icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
karin1712
4. únor 2017

@veronikav31 Já na tvém testíku také vidím dušíka, obdobného jako na svém, tak budu držet pěsti.

snazilka2017
4. únor 2017

@karin1712 Držím palce! I já zkusím, pokud se nedostaví MS.....

karin1712
4. únor 2017

@snazilka2017 Budu na Tebe myslet, a kolik jsi dnes DPO? Nebo kdy máš mít MS? Já mám mít MS 9.2.

veronikav31
4. únor 2017

@karin1712 mě nikdy duchy testy neudělaly pokud jsem nebyla těhotná
Díky,tak držím moc palce 🙂

karin1712
4. únor 2017

@veronika31 Já takovéhoto dušíka měla u obou těhotenství, a vždy většinou už takhle před MS. Tak budu doufat že to dopadlo i teď. Snažíme se teprv 4. měsíc, a vy?

snazilka2017
4. únor 2017

@karin1712 Díky! Jsem 15/16 DPO, MS už bych měla mít dnes...ale zatím nic , test včera negativní ☹

veronikav31
4. únor 2017

@karin1712 u mě je to složitější, já byla celkem 6.těhotná,ale máme jediné roční dítko z Ivf, na dalším transferu jsem byla v listopadu,embryjko se chytlo,ale záhy nastalo zamlklé těhotenství a sam.potrat...dala jsem si měsíc pauzu a jelikož to byl náš poslední mrazáček tak jsem řekla,že to chci zkusit přirozeně,dodržuji bezlepkovou dietu a od 1dc jsem užívala Clostilbegyt, pak jsem dostala Pregnyl a pak Utrogestan. Tak uvidíme jak to bude dál.Na dcerku jsme čekali hodně dlouho,skoro 5 let

klaudyse
4. únor 2017

Ahoj všem, ráda bych se svěřila s dnešní zprávou a povzbudila tak všechny co se taky déle snaží, my doma dnes objevili po 15 měsíčním snažení konečně pozitivní testík 🙂 a to nám tento měsíc vyšel spermiogram s 1,5% spermií schopných oplození. Zázraky se dějí! 🙂 Všem přeji, ať se toho svého zázraku také dočkají v ten čas, kdy to má přijít!!!

karin1712
4. únor 2017

@veronikav31 Tak to Ti moc přeji ať to dopadne. Já mám už 3 holčičky 11 letou a dvojčátka 8,5 leté. Jelikož jsme s manželem ale oba ještě mladí (já 32 a manžel 33), tak jsme se rozhodli ještě pro jedno, tak snad nám to vyjde.

karin1712
4. únor 2017

@klaudyse Tak to je skvělá zpráva, moc gratuluji. Je to tak, zázraky se dějí.

klaudyse
4. únor 2017

@karin1712 Děkuji! Je to tak, zázraky se dějí a proto bych ráda, aby i jiným snažilkám to dodalo víru!

viktory1990
4. únor 2017

@tetr Ahojky. Děkuju moc. Nejsem si u mě jistá ,kdy proběhla ovulace ,ale jestli všechno bylo tak jak si myslím, tak to začalo týden potom co jsme se s přítelem snažili, tj. 14.1. a prsa sem začala cítit 20.1. A bolelo to fakt fest. Kdyby nebylo prsou,tak ani nepojmu tohle podezření. Bylo mi to divné, protože nikdy předtím sem prsa necítila. Ani před MS. 28.1. jsem si udělala test, byl negativní. 31.1. jsem dělala další test, byl tam duch krásně zřetelnej. A dnes 4.2. je čárka krásne vidět a každým dnem sílí. Tak snad jsem ti trochu pomohla 🙂 držím moc palce !!!

veronikav31
4. únor 2017

@karin1712 Díky moc 🙂 Já mám 34 a chlap 40, my už u dvou končíme,další by mě ani moje Dr. nedoporučila

lusiana777
4. únor 2017

Ahoj holky, kvalita fotky nic moc, ale co myslíte. Jde o ovluační testy lady max a těhotenské testy různých značek (lady max, life light a pepino). Ani jeden není z ranní moči, ten si udělám až v pondělí než zavolám doktorce, zda by mě vzala na krev. Poslední menstruaci jsem měla 30.12., takže dnes je to cca 5 den zpoždění. Nejde mi však do hlavy, že čárka na těhotenském testu slábne a na ovulačním sílí..Moc děkuji za názory 🙂

tetr
4. únor 2017

@klaudyse Super, moc gratuluji k pozitivnímu testu, mi mame taky málo pohyblivých astenospermie tak doufám, že to taky vyjde🙂 budu testovat na Valentýna. Kolikátý jsi den cyklu?

laura1972
4. únor 2017

@klaudyse krásné, moc gratuluji 🙂

laura1972
4. únor 2017

@trrr ahojky, tak hák je? Dlouho jsi tu nebyla a ani nevím jak si dopadla na poslední kontrole. Dej vědět a doufám, že je vše v pořádku 🙂

petapal
4. únor 2017

@lusiana777 gratuluji ovulaci testy tu holkám kolikrát ukázali těhotenství dříve než klasicky test,proto je máš asi silnější

martina2706
4. únor 2017

Ahoj holky.....testovala jsem dva dny před m/s a co myslíte?Ja vidím slabou čárku,tak snad m/s už nedorazí.
Bolí mne tedy břicho,ale doufám ze to vyjde!!!!!
Hodně jsem se na to teď upnula,což asi není dobrý,ale chtěla bych druhé miminko🙂

saidprincess
4. únor 2017

duch je tam, za dva dni urobte ďalší, bude viac jednoznačný 🙂

petapal
4. únor 2017

@martina2706 krásná čárka gratuluji

leniiid
5. únor 2017

@martina2706 gratuluju .. tebe boli břicho ? Mě taky ale zatim sem netestovala,mas jeste nejake příznaky ?

martina2706
5. únor 2017

@leniiid jinak nic nepozoruji,bricho boli jako pred ms.
Pri prvnim tehu me narostly hned prsa🙂.Jeste jsem nevedela,ze jsem tehotna.

leniiid
5. únor 2017

@martina2706 a děložní čípek sledujes? Ja ho mam uplne takovy protáhlý,tvrdý a dnes mi přijde vic nahoře než vcera a mám takovy lepkavý výtok kolem toho čípku

martina2706
5. únor 2017

@leniiid ne to vubec....

pajushak
5. únor 2017

Jakože jo??

karin1712
5. únor 2017

@pajushak krásná čárka to je těhu test?

pajushak
5. únor 2017

@karin1712 ano těhotenský...

laura1972
5. únor 2017

@martina2706 držím palce, čárka tam je, tak ať sílí, vše je v pořádku a MS uz nedorazí🍀

karin1712
5. únor 2017

@pajushak Tak to moc gratuluji. Tady není pochyb. Doufam že brzy taky takovou najdu.