icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
27. led 2017

@zizulka2008 tak to je rychlost 🙂 to uz neprisla tedy ani prvni ms po samovolnem potratu? Po docisteni myslm?

digisek
27. led 2017

@laura1972 děkuju

dobro16
27. led 2017

@heduskak taky to mam dostat v pondělí ale nevydržela jsem a udělala jsem test.. snad to tentokrát vyjde... už jednou jsem měla ducha ale zmizel :(

dobro16
27. led 2017

@laura1972 děkuju moc, snad tentokrát duch neodejde.. pročítám zpětně co se ti stalo a je mi to moc líto a držím pěstičky, ono se to podaří, určitě, musí... bude líp.. určitě

dobro16
27. led 2017

@misa147 ja si ho koupila, zkusila, ale asi blbá krev, nebo málo.. nefungoval :D takže bez výsledku, ani se to nezačlo vyplňovat..

laura1972
27. led 2017

@dobro16 moc dekuji. No v lete uz se to stalo taky, to uz na blogu nemam a ted znovu v tom samem tydnu.

dobro16
27. led 2017

@laura1972 moje mamka po mě s odstupem 13let měla asi 5 potratů, jeden doma, jako dítě si to dost živě pamatuju, nevím tedy v jakém stádiu těhotenství to bylo ale odvážela ji sanitka a delší dobu si poležela v nemocnici... no a segra ma ted už 16 a bracha 12.... vzdy říkala že tyto komplikace jsou jako "hnojivo" pro další... vím že to zní špatně, ale nic není nemožné a tobě určitě moc držím pěsti.. znám opravdu moc párů kde doktoři řekli že na další dítě je už pozdě apod.. a když to nejmíň čekali nebo už nečekali vůbec tak se podařilo

cristie
27. led 2017

Ahojky holky, prosim o radu, mam 4 den zpozdeni a je mi divny bily hlen... jinak cca pred tydnem jsem nasla na kalhotkach pruhledny vytok( jestli to mohla byt ovu netusim) jinak pred terminem jsem mela pocit ze uz to mam, bolest a kontrola na zachode...a nic, zkousela sem test a vyslo tohle, jo a vysadila sem v prosinci, proto jsem nepredpokladala te bych byla tehu, spis to budu mit nepravidelne...ale clovek nikdy nevi co... diky ze na to mrknete 🙏😔 chci si merit bazalku ale az prijde ms 😒

laura1972
27. led 2017

@dobro16 asi je to priroda, jak se rika. A ta vi co dela i kdyz pro nas je to krute. Mam svuj vek, takze taky je to jine nez za mlafa, to slo samo i kdyz by clovek nechtel.

laura1972
27. led 2017

@cristie no pokud to mas nepravidelne, mohla to byt ovulka a ty bolesti k tomu a hlen. Mohla byt pozdeji, tim padem i ms by mohla byt dele nez cekas. Asi bych jeste pockala par dni a opakovala test treba i jen ten obyc. prouzek s citl.10 drzim palce 🙂

zizulka2008
27. led 2017

@laura1972 nene, bylo to povoleno ze můžeme zkusit, že je i dobra příležitost dokud je tělo nastartovane a vyšlo to 🙂

laura1972
27. led 2017

@zizulka2008 tak to vam moc preji a drzim palce at to tentokrat vyjde a dopadne na jednicku 🙂 kolik ted teda jsi podle utz?

klara_hollasova
27. led 2017

@cristie Ahoj, jsem lékárnice, tohle mě mrzí, ale ten test je špatný-neprukazny. A možná je i moc brzo. Já teda z vlastní zkušenosti doporučuji test Dr.maxe ten levný, když jsem chtěla mimi, tak jsem nakoupila všechny typy a značky, abych měla jistotu a nejdřív mi to paradoxně ukázal ten nejlevnější od Maxe a treba mamatest až o týden déle..Jen pro info. Držím palce, ať to dopadne, jak si prejes.🙂

misa147
27. led 2017

@dobro16 aha no zkusim a myslis ze 12-13 den po styku uz by neco ukazal?

zizulka2008
27. led 2017

@laura1972 to nevím, byla tam jen bublinka což by mělo byt tak kolem 5.týdne, příští patek jdu na další kde by se melo vse upřesnit, tak uvidíme 🙂 Děkuji a také držím palce aby to brzy zase vyšlo a už bylo vse v pořádku 🙂

cristie
27. led 2017

@laura1972 dekuji jsi moc hodna, ja jsem mela dnes rano mamatest ten prouzkovy ale na jednom se mi neukazala ani kontrolni a na druhym jen ruzovy flek( asi spatny kus) mam to ale pech... drzim palecky i tobe 🙂😉

dobro16
27. led 2017

@misa147 jojo určitě, píšou tam že už 8/9 den.. dej pak vědět jestli se ti podařilo.. budu držet palce

tornadolu
27. led 2017

Dobre ranko ženy probudilo me ukrutný curani tak jsem šla na WC a udělala test sice jde spala jen 5h jesli to vevadi skrz ten test ale stejne tam nic nevidím...bříško bolí vydim to na Ms...

misa147
27. led 2017

@dobro16 ja spise doufam v tu druhou variantu ze se nezadari :/ jelikoznisme par mesicu po porodu

cristie
27. led 2017

@klara_hollasova diky 🙂 tak ja zatim mam zdravy rozum, holky v praci furt at si udelam dalsi 😅 spis jestli tomu mam davat nejakou vahu ze je moznost ze bych mohla byt tehu...

denisa3101
27. led 2017

@misa147 já zkušenost měla a ne dobrou sice jsme test nadopovali moc krvi takže krev vstoupila i do části čárek ale jasné se tam ukázaly // v limitu a těhotná jsem nebyla takže za mě test už nebrat je to zbytečně drahý a nespolehlivý a co jsem četla recenze tak psaly 3 ženy a taky to stejně // a těhu nebyli :/

denisa3101
27. led 2017

@tornadolu já tam nic nevidím :(

simi1510
27. led 2017

@misa147 není úplně nejlepší, a i když jsi třeba těhotná, tak udělá slabou čárku. Na to, jak se říká, že z krve to má být poznat rychleji a dřív než z moči.... to snad lepší koupit clearblue

tornadolu
27. led 2017

@denisa3101 ja taky ne ukrutně mě bolí bříško do večera urcite příde ms

misa147
27. led 2017

@simi1510 a ten clearblu ukazu uz treba 14 dni po styku

simi1510
27. led 2017

@misa147 digitální by měl ukázat 5 dní přes MS, co na něm píšou

denisa3101
27. led 2017

Digitální je 20 takový ne ? Tak nevím zda ukáže 5 dní před ms :/

dobro16
27. led 2017

@denisa3101 no ja to dnes po prvním duchovi nevydržela a koupila digitální a nic :D takže nevím no.. uvidíme zitra ráno

digisek
27. led 2017

@dobro16 hele a není ten první z Benu? ten do proudu? ten prý totiž občas hodí falešný.....já s ním osobně moc zkušenost nemám....jen co tu občas čtu........nejlepčí jsou všechny od Maxe a nebo Clearblue......ty jsou spolehlivý.......zkus ráno nějakej z nich a uvidíš co ti to ukáže

dobro16
27. led 2017

@digisek
ne je to gs mamatest.. tak uvidíme ráno :(