icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petruuushkaaa
21. led 2017

Je to tam!! 😊

trrr
21. led 2017

@laura1972 ja bych vyzjistila po doktorech co nejvice o te bubline jak se ji da vyvarovat atd

leymea
21. led 2017

@laura1972 ja se v tom sice moc nevyznam, ale 5cm je prece kravina ne? 🙂 ja mela dle utz 7+1tt necelej centimetr a prej je to v poradku. 🙂

trrr
21. led 2017

@leymea taky mi ty cm prijdou prehnany ja mela v 8+5 22mm

laura1972
21. led 2017

@leymea děkuji, taky jsem na tuhle stránku narazila, ale tady ted záleží na te bublině. Ta může embryo poškodit, jak ba něj tlačí.

leymea
21. led 2017

@laura1972 drzim palce aby to dopadlo dobre 🙂 verim v to.

wildcat87
21. led 2017

@bzukk Ahojky tak jak jsi nakonec dopadla...bude mimi nebo se v listopadu nakonec nezadařilo?....

wildcat87
21. led 2017

Ahoj holky....jsem tu nova...prisla jsem si pro radu a pro nazor vadich oci zkusenejsich snazilek ci budoucich maminek... snad se mohu pridat k vam...co myslite prosim...ja tam proste neco vidim...co vy? ...... Dekuji

bva
21. led 2017

@wildcat87 ano vidím, slaboulinkou carku... 🙂 Takovou jsem měla plus mínus pár dní před MS. Radim počkat na termín menstruace a testovat po termínu. To už by měla být čárka mnohem silnější. A budeš vědět, jestli to klaplo. Za mě to vypadá nadějně.

cristie
21. led 2017

@wildcat87 malinko videt je, kdy sis ho delala?

wildcat87
21. led 2017

@cristie no prave ze mi doma zbyl a nejak jsem to ani v planu nemela a tak rano vstala..najedla se ..dosla si na WC ...a pak si dala hrnek kavy....jenze pak zas mi bylo nejak divne a tak asi cca po dalsich 2 hod kdy asi kavco chtelo vem tak jsem to zkusila 🙂 🙂

wildcat87
21. led 2017

@bva no je to.ale.mamatest a ted vsude ctu jak.se zhorsili a ze delaji falesne duchy...no tak uvidim... nic jineho mi stejne nezbyde...mimi si moc prejeme tak.snad se zadari...drzte palecky.
A jinak ty jsi taky snazilka?

verunkanatalka
21. led 2017

Také mi to takto podobně vyšlo na testu..no a jsem ted ve 20 tt.takže myslím že ti patří gratulace.

bva
22. led 2017

@wildcat87 já používám od dr.max testy.. No teď už čerstvě tehulka, zjistila jsem včera. 🙂 Přeji hodně štěstíčka a vyzkoušej jine značky testu!

liliveru
22. led 2017

@mirkamodrackova krasny dvě carky..gratulka

liliveru
22. led 2017

@wildcat87 taky ho tam vidim tak přeji at ti postupně síli a si v tom 🙂 ja zacinala taky s takovym duchem a pak se testila každy den abych se ujistila že tam je 😀 ale mela jsem ty carky vžy silnejsi odpoledne 🙂

mirkamodrackova
22. led 2017

@liliveru dekuju. A holky citily jste takhle ze zacatku ze vas boli prsa a i trochu bricho jako by jste mely dostat menstruaci? Ja jsem hroznej plasan a porad se bojim ze to dostanu :(

leymea
22. led 2017

@mirkamodrackova ano 🙂 prsa boli porad a podbrisek prestal jakoby po MS. V dobe kdy mela byt MS tak me bolel, pak uz ne 🙂

laura1972
22. led 2017

@wildcat87 taky vidím slabouckou čárku 🙂

laura1972
22. led 2017

@jullli taky se snažíme doufat, ale bojime se když v létě bylo ZT 😔

peta73
22. led 2017

@laura1972 moc držím palce, aby to tentokrát dobře dopadlo. Doufám, že už v pondělí srdíčko bude 🍀❤

laura1972
22. led 2017

@peta73 moc děkuji 🙂 taky doufám, ale mám strach. A co ty? Jak jsi na tom? Už jsi po IVF ? Kdy budeš testovat?? Taky ti moc držím palce 🙂 🍀

peta73
22. led 2017

@laura1972 v úterý jsem byla na odběru vajíček. Odebrali 14, všechny byly zralé. Osm se oplodnilo pomocí icsi a pět jich došlo do stadia blastocysty. Teď se z nich odebere cca osm buněk a pošlou je na genetiku, aby se vyloučili ty s chromozomalními vadami. Ty které vyjdou v pořádku budou po jednom transferovány v dalších cyklech. Je to tedy velká věda. Taky bych radši, aby to šlo přirozeně, ale bohužel je to pro nás jediná a poslední šance 😮

verunkanatalka
22. led 2017

Držím pěsti!!jsi statečná a doufám,že ti vše vyjde...

mirkamodrackova
22. led 2017

@leymea dekuju moooooc

wildcat87
22. led 2017

@bva dekuji a gratuluji.... tak at vse probiha jak ma

wildcat87
22. led 2017

@liliveru dekuji.... tak i tobe drzim palecky a jeste zkusim za par dni testnout znovu a asi zkusim pro jistotu i treba 2 jine znacky... tak snad se nam oboum podarilo

bva
22. led 2017

@wildcat87 taky děkuji a držím pěsti 😉

laura1972
22. led 2017

@peta73 takže to taky nemáš zrovna jednoduché. Ale asi už nám tam hraje roli věk a s tom nic nenadelame