icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
25. led 2017

@simi1510 jj, takhle mě přešly i minule, jen ted ty příznaky byly intenzivnější než tehdy.Od včera se mi zdálo, že jsou menší a dnes už skoro vymizely úplně.

laura1972
25. led 2017

@simi1510 tak ti budu držet moc palce 🙂 a budeš pak testovat?

simi1510
25. led 2017

@laura1972 když nepřijde mrcha, tak to zkusím... ale uvidíme no. Už na to netlačím. Jen aspoň vím, že těhu testy fungují na ovu, ... co se divit, když ovu detekují těhu dříve třeba 😀

simi1510
25. led 2017

@laura1972 lepší už na to nemyslet a myslet do budoucna nyní. Hlavně ať je to zdraví v pořádku!

trrr
25. led 2017

@laura1972 dekuju take to nemam lehke vsak vis 😕ale stane se co se stat ma dej si sklenku na nervy a opatruj se 😙

leymea
25. led 2017

@laura1972 to me moc mrzi ☹ doufala jsem, ze to bude dobry ☹ drzte se.

laura1972
25. led 2017

@trrr snad to brzy prebolí a ty dávek info jak jsi na tom. Kdy jdeš na další kontrolu? Začátkem února, vid?

laura1972
25. led 2017

@simi1510 tak na tebe budu myslet, ať dopadnes líp než já 🍀

simi1510
25. led 2017

@laura1972 děkuju, jednou to vyjde a budu doufat, že pak to bude už v pořádku. Tělo asi ví, kdy to bude v pořádku a kdy ne...

trrr
25. led 2017

@laura1972 1.2 v 9a dozvim se jak ta srazenina a za 4tydny na screening mam z toho deprese muj syn vsude vypravi,ze cekam holcicku a to sem mu nerekla ze se tehotna nechapu jak na to prisel a neni mi prijemne,ze to troubi kdyz nevim co a jak

simi1510
25. led 2017

@trrr některé děti to vycítí dřív... zrovna jsem tu četla nedávno příběh, kdy to mamince řekla dcera dříve než se to dozvěděla ona 🙂

Dokonce i v knížce jsem o tom četla 🙂

laura1972
25. led 2017

@trrr a kolik je malému? Tak mladší dcera taky chtěla kdy už budeme moc někomu říct, že opět čekáme, ale taky jsem ji říkala, ze chci počkat aspoň po prvním screeningu a asi je to fakt lepší dřív nikde nic neříkat, i když jistý si není člověk nikdy, ale aspoň ty první tři měsíce. Tak ti budu moc držet palce, ty to musíš dát i za mě ❤

lucinka58
25. led 2017

@laura1972 Já ti moc přeju, aby Vám to do třetice vyšlo a hlavně aby se to konečně zadařilo na výbornou. Vím, že je to hrozně těžké se s tímhle prát - je potřeba si to oplakat, vyrovnat se s tím a pak se přenést zase dál. Bude to chtít delší čas, aby jste se s přítelem přes tohle přenesli, ale věřím, že to dáte. Snad vám řeknou proč se tak děje a věřím, že bez hormonů a bez stresu (prostě jít na to na pohůdku - třeba si vzít dovolenou a tam si to jen užít 🙂) to určitě vyjde a vytoužená holčička se dostaví 🙂

trrr
25. led 2017

@simi1510 take sem o tom cetla ale on si je jisty i o holcicce aby nebyl sklaman z kluka
@laura1972 ted mu bylo 5 bere to vazne troubi to vsude a ja to zatloukam jsi zlato,ze mas silu to prat me kdyz ti to nevyslo to se malokdy vidi dekuju moc

lucinka58
25. led 2017

@trrr Děti mají někdy šestý smysl 🙂 Schválně jestli se trefil 😀

snezenka123
25. led 2017

@laura1972 moc mě to mrzi😔 opravdu mi to je moc líto, držela jsem palečky. ..drž se a posílám Velké obejmuti a hodně sil❤

trrr
25. led 2017

@lucinka58 😂😂jestli ne tak ho trefi dalsi bracha a me taky 4chlap doma no tvl 😂ale dozvi se to az u porodu chci to zkusit vydrzet 😂

laura1972
25. led 2017

@snezenka123 jsi zlatá, moc děkuji. A ty se opatruj a přeji hodně štěstí a zdraví tobě a miminku🍀

lucinka58
25. led 2017

@trrr Tyyy jooo, já bych to nevydržela 🙂 I když já tu naši holčičku tušila už od //, takže jsem ráda, že se potvrdila 🙂

trrr
25. led 2017

@snezenka123 uz se povedlo?uz jsi tehu?

trrr
25. led 2017

@lucinka58 da se to az na ten uklid nemenila bych je ani za tucet holek uz 😉ja take od //tusim holku a stejne to bude kluk jako vzdy muj chlap holky neumi 😂

trrr
25. led 2017

@simi1510 koukej uz najit //kurna!

gariena
25. led 2017

@laura1972 Je mi to nesmírně líto 😢

digisek
25. led 2017

@laura1972 neeeee.......to me moc mrzi.......pamatuju si jak jsme spolu pred vanoci mluvili a jak me to nevyslo a tobe ano a jak jsem mela za tebe obrovskou radost a ted tohle.......zivot je strasne nespravedlivy.......drz se a snad doktori zjisti pricinu a pomuzou......teda ne snad ale urcite !!! Myslim na tebe a posilam ❤ a 🍀

luska__
26. led 2017

@laura1972 je az neuvěřitelný jak muže člověka zasáhnout něčí osud. Mám slzy. Vim, ze tomu nepomuzou , ale aspoň myšlenka , ze vas všichni podporujeme by mohla pomoct! ❤

misa147
26. led 2017

Holky je 10 dni po styku brzo na test? Nevim kdz mam ovu ani ms jsme
Po porodu 5 mesicu plne kojim a ms nemem :/ poboliva me
Posbrisek a mam paleni v pochve

luska__
26. led 2017

@misa147 zkuste a uvidíte - potom bych za nějakou chvíli zkusila zase. Udělejte 10, ale je malá pravděpodobnost , ze by Uz neco ukázal

lucinka58
26. led 2017

@misa147 A nebude to spíš zánět? U těhotenství bych pálení v pochvě moc neviděla. A s tím může souviset i bolest podbříšku. Ale testněte ať vidíte 🙂 Ale pokud vyjde negativně, tak určitě navštivte doktora s těmi příznaky.

snezenka123
26. led 2017

@trrr Ahojky. Nn. Těhu nejsem,teda si myslím, že nejsem. Termín ms mam tuto neděli,ale pms mam ukázkový, jako pokaždé před ms.

laura1972
26. led 2017

@digisek moc děkuji za podporu, život je krutý, ale nic s tim neuděláme 😔 snad se ještě někdy zadari.