Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak nám to nedalo a dnes jsme zajeli k nám do nemocnice. Tak mě vyšetřili, udělali UTZ a zjistil, že to co bylo v pondělí vidět, už tam není. Jen zbytky embrya, které se vytrácí a zbytky žloutkového váčku. Vzali mi krev a zítra ráno revize ☹
@laura1972 Je mi to moc líto, moc jsem vám držela palce. Drž se, ať je brzy lépe.
@simi1510 zatím nikdo neví, proč se to tak pořád děje. Pošlou prý nás na genetiku, tak se uvidí. Jen je to úplně stejný konec jako v létě. Jen s tím rozdilem, že ted tam bylo embryjko a v září nic. Takže nezbývá než čekat, zda se něco zjistí😔 Moc děkuji všem tady za podporu a srdicka.
@krisss2 vůbec nic nevidim
@laura1972 to je mi strašně moc lito :( je to hrozný..snad Vás teď oba pořádně vyšetří a dočkáte se brzy zdravého miminka ❤
@lucinka58 To právě měla být naše vytoužená holčička Laurinka už ještě než jme to skusily poprvé už jsme věděly jak by se jmenovala. 😢 Jinak jsme Vlasta a Jan.Proto nick je Laurinka. Ale nám není přána, přítel už se moc těšil, jak tu bude v postylce a jak budeme brázdit městem tam, kde roste tráva a zelenaji se stromy a bude se pyšnit naším společným štěstím. A nakonec nám zbyla jen vzpomínka a slzy v očích 😢
@simi1510 To se vůbec nemusis omlouvat. To jsi nemohla vědět. Jen jsme si ji tolik přáli, že když jsem se registrovala na koníka, tak nás napadlo dát tenhle nick jen rok mého narození jsme k tomu přidali.Navíc je nás tady plno, co máme svůj nick, ne svoje pravé jméno, ale to si myslím vůbec nevadí 🙂 Jinak moc děkuji a snad příště to nedopadne stejně😔
@laura1972 Neeee, strašně mě to mrzí, až jsem se u toho rozbrečela, když to tady čtu 😢 Ta prokletá smůla, co Vás provází, se musí už konečně protrhnout! 🙏 Drž se, je mi to moc líto, posílám Ti sílu a ❤😘
@lucianek123 moc děkuji, taky si říkáme, ze ta smůla se nás drží 😔 ale vím, ze nejsem jediná, komu se tohle stalo, ze nás tady je takových víc, bohužel. Mysleli jsme, ze s Novým rokem přišlo konečně už to štěstí, ale opět jsme se mýlili. Uvidíme časem, jak to bude dál. Řekli jsme si, že trochu počkáme a dáme tomu čas a zkusime to bez všech tech hormonů atd.třeba to tak bude lepší.

@krisss2 ja tedy nic nevidim, zkus jiny.