icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jarmulka
23. led 2017

@laura1972 moc na Tebe myslím a nemůžu uvěřit tomu, že si vybíráte tolik smůly ☹ .... Dej vědět... Všechny jsme s Tebou - alespoň myšlenkami 😔

trrr
23. led 2017

@laura1972 tak jak?myslime na tebe❤

flylight
23. led 2017

já sem,taky napjatá jak to paní dopadne . Mě to čeká zítra v 10:00 třeba mi vysvětlí co znamená to biochemické těhotenství. Já sem z toho na nervy :(

ple
23. led 2017

@laura1972 beruško až si vas ctu a je to hrozne hlavne se drz myslim na tebe

arielka222
23. led 2017

Holky tak dnes 12-13 DPO a 3 měsíce od revize ve 12tt. Snad jsme si tu smůlu už vybrali 🙂

majaaa82
23. led 2017

Holky, vidíte něco? protože pokud jo, tak to bude velká sranda... mám šestiměsíční dcerku... a ani ještě nemenstruuju😀

carpatia
23. led 2017

@majaaa82 ja teda neco malo vidim!

majaaa82
23. led 2017

@carpatia Mno... jak říkám, tak to bude asi legrace 😀 Strašlivě mě bolí podbřišek, jako kdybych měla dostat menstruaci (pokud si ještě dobře vzpomínám na ty pocity, protože jsem měla poslední v září 2015). A jsem 8. den od milování. Nejsnažili jsme se... mám s půlroční holčičkou celkem dost, co dělat 😀

misulinka44
23. led 2017

@majaaa82 já nevidím nic, může to jen vypadat, rýha v místě čárky... 8 dní po milování je to blbost, aby byla čárka už, zopakuj test za dýl... aspon Tři dny, spíš týden

ms.neomagic
23. led 2017

@majaaa82 taky vidim..ale spis me zarazi,to jde,kdyz nemenstrujes?

riga
23. led 2017

@ms.neomagic asi proběhla zrovna první ovulace.🙂 To bude rychlyý první rok po druhém porodu.

monix94
23. led 2017

@ms.neomagic ovulace se po porodu navrací dříve než samotná menstruace, proto to je možný, ale tělo dostává hodně zabrat když jsou těhotenství takhle brzo od sebe. Doporučuje se odstup dětí 2 - 3 roky.

majaaa82
23. led 2017

@misulinka44 s prvnim tehotenstvim jsem mela devaty den rano taky pozitivni.... tohle je osmy den vecer. Holky, jestli to bude, tak se picnu ;-D

riga
23. led 2017

@misulinka44 To není blbost, u dvou těhotenství se mi slaboučká čárka objevila 8 den po ovulaci.

flylight
23. led 2017

@majaaa82 já taky nevidím vůbec nic a 8 dní je na test strašně brzo i na slabou čárku si myslím. Ale ty menstrulační bolesti mě začali taky dva dny po o 🙂 takže to je podle mě uplně první příznak já měla slabou čárku až asi den před ms

majaaa82
23. led 2017

@riga no, to bude masakr... pockam jeste a testovat budu zas ve stredu. Ale nervy teda pracujou. Vim, ze kojeni neni antikoncepce, dalsi dite urcite chceme, ale asi to bude driv, nez jsme si malovali... 😉)

riga
23. led 2017

@majaaa82 já tam cosi narůžovělého nic vidím.🙂 Ale je to mamatest a ten je celkem nespolehlivý, ještě máš šanci.😅
Ba ne, jestli se to povedlo, tak je to štěstí.

misulinka44
23. led 2017

@riga no ale urcite to bylo rano z ranni moci, ne vecer jak pise
@majaaa82 je to strasns brzo a ze by se pri kojeni zrovna na just trefili naprosto presne do ovulace...jsem zdravotnik a prijde mi to nemožné...

misulinka44
23. led 2017

@majaaa82 a jestli je to mamatest,tak ten takove duchy dela casto... je to proste ryha pro barvivo,jak prochazi moc,tak to zvlhne a zustane seda ryha...

majaaa82
23. led 2017

@flylight na zivo je to videt trochu vic, ale uprimne, nejsem snazilka, mimi mame mailcke, takze kdyz by to byla jen ta ryha, tak bych mela i starost min... 😉

majaaa82
23. led 2017

@misulinka44 nene, je to comfort. Kojim uz jen trikrat denne... no, uvidime pozitri...

tornadolu
23. led 2017

@laura1972 jak si dopadla?

riga
23. led 2017

@misulinka44 dokonce 8dpo večer byl silnější a je to i celkem logický, pod podmínkou, že jsi před tím tak dvě hod nepila.
Na úplném počátku je možné sledovat zvýšené vyplavování hcg i za třeba 10 hodin. To Hcg se ti v noci v moči nesčítá, ani se v noci víc nevyplavuje, jen žena v noci nepije, tudíž moč neředí.
Přes noc se průměrují nižší hodnoty z večera a už vyšší z rána, když se ale odpoledne dojdeš vyčůrat a pak nepiješ, později tam logicky budou zase už vyšší hodnoty z posledních třeba třech hodin.

Teda to je zkomolenina, ale snad mi aspoň trochu rozumíte.😅

lucinka58
23. led 2017

@carpatia Mě digi ukázal 10DPO - teda 4 dny před očekávanou menstruací 🙂 To, že je to 25, tak to nic neznamená - fakt je hodně citlivej 🙂

lucinka58
23. led 2017

@carpatia jo a na normálních 10 jsem měla poprvé ducha až 14DPO 🙂 Takže za mě digitální Clearblue umí číst nejlíp i když je to 25 🙂

laura1972
23. led 2017

@trrr, @tornadolu, @arielka222, @ple, @luska@lucinka58, @janinasvecova, @digisek, @simi1510, @leymea, @kstablova, @snezenka123,@jarmulka tak jsem konečně doma. Tak ještě dnes nepadl naštěstí poslední verdikt. Mimisek povyrost o 9 mm, srdečný akce ještě není, ale prý ještě počkáme do pátku, tak snad srdíčko se rozběhne. Přítel se na všechno poptal, takže ted alespoň tak nějak víme, co se děje. Tak ta velká bublina je prý ten gestační váček, ve kterým by embryjko mělo být, ale je mimo ní. tzn.že do pátku by se mělo dostat do té bubliny dovnitř. Jinak co se týče tech rozměrů, tak vše prý je v mm, ne v cm, jak jsme si mysleli 🙂 0,46 cm. Takže ted už nezbývá než doufat, ze v pátek se ukáže srdíčko. Přikládám UTZ 🙂

aleenka1234
23. led 2017

@majaaa82 já teda nic nevidím.

arielka222
23. led 2017

@laura1972 mám radost, aspoň ze tak. Moc moc držím palečky ať je v patek srdicko ❤ Mimisek je bojovník když tak hezky vyrostl ;) určitě to bude v pořádku.

simi1510
23. led 2017

@laura1972 tak drzim palce a je super, ze nic neni ztraceno 😉

lucinka58
23. led 2017

@laura1972 taky moc držím pěstičky 🙂