Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@karin1712 Držím palce! I já zkusím, pokud se nedostaví MS.....
@snazilka2017 Budu na Tebe myslet, a kolik jsi dnes DPO? Nebo kdy máš mít MS? Já mám mít MS 9.2.
@karin1712 mě nikdy duchy testy neudělaly pokud jsem nebyla těhotná
Díky,tak držím moc palce 🙂
@veronika31 Já takovéhoto dušíka měla u obou těhotenství, a vždy většinou už takhle před MS. Tak budu doufat že to dopadlo i teď. Snažíme se teprv 4. měsíc, a vy?
@karin1712 Díky! Jsem 15/16 DPO, MS už bych měla mít dnes...ale zatím nic , test včera negativní ☹
@karin1712 u mě je to složitější, já byla celkem 6.těhotná,ale máme jediné roční dítko z Ivf, na dalším transferu jsem byla v listopadu,embryjko se chytlo,ale záhy nastalo zamlklé těhotenství a sam.potrat...dala jsem si měsíc pauzu a jelikož to byl náš poslední mrazáček tak jsem řekla,že to chci zkusit přirozeně,dodržuji bezlepkovou dietu a od 1dc jsem užívala Clostilbegyt, pak jsem dostala Pregnyl a pak Utrogestan. Tak uvidíme jak to bude dál.Na dcerku jsme čekali hodně dlouho,skoro 5 let
Ahoj všem, ráda bych se svěřila s dnešní zprávou a povzbudila tak všechny co se taky déle snaží, my doma dnes objevili po 15 měsíčním snažení konečně pozitivní testík 🙂 a to nám tento měsíc vyšel spermiogram s 1,5% spermií schopných oplození. Zázraky se dějí! 🙂 Všem přeji, ať se toho svého zázraku také dočkají v ten čas, kdy to má přijít!!!
@veronikav31 Tak to Ti moc přeji ať to dopadne. Já mám už 3 holčičky 11 letou a dvojčátka 8,5 leté. Jelikož jsme s manželem ale oba ještě mladí (já 32 a manžel 33), tak jsme se rozhodli ještě pro jedno, tak snad nám to vyjde.
@tetr Ahojky. Děkuju moc. Nejsem si u mě jistá ,kdy proběhla ovulace ,ale jestli všechno bylo tak jak si myslím, tak to začalo týden potom co jsme se s přítelem snažili, tj. 14.1. a prsa sem začala cítit 20.1. A bolelo to fakt fest. Kdyby nebylo prsou,tak ani nepojmu tohle podezření. Bylo mi to divné, protože nikdy předtím sem prsa necítila. Ani před MS. 28.1. jsem si udělala test, byl negativní. 31.1. jsem dělala další test, byl tam duch krásně zřetelnej. A dnes 4.2. je čárka krásne vidět a každým dnem sílí. Tak snad jsem ti trochu pomohla 🙂 držím moc palce !!!
@karin1712 Díky moc 🙂 Já mám 34 a chlap 40, my už u dvou končíme,další by mě ani moje Dr. nedoporučila
Ahoj holky, kvalita fotky nic moc, ale co myslíte. Jde o ovluační testy lady max a těhotenské testy různých značek (lady max, life light a pepino). Ani jeden není z ranní moči, ten si udělám až v pondělí než zavolám doktorce, zda by mě vzala na krev. Poslední menstruaci jsem měla 30.12., takže dnes je to cca 5 den zpoždění. Nejde mi však do hlavy, že čárka na těhotenském testu slábne a na ovulačním sílí..Moc děkuji za názory 🙂
@lusiana777 gratuluji ovulaci testy tu holkám kolikrát ukázali těhotenství dříve než klasicky test,proto je máš asi silnější
duch je tam, za dva dni urobte ďalší, bude viac jednoznačný 🙂
@martina2706 krásná čárka gratuluji
@martina2706 gratuluju .. tebe boli břicho ? Mě taky ale zatim sem netestovala,mas jeste nejake příznaky ?
@leniiid jinak nic nepozoruji,bricho boli jako pred ms.
Pri prvnim tehu me narostly hned prsa🙂.Jeste jsem nevedela,ze jsem tehotna.
@martina2706 a děložní čípek sledujes? Ja ho mam uplne takovy protáhlý,tvrdý a dnes mi přijde vic nahoře než vcera a mám takovy lepkavý výtok kolem toho čípku
@leniiid ne to vubec....
@martina2706 držím palce, čárka tam je, tak ať sílí, vše je v pořádku a MS uz nedorazí🍀

@veronikav31 Já na tvém testíku také vidím dušíka, obdobného jako na svém, tak budu držet pěsti.