Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucianek123 3800hcg ve 4 tydnu?tak ted sem dostala strach ja byla v utery na krvi a hcg jen 309 tak řikal že pry nebude jeste nic videt že to je videt až tak od 1000 ale podle ms vypočtu na internetu jsem byla v pondeli 4tt ale nevim kdy presne byla ta ovulka tak ted si me vylekala pekne že ho mam tak nizky
@liliveru Právě proto mám i já strach, že ho mám já tak vysoké a nic v děloze není vidět 😕 Přitom od hodnoty 1000 by něco mělo být vidět...zase se uklidňuji, že je ještě čas chvilku, aby se prcek ukázal, jen, že se schovává...ale dr. sám řekl, že od toho utz očekával úplně něco jiného, že se uvidí dle krve...že když bude HCG nízké, že by se mohlo jednat o zamlklé a nebo i vyslovil variantu mimoděložní 😢 Kurnik, to zase bude týden do příštího čtvrtka 😨 Asi se dám na modlení 🙏 Neboj, dopadne nám to oboum všechno dobře, musíme myslet pozitivně, jinak se zblázníme ❤
@laura1972 Promiňte, že vám sem nakukuju, ale taky jsem teď v očekávání, jestli se jako rodina rozrosteme, proto jsem se ocitla tydy.
Jestli jsi teď v sedmém tt, tak před 14dny miminko muselo mít míru v mm (2,4mm). Taky mohl měřit gestační váček. Můžu k tomu najít nějaký tabulky, když bys chtěla.
Možná jsem to jen nepochopila, pak se omlouvám za vstup.
V každém případě bych ti moc přála, aby těhotenství bylo v pořádku.❤
@laura1972 ach jo co to tu zase čtu?ale neboj se určitě v pondělí bude vše v naprostém pořádku,strašně moc držím palečky ♥ a těším se na fotečku miminka 🙂
@juliemichal gratuluju k miminku!❤ Celé rodině přeju spokojenost a zdraví.
Potkávali jsme se na září 2016, u mne to ve 12tt taky skončilo. Tys pak tedy zase brzy otěhotněla.🙂
@riga ahojky moc ti děkuji 🙂 jsi moc hodná 🙂
ano já si tě taky od tamať pamatuji 🙂 no otěhotněla jsem cca 3 měsíce po tom potratu,takže máš pravdu fakt rychle se zadařilo až jsem se tomu divila 😀 jinak jsme asi v tom stejném tt potratili akorát já jsem neměla srdíčko jen gestační váček o 2-3 týdny mladší ☹
a vy se ještě snažíte o miminko?pokud ano tak strašně moc držím palečky aby se co nevidět zadařilo a bylo vše v naprostém pořádku
@juliemichal děkuji, kéž bys mela pravdu a holky tady taky. Už jsme z toho nešťastní. Je tam nějaká bublina a utlačuje prý embryjko a neví proč to tak je. Prý tam ma jednu paní a ta měla to samé 2x za sebou a poslali ji i na genetiku a nic prý se nezjistilo. Prý to takhle bylo u jiných třeba 3x a pak se to povedlo. Mám strach, ze ta bublina to embryjko zničí a přestane růst úplně. Říkal, ze zázrak se stát může, ze se může srdíčko rozběhnout, prý ten terčík, ze ktereho je pak je srdíčko tam je, ale ta bublina je větší, tak hledám všude na netu jestli někdo neměl něco podobného, ale nikde bič nepisou a ani na tech odborných stránkách.
@juliemichal muž se akorát snaží, abychom se už dál nerozrůstali (já mu rozmím), ale tentoktát se nesnažil dostatečně 🙂, takže v dalších dnech se uvidí.
Mně by to vůbec nevadilo.
@lucianek123 tak mame opacny problem ja mam strach ze je nizk a ty že je visoky ale me muj doktor řekl že je brzy tam neco videt..a stalo se mi to i u dcery testy pozitivni ale na ultrayvuku nikde nic až po par dnech se tam ukazal vacek 🙂..spis mam strach o mimideložni ale predpokladam že ne...uklidnuji se tim že dve tehotenstvi byli vpohode tak treti bude taky...ale uprime u holek sem se takhle nehlidala jako ted ☹
@liliveru Musíme doufat, že bude vše dobré 😉 Já mám taky strach, že by to mohlo být právě mimoděložní, když je hodnota tak vysoká a v děloze nic...od včera mě trochu škloube jakoby v pravém třísle, tak snad to nic nebude 😔 Kdy jdeš na další kontrolu s ultrazvukem?
@tornadolu
@deli_lah
@denisa3101 holky jsem dnes 24dc..ms porad nikde..naopak opet se vratil vytok..nic me neboli,je mi fajn...test sem zkusim hodit,ale je tam prd..
@riga no tak to držím palečky aby ms nedošla 😀 😀 však ještě jedno miminko by jste mít mohli ne? 🙂 🙂
@laura1972 neboj se bude vše v naprostém pořádku věřím tomu a chápu ten tvůj strach,ale nemysli na to,určitě teď vše dopadne na výbornou a budeš mít miminko za chvíli u sebe v náručí a v pondělí budu na tebe myslet!!!!!
@juliemichal kéž by moc děkuji 🙂
@lucianek123 v patek ..urcite to bude dobry u obou verim tomu
@liliveru Budu na Tebe v pátek myslet ❤ Já jdu ve čtvrtek odpo, tak podám info jak jsem dopadla, věřím, že to bude dobré 👍
@laura1972 už se moc těším na pondělní zprávičky ♥ a moc držím palečky 🙂

@tornadolu tak ať ti to vyjde a už ms nepřijde🍀