Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Také mi to takto podobně vyšlo na testu..no a jsem ted ve 20 tt.takže myslím že ti patří gratulace.
@mirkamodrackova krasny dvě carky..gratulka
@liliveru dekuju. A holky citily jste takhle ze zacatku ze vas boli prsa a i trochu bricho jako by jste mely dostat menstruaci? Ja jsem hroznej plasan a porad se bojim ze to dostanu :(
@mirkamodrackova ano 🙂 prsa boli porad a podbrisek prestal jakoby po MS. V dobe kdy mela byt MS tak me bolel, pak uz ne 🙂
@laura1972 v úterý jsem byla na odběru vajíček. Odebrali 14, všechny byly zralé. Osm se oplodnilo pomocí icsi a pět jich došlo do stadia blastocysty. Teď se z nich odebere cca osm buněk a pošlou je na genetiku, aby se vyloučili ty s chromozomalními vadami. Ty které vyjdou v pořádku budou po jednom transferovány v dalších cyklech. Je to tedy velká věda. Taky bych radši, aby to šlo přirozeně, ale bohužel je to pro nás jediná a poslední šance 😮
Držím pěsti!!jsi statečná a doufám,že ti vše vyjde...
@leymea dekuju moooooc

Je to tam!! 😊