Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@jarmulka děkuji moc ❤ taky v to doufám. Tak uvidíme jak budou testiky sílit a za dva týdny se případně objednám k dr 🙂
Takže krev mi ukazala ze pozitivni sem.takže mi pichat inekci nebude 😊 určité ne
Takže se musi prej najit kde mam miminko ale prej mam slabi těhotenství coto znamena když prej musi najit kde miminko je. Prej abych nebila mimo deloz
Děkuji... Víte jsem už tak zmatená čárka ne čárka že už ani sama nevím co vidím 😂😂😂 jsem ráda že nejsem sama😊
@klarinka999 to tu občas potká každou, nejspíš 😀 už máš zpožděnou ms? nebo ještě před? 🙂
@ilona1234stodolova kvůli agolutinu bych strach neměla. Ten neuškodí.... Ale jak už jsem psala, to neznamená, že se nemůže do 12 týdne cokoliv stát....
@ilona1234stodolova co to je za termín slabší těhotenství???? To určitě doktor nepoužil, že jo???? No mimoděložní se dá vyloučit i HCG v krvi, ale to určitě ví doktor co a jak. Však uvidíš co bude dál - zbytečný je se teď stresovat 🙂
@deli_lah ještě jsem 4 dny před...Dva dny mi teď bylo hrozně nevolno a únava šílená,tak jsem to zkusila...Snad to vydrží 😉
@nazka děkuji 😉 víš já jsem takovej vyjimecnej případ u prvního dítěte jsem otěhotněla přes antikoncepci a menstruovala 3 měsíce 😂
@klarinka999 to je super, važ si daru, že Ti to jde tak lehce 🙂 jinak s tim menses teda fuj😝
tak moje biochemicke tehotenstvi nakonec je ok posůední ms 20.11. a dnes vypocitali na 8+5 1,92cm a už má srdíčko mě se strašně ulevilo 🙂

@terka228 diky za reakci. Dost me boli bricho, tak jsem zvedava, co z toho bude. Kazdopadne jsem fakt napnuta jak sanky v lete, protoze jestli to klapne, tak to bude velkej masakr 😉)