Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klarinka999 přesně tak jak dobro16. všechny jasně viditelné, žádní duchové 🙂
@katerinaf27 taky ji vidím... ale ja teda ráno mam čárku slabší než dopoledne/odpoledne...
@rosalline Ach joo
@digisek Vidím náznak ducha..🙂 zkus další za 3 dny..
@katerinaf27 krásný 👏
@katerinaf27 je tam
@katerinaf27 kolik dpo jsi prosím?
@digisek Ccca 14 asi - to už jiní mívaj dálnice no 😕
@katerinaf27 krásný gratuluji 🙂
@katerinaf27 teď jsi mě trochu uklidnila...já jsem 13dpo a žádná velká čárka to zatím není....takže musíme doufat......🙏 ....ale u tebe je to už hezky vidět tobě bude určitě sílit 🍀
@digisek No já vždycky čumím co za dálnice tam lidi mají 10 dpo třeba.. Tobě taky bude sílit, určitě! ❤
@katerinaf27 krásné čárky!!🙂 gratuluju🙂 já taky neměla žádné dálnice ;) začalo to hezky vypadat až tak 15-16 DPO. První náznak 10DPO🙂
@katerinaf27 ahoj to nemusi byt vzdy pravidlo aby 14 dpo byli dalnice.. Ja mela posledni ms 22.11.2016 a pozitivni test az 8.1.2017 podle lekare jsem musela otehotnet nekdy 20.12.2016 coz by pak odpovidalo 19 dpo nez jsem nazla // carky. Zaslu ti foto..
@katerinaf27 super, gratuluju

@katerinaf27 já tam.vidim carecku 😊 a nepřijde mi to.jako dušik ale částečka 😊 tak držím palečky