icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
elodii
31. led 2017

@dobro16 na Valentýna..... Jeee, to je krásné ❤ ale chápu, že dlouhé.... Budu držet palce 😉

klarinka999
31. led 2017

@dobro16 ahojky tak jsem to asi dostala... Hodně štěstí holky...A už nikdy si neudělám test před MS... Zbytečné naděje... Držím ti palečky ať ti vše vyjde jak si přeješ 😉

dobro16
31. led 2017

@klarinka999 jejda tak to mě mrzí.. děkuju moc a uvidíme teda za 14 dnů..

dobro16
31. led 2017

@elodii děkuju děkuju, taky budu držet pěsti 🙂

misa147
31. led 2017

Holky 17 den po styku uz bude urcite poznat hcg z krve ze?

luska__
31. led 2017

@misa147 pokud byl v době ovulace 🙂

luckakolmanova
31. led 2017

Tak jsem tu zas...dnes jsem si delala test..viz fotka....Tak jsem si asi za hodinu udelala další a je jasně negativni...mezitím jsem nepila ani nebyla na wc..co to může znamenat ? Mám zpoždění asi mesic.momenzalne tyden po vyvolavaci injekci....Děkuji vám mnohokrát za radu

laura1972
31. led 2017

@luckakolmanova asi bych ještě počkala. Po vyvolávací injekci může MS přijít i do 14 dnů. Pokud by ani pak MS nedošla, šla bych znovu k dr.

terka228
1. únor 2017

@digisek Ahoj,tak mrkni na mojí čárečku 13dpo....taky skoro nebyla...držm palečky,aby Ti dobře sílila😀

digisek
1. únor 2017

@terka228 děkuji zlato ale ani tentokrát to nevyšlo.......v noci se rozjela MS takže dnes 1DC.....těhu se nekoná

terka228
1. únor 2017

@digisek jé,to je mi líto 😔 Tak se opatruj a držím palečky dál!!!!!!

simi1510
1. únor 2017

@digisek to me moc mrzi ☹ jak u mne ☹

Priste nam to uz vyjde 🙂

laura1972
1. únor 2017

@digisek to ne, já ti tak držela palce 😔 ach jo, co se to poslední dobou děje, že dušíci se ukážou a pak nic.Budu držet palce ať ten další měsíc uz ty // tam jsou 🍀

digisek
1. únor 2017

@laura1972 děkuju ....njn holt mi zatím není dáno
@terka228 děkuju 😘
@simi1510 no já jdu zítra k Dr ať mi udělají nějaká vyšetření........už to nedávám.......každý měsíc to samé.....pokusím se tomu nějak pomoct přes doktory

veronikav31
1. únor 2017

@laura1972 tomu se bohužel říká-ranný potrat,končí tahle víc jak 60% těhotenství,někde uvádí ař 75%,pokud se netestuje tak se to bere jako opožděná Ms a žena nezjistí že byla těhotná...
@digisek mrzí mě to,ale chtělo by to udělat u tebe hormonální profil a u chlapa spermiogram, u obou pak genetiku a imunologii

digisek
1. únor 2017

@veronikav31 jj...už jsem se objednala......začnu u mě a uvidím co řekne doktor

simi1510
1. únor 2017

@digisek tak dej vedet co ti rekne

karin1712
1. únor 2017

Ahoj děvčátka. Už delší dobu Vás jen sleduji ale nepřispívám. Mohu se k Vám přidat? S manželem se 4.měsíc snažíme o dítko. Dnes jsem 7 nebo 8DPO. Ovulace byla dle grafu 25.1. ale podle mě spíše 24.1. Krásně pozitivní ovu test jsem měla 22.1.

dobro16
1. únor 2017

@digisek snad to půjde začít u tebe. mě doktor rovnou řekl že se začíná u muže spermiogramem... jen teda můj byl z toho na nervy tak jsem řekla že kvůli žádance bych se ozvala později.. držím pěsti

simi1510
1. únor 2017

@digisek a to te vezme, kdyz jsi 1dc?

snazilka2017
1. únor 2017

@karin1712 Ahoj Karin, tak já měla ovulku 19 -20. 1 🙂 takže skoro stejné, zítra chci testovat....ale nevím, zda nepočkám až do dne MS.....nechci být zklamaná dopředu...chjooo.
Držím palce!

digisek
1. únor 2017

@simi1510 jj...krev na hormonální profil se bere od 2 do 5 dne cyklu takže zítra budu akorát 2DC........

digisek
1. únor 2017

@dobro16 tak já zítra uvidím co mi řekne a jaká vyšetření doporučí dál

leymea
1. únor 2017

@digisek to me mrzi. :-/ jinak u me se zjistila prvne ovulace, jestli probiha a pak poslala doktorka meho chlapa na spermio, pak mi delala hormonalni profil a nasadila clostilbegyt. Sice mi to prislo zbytecne, ale zkusila jsem to. Ja normalne ovulovala, manzel nadprumerny spermiogram, hormonalni profil v poradku a hele, ono se druhy mesic s clostikem zadarilo 🙂 drzim palce, aby i Vam doktori pomohli 😉 ono to pak pujde rychle 🙂

simi1510
1. únor 2017

@digisek tak toto jo, ja myslela, ze jako rovnou vysetreni 😉

digisek
1. únor 2017

@leymea děkuju....přesně tohle jsem potřebovala slyšet......jak je člověk po tom roce zklamání na dně tak prostě potřebuju nějakou novou naději......

leymea
1. únor 2017

@digisek vim jak Ti je. Oni pomuzou 😉

snezenka123
1. únor 2017

@kstablova ahojky, jak jsi na tom?budeš testovat?🙂

karin1712
1. únor 2017

@snazilka2017 Tak to už by se // mohly ukázat mršky. Měříš i teplotu?

snazilka2017
1. únor 2017

@karin1712 NO mohly by se ukázat, ale moc tomu nevěřím, spíš očekávám MS ( dle příznaků a pocitů ). Nene, teplotu jsem nikdy neměřila...jen ovu testy a poslouchám řeč svého těla 🙂.