Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Hmm, koukam, ze to na ty fotce nejde ale vubec videt, pac je desna mazla...no nic, ve skutecnosti je tam proste takovej lehce viditelnej duch:D
Ještě nevi
Ještě nevím krev 😔
@carpatia uf, no hele uvidíš, takové ovu testíky mám třeba každý měsíc celou dobu kromě ovu (teď u těhu je jasně pozitivní), ale pokud ti to normálně ovu testy nedělají, tak to může být i něco jiného, ještě když je dušík i na druhém🙂) já ho teda nevidím, ale to bude asi tou fotkou..jestli je do růžova, tak to značí možné těhu, jestli do šeda/bíla, tak je to falešňák
@ilona1234stodolova tak vidíš, počkej a uvidíš, co řekne doktor za pár dní, určitě jdeš na kontrolu, ne?🙂
@vanea právě mi chce pichnout tuto středu inekci.a dneska see dival na ultrazvuku a nic a bral krev a to nevím výsledky as zitr
@ilona1234stodolova tak se to ve středu rozlouskne, se určitě ještě mrkne, než ti dá injekci, budu držet palce!
@ilona1234stodolova kdyz ti ji pichne tu injekci tak nevadi to miminko jen podpori a nic se mu nestane neboj
Ne aby měla menstr
@ilona1234stodolova dyt jo!
Ale já nechci o něj p
@ilona1234stodolova hele studuj na netu pisu ti ze injekce na vyvolani ms mu neublizi jen podpori pokud tam neco je tak o to neprijdes neboj
Jjj
@ilona1234stodolova jjj nemas zac
@ilona1234stodolova Injekce agolutinu rozhodně v případě těhotenství nevadí - spíše naopak. Já tohle těhotenství chodila na injekci agolutinu 3x týdně na udržení těhotenství, protože jsem špinila a pak jsem volně přešla na utrogestan, který jsem brala do 15 tt. Takže injekce se rozhodně neboj - je spíš ku prospěchu pokud jsi těhotná 🙂
@lucinka58 man prave pozitivni test 2-3 ale na ultrazvuku nic
@arielka222 obrovská gratulace a teď už až na porodní sál, jasný???!!!!!! 🤰 ❤❤❤
Holky tak jsem vam byla vcera na pohotovosti s krvacenim. Chvala bohu mrnousek se drzi je to bojovnicek. A tak jsem poprve zahlidla mrnouska a busilo mu srdicko ma 7,8 mm a byla jsem 6+5 tt..Ale bouzel stale vyhrano nemam. Pry musim jeste tyden pockat az se poradne uhnizdi ci co.. A mam i v pravo cystu 31mm..ale o ni mi rekla dokud ji tam mate tak mam vyhrano. Byva tam cirka do 12 tydne.. Takze klidovi rezim.. Mam silene obavi..
@ilona1234stodolova to nic znamenat nemusí.... Třeba bublinka vykoukne pozdeji 🙂 a třeba ma doktor ultrazvuk na prd 🙂 to je jedno - proste pokud těhotná jsi a ma se to udržet, tak Agolutin pomůže 🙂 jinak v prvních 12 týdnech se muze stát cokoliv a to proste neovlivnis ničím (mluvím z vlastní zkušenosti - mam za sebou 2 potraty). Ale tobě držím palce at je vše OK 🙂

@ilona1234stodolova krev řekla co?🙂 že jsi těhotná, nebo ještě nevíš?