsem porodila kdyz se zadarí prvniho potomka...
Tak at to vyjde!😉
holky taky vám to blbne a zamrzá???? Já nejsem schopná napsat skoro žádnej příspěvek - když něco umáznu, tak se to sekne a musím stránku restartovat...... Dost hruza!!!!!
lucinka58 me taky seka se mi to a nejdou mi oznacovat lídi

Achjoooo, to je hrozné ta nejistota, nevědět na čem jsem 😒Jsem 13DPO, 10DPO jsem objevila ducha na tt, včera odpo už čárka o dost viditelnější...jenže pořád trochu špiním a bolí mě břicho...ms bych měla dostat jink v pátek nebo sobotu, což doufám, že nedorazí 😠 Chtěla jsem vyměnit i gynekologa, teď k nám nastoupil nový a je výborný. Tak jsem tam volala, zda přibírá ještě nové a zrovna se zeptala, zda počkat jestli ms dorazí nebo po víkendu se objednat. Prý mám přijít hned. Dr.mi udělal utz, v děloze nic neviděl, ale na vaječníku mám žluté tělísko - které tam je po ovulaci a pak zmizí, v připadě těhotenství tam zůstává??? Nevím na čem jsem, mám přijít za týden na kontrolu, nabrali mi krev na HCG a uvidí se ☹ Zažil jste někdo něco podobného?
@lucianek123 Asi 14-16 dnů po ovulaci žluté tělísko zaniká a produkce hormonu progesteronu, který toto tělísko vylučuje, zánikem rychle klesne. Tělo zaznamená velký spád hormonů, sliznice v děloze se začne rozpadat a přijde menstruace…Pokud 18 dní po ovulaci stále žluté tělísko je, tak je velká šance, že by jsi mohla být těhotná. Embrio totiž vylučuje HCG hormon, který dále stimuluje žluté tělísko, to pak nezaniká a vylučuje progesteron až do té doby, než se vytvoří placenta, která dále funkci žlutého tělíska převezme…
Holkyy, zítra jdu po týdnu na kontrolu.. Dělala jsem si teď test a je viditelný, ale přijde mi, že méně než v neděli ráno 🙁😢
Laura1972 - nejde mi Tě označit..Děkuji moc za vyčerpávající odpověď 😉 Doufám, že tam to žluté tělísko laskavě ještě vydrží a budu těhu 🙏 Tak tt od Dr.Maxe falešňáky nedělají, ne? 😒
@lucianek123 mě to taky nejde označit musím ručně. Jinak tt od dr. Maxe falesnaky nedělají. Držím palce 🙂

@luska_ kolik jsi dle posledni MS?