Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic to je dobre znamení a kde je testik ?
@denisa3101 testik je uz nekde v popelnici..chtela jsem ho vyndat z kose,ale pritel ho vynesl..stejne tam bylo prd.
@lucianek123 určitě napiš budu na tebe myslet a držet palečky ❤👍
Dobre rano,tak happy end se nekonna,v noci jsem to dostala :-\ uz me to nebavi ☹
@ms.neomagic já to dostala ráno ... Takže super budíček
@denisa3101 tak v tom pojedem spolu,ju? akorat ja teda ted vubec nevim kdy a jak budu mit dlouhy cykly....jak dlouho se snazite?
@ms.neomagic no my se nesnazily ... Stala se nám nehoda která se vlastně nestala ale posunulo nás to dál a asi.by jsme chtěli.prcka ale necháváme tomu volný průběh 😊
@jullli on ví, že podle ovulky jsem byla v pátek přesně 7+0, jen tam byla ta bublina, která tam být nemá, ale říkal, ze se uvidí jestli to povyroste do pondělí aspoň na 5 cm a jestli se rozběhne to srdíčko, ale co jsem četla tak v tomhle týdnu co jsem to odpovídá těm 3 cm, co to má teď. Tak fakt nevím.
@mirkamodrackova to neni duch gratuluji
@mirkamodrackova tohle není duch, ale už pěkná čárka 🙂
Holky od utery mam strevni potize a uz 3 kg dole. Potrebuji radu kolik toho zivocisneho uhli asi tak za den muzu.. V lekarne bylo receno 3 tabletky 3-4krat denne. Byl mi pro uhli pritel ale nevim zda toho davkovani neni moc dekuji za vase odpovedi popripadne i rady
Holky delala jsem ho asi trikrat. Manzel uz rikal ze jsem magor 🙂 snad mate pravdu. Dekuju 🙂

@laura1972 to je mi moc lito,ale verim,ze bude vse v poradku ❤