Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 jojo to je pravda, Pepino dělá slabé čárky než ostatní testy.
@lilijoan
Holky a kdy se chodí k lékaři na kontrolu.... Abych se tam nehrnula nějak hned zbrkle honem....honem...?💉
@luckasnazilka je lepší jít, když jsi tak cca 7.-8tt
@luckasnazilka Já šla týden po vynechané MS a nalezení //..To byl viděn testační váček..🙂 a pak mě objednal za dalších 14dní a to už bylo srdíčko..🙂
Dokud to nebudu mít potvrzené lékařem...Tak zatím nikomu nic neříkám...Ani chlapovi ...chci aby informace byla 100% a v pořádku
Mám s tím pěkné muka... Nejradši bych si jela koupit mikrofon a všem to zakřičela 😁
@luckasnazilka já byla 6+4 (dle ovulky 6+0) a už bylo vidět i srdíčko🙂 tak bych šla tak nějak v tom 7-8tt🙂
@luckasnazilka ja se objednala az budu cca 7+4. Dřív to moc nemá cenu. Ale jsou to teda muka to vydržet 😀 Takže se chodi tak nějak 7-8tt 🙂
@luckasnazilka Já to chlapovi řekla už při prvním pozitivním testu, protože sem se tak trošku ,,lekla" a zavolala na něj ať se jde podívat..😀😀 Ale do světa to vykřičíme až po 3 měsících..👍👍
Ahojky ženy tak dneska jdu na kontrolu na gindu skrz ty prášky jak beru Gynprodyl řekl me az po 3 cyklu mam dorazit aby me zkontroval skrz tu sliznici tak jsem zvědavá jak dopadnu
@trrr Naprosto tě chápu. Taky jsem si zakázala už u prvního číst některé diskuze 🙂 Ale je fakt, že dokud nebudou drobečci venku, tak je bohužel možné všechno.... :-/ Ale důležité je si to nepřipouštět a myslet pozitivně. Stejně je to tak, že strach už budeme mít celej život. Syn teď chytl nějaký ukrutný nachlazení, v noci se dusí a chrčí a já trávím polovinu noci u postýlky. Prostě o děti budeme mít strach furt - ať už v bříšku nebo na světě 🙂
@denisa3101 a jak dlouho meškáš?
@pavcik123 zajímá mě zda tenhle test dělá prosakliny druhé čárky nebo ne ... Jinak nemeškam
Já bych to brala jako ano. Mně nikdy test nelhal.
@denisa3101 aha, tak pak nechapu tu fotku u toho kdyz stacilo napsat dotaz 🙂 to se ti omlouvam
Holky mohlo by to vyjít? Kdyz mam bazalni teplotu asi 4 dny po sobě stejnou 36,9? Dnes jsem 25.DC
@denisa3101
a vypada to na čárečku, tak snad neprosakují 🙂
@pavcik123 no tomu ale nevěřím jelikož jsme se tento měsíce "nesnažili" a jsem 17DC ... Takže za mě wondfo dělá "duchy"
@denisa3101 ja mam s touhle znackou plus jeste s Lady Max nejlepsi zkusenosti. Tak nevim, nezda se mi to. Ale Dr. mi jednou rikala, ze TT obcas reaguji i na LH, jehoz hlasina kolisa cely cyklus. A taky je klidne mozne, ze jsi mela budto ovilaci hodne brzy, cili jsi tehotna, nebo teprve ovulaci budes mit a test na to reaguje, jak jsem psala vyse. Pripadne pokud uz jsi ovulaci mela, muzes mit klidne druhou. Ale tak jako tak mi prijde total pakarna si delat TT 17. den cyklu.
@majaaa82 jj testy dr Maxe jsou super nikdy jsem neměla prosaklinu ale slyšela jsem že tyhle také a jsou levnější tak jsem pořídila ... No ale jak může těhu hormon bejt stejný jako ovulační :/ to nechápu :/
@denisa3101 jeste jsem doplnovala predchozi prispevek. Udajne jde o hormon z podobne skupiny... nejsem ale lekar ani hiochemik, takze ti to nevysvetlim radne.

@pajushak je to tam 🙂 držím moc palce 🙂