Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr a kolik je malému? Tak mladší dcera taky chtěla kdy už budeme moc někomu říct, že opět čekáme, ale taky jsem ji říkala, ze chci počkat aspoň po prvním screeningu a asi je to fakt lepší dřív nikde nic neříkat, i když jistý si není člověk nikdy, ale aspoň ty první tři měsíce. Tak ti budu moc držet palce, ty to musíš dát i za mě ❤
@laura1972 Já ti moc přeju, aby Vám to do třetice vyšlo a hlavně aby se to konečně zadařilo na výbornou. Vím, že je to hrozně těžké se s tímhle prát - je potřeba si to oplakat, vyrovnat se s tím a pak se přenést zase dál. Bude to chtít delší čas, aby jste se s přítelem přes tohle přenesli, ale věřím, že to dáte. Snad vám řeknou proč se tak děje a věřím, že bez hormonů a bez stresu (prostě jít na to na pohůdku - třeba si vzít dovolenou a tam si to jen užít 🙂) to určitě vyjde a vytoužená holčička se dostaví 🙂
@laura1972 moc mě to mrzi😔 opravdu mi to je moc líto, držela jsem palečky. ..drž se a posílám Velké obejmuti a hodně sil❤
@snezenka123 jsi zlatá, moc děkuji. A ty se opatruj a přeji hodně štěstí a zdraví tobě a miminku🍀
@snezenka123 uz se povedlo?uz jsi tehu?
@laura1972 neeeee.......to me moc mrzi.......pamatuju si jak jsme spolu pred vanoci mluvili a jak me to nevyslo a tobe ano a jak jsem mela za tebe obrovskou radost a ted tohle.......zivot je strasne nespravedlivy.......drz se a snad doktori zjisti pricinu a pomuzou......teda ne snad ale urcite !!! Myslim na tebe a posilam ❤ a 🍀
Holky je 10 dni po styku brzo na test? Nevim kdz mam ovu ani ms jsme
Po porodu 5 mesicu plne kojim a ms nemem :/ poboliva me
Posbrisek a mam paleni v pochve
@trrr Ahojky. Nn. Těhu nejsem,teda si myslím, že nejsem. Termín ms mam tuto neděli,ale pms mam ukázkový, jako pokaždé před ms.

@simi1510 jj, takhle mě přešly i minule, jen ted ty příznaky byly intenzivnější než tehdy.Od včera se mi zdálo, že jsou menší a dnes už skoro vymizely úplně.