Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ilona1234stodolova gratuluju 😉😊
@klarinka999 Hele já bych to nepoznala, já akorát den před tím než jsem to měla dostat, tak jsem snědla celou sklenici zavařených okurek a manžel mi říkal, hele nenaznačuje tohle něco, tak jsem mu řekla, že jenom to, že mám hrozný hlad, no a za 2 dny už to bylo jasný 😂 Tak že ono asi jak kdo to na sobě pozná 🙂
@ilona1234stodolova Moc gratuluji 🙂 5+3 jsem byla když jsem byla poprvé na prohlídce u doktora a byla jsem hrozně šťastná dnes jsem 6+3 😲 neskutečně to letí... 🙂
Sem šťastná 😂 se srdce sem plakala v ordinaci ale nevim kdy dostanu průkaz těhotenskou moc všem děkuji 😇
A už tam neco doktor videl? Ja jdu v patek nevim presne ovu ale podle posledni ms bych mela být 5+4 myslim
@liliveru Jde tam vidět akorát takový váček 🙂 Mini tečka 🙂 Ale je to krásný pocit 😍
To uz pan doktor uvidí sem 5+3ttt
@ilona1234stodolova Myslím, že jsem někde četla že až tak kolem 12 týdne 🙂
Dneska mi prisla krev i se dival takže pan doktor bude vědět přesně i podle odberu 😊 nebojte ja tam byla a radosti sem plakala a sem 5+3
Ja vsude ctu že v 6 tydnu ma tak 3mm a da se slišet i srdicko ale neni to providlem asi zaleži taky kdy byla ovulace žejo a to ja presne nevim
@liliveru Já až půjdu na ultrazvuk tak bych měla být 7+2, tak že to už by srdíčko mělo být určitě ne?
martajanousova
Jj myslim si že ano
Holky ja vim že je to mimo než co tady rešime ale vite nekdo jak se pozna zda to bude holka ci chlapec...mame dve holky a 1 kluka ja osobne myslym že to bude holka manžel zase kluk 😀 vim že je brzy se ptat ale zajima me to ..pry se to da nejak spočitat
Pani když vam test ukazal dvě carky a ja dnes byla u doktora a sem5+3
@martjanouskova asi tak😉okurky jsem měla včera mňam 😊a dnes houbové rizoto s červenou řepou a bazalkovym prstem celkem dobrota😂😂😂
@ilona1234stodolova Průkazku dávají povětšinou až okolo 12 tt. Do té doby se čeká na srdíčko a jestli je vše OK 🙂 Moc gratuluju. Přeju ať je vše v pořádku a vše se vyvíjí jak má 🙂
@klarinka999 ja ted jim porad jen celozrny chleba syr a rajcata
a navic dnešek jsem prospala pritom sem spala celou noc rano vypravyla deti a rikam si chvilku si sednu k tv a se zbudim a ono bylo pul 1 🙂
@klarinka999
@liliveru
Unavená jsem taky pořád.. Já se jen bojím, že až půjdu na kontrolu,, tak mi hned napíše neschopenku do práce .. Dělám sice 3 dny v týdnu, ale 15 hodin denně.. A teď jsem ještě prodělala příušnice, a doktor říkal, že si mě budou muset hlídat, tak si myslím, že mi napíše neschopenku ..
@liliveru Já to poznala podle těhotenství a nějak mi to napověděla i intuice. Prostě to bylo naprosto něco jiného než začátek těhotenství se synem - bylo mě furt zle (což jsem neznala) 🙂 A taky podle chutí - u syna jsem ujížděla na slaných věcech - brambůrky, kyselý okurky apod. A teď jsem to nemohla ani dát do pusy a jediný co mě odpoledne a večer zachraňovalo tak bylo trošku ovoce - hlavně jablíčka 🙂 Je fakt, že já od // malé říkám Laurinko a byla jsem ráda, že se mi v 14 tt potvrdila 🙂 Jinak by to byl Laurel 🙂
@liliveru ty se máš 😊já v práci únava šílená...Hned bych s tebou měnila 😂😂 musíme se šetřit a odpočívat...I když já zatím nic jisté nemám 😂😂
Ja rekla že to bude tak snad to nezustane kryšpin 😀holka predtim to dvaktat vyšlo..ale zatim me nic neni ale mam chote na maso a tak ale to se muže ješte zmenit jsem na zacatku no ,kluk nebo holka hlavne zdravičko ..mi tomu mimisku co tam bude řikame kryšpin krišpina no nejak to vzniklo když sme se bavili o jmenech už driv no 🙂V holcicim jmene mame jasno ale v klucicim tapem tak snad to nezustane kryšpin 🙂
@martjanouskova
@martjanouskova nu me ji napsal hned praci sice nemam složitou ale delam ve smradu tak proto
@martjanouskova hlavně dělej to co prospívá miminku a jeho zdraví...Vím že pracovat se musí no zdraví je důležitější 😉já dělám 16-ky krátký dlouhý týden jako servírka takže mně to asi taky čeká i když u prvního jsem vydržela makat do 8, měsíce 😂😂😂
@klarinka999 pozitivni vysledek je i do minuty nebo dvou.vsem drzim.palecky:slight_smile:
@klarinka999 Jo hlavně aby bylo miminko v pořádku, radši být na neschopence než pracovat a ubližovat tím miminku 🙂 Uvidíme jak dopadnu příští týden na kontrole 🙂
@krisss2 Bohužel..:(

@martjanouskova jeee bramboráky ty bych si dala😁ale jsem v práci takže nic😁taky mívám nevolnost spíš odpoledne a k večeru je to hnus😏 myslím že žena pozná když je těhotná ne? Nebo si to fakt můžeme tolik vsugerovat???🤔🤔🤔