Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucinka58 doufám že ano no mám stra
@jarmulka děkuji moc ❤ taky v to doufám. Tak uvidíme jak budou testiky sílit a za dva týdny se případně objednám k dr 🙂
Takže krev mi ukazala ze pozitivni sem.takže mi pichat inekci nebude 😊 určité ne
Takže se musi prej najit kde mam miminko ale prej mam slabi těhotenství coto znamena když prej musi najit kde miminko je. Prej abych nebila mimo deloz
@ilona1234stodolova no tak aby bylo tam kde ma byt 😉 hcg mas kolik ?
@klarinka999 čárečku vidím ^^ potichoučku gratuluji a držím palce 🙂
Děkuji... Víte jsem už tak zmatená čárka ne čárka že už ani sama nevím co vidím 😂😂😂 jsem ráda že nejsem sama😊
@klarinka999 to tu občas potká každou, nejspíš 😀 už máš zpožděnou ms? nebo ještě před? 🙂
@ilona1234stodolova kvůli agolutinu bych strach neměla. Ten neuškodí.... Ale jak už jsem psala, to neznamená, že se nemůže do 12 týdne cokoliv stát....
@ilona1234stodolova co to je za termín slabší těhotenství???? To určitě doktor nepoužil, že jo???? No mimoděložní se dá vyloučit i HCG v krvi, ale to určitě ví doktor co a jak. Však uvidíš co bude dál - zbytečný je se teď stresovat 🙂
@deli_lah ještě jsem 4 dny před...Dva dny mi teď bylo hrozně nevolno a únava šílená,tak jsem to zkusila...Snad to vydrží 😉
@klarinka999 gratuluji 🙂
@nazka děkuji 😉 víš já jsem takovej vyjimecnej případ u prvního dítěte jsem otěhotněla přes antikoncepci a menstruovala 3 měsíce 😂
@klarinka999 to je super, važ si daru, že Ti to jde tak lehce 🙂 jinak s tim menses teda fuj😝
@nazka vážím si toho a děkuji 😉
@klarinka999 tak držím palce, určitě to bude v pořádku 🙂
@deli_lah Děkuji 😉
tak moje biochemicke tehotenstvi nakonec je ok posůední ms 20.11. a dnes vypocitali na 8+5 1,92cm a už má srdíčko mě se strašně ulevilo 🙂
@flylight parada
Pridavam se k ostatnim,gratuluji!
@klarinka999 také vidím, držím palce 🙂
Aloha zeny tak jsem 27dc a 11den ovulace přemýšlím kdy si mam udělat test😊

@terka228 diky za reakci. Dost me boli bricho, tak jsem zvedava, co z toho bude. Kazdopadne jsem fakt napnuta jak sanky v lete, protoze jestli to klapne, tak to bude velkej masakr 😉)