icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
denisa3101
6. únor 2017

@majaaa82 no já jen ze srandy udělala zda dělá prosakliny údajně ženský psaly že ne ... Ovulaci asi mám jelikož mě poboliva břicho jako na ms

snezenka123
6. únor 2017

@denisa3101 mě se to taky jednou stalo, když jsem si tt dělala cca 16 DC a byl tam viditelný duch, a těhu jsem nebyla. Jestli to opravdu nějak zaznamenalo ovu, nevím, další test jsem nedelala a Ms přišla normalne.

denisa3101
6. únor 2017

@snezenka123 taky se přikládám k tomu asi fakt reaguje na ovulku :/ ms taky čekám za cca 14 dnů

simi1510
6. únor 2017

Holky, jelikoz ovu testy dokazi detekovat tehotenstvi drive, tak to plati i opacne, tehu test detekuje ovu... defakto me minuly mesic vyšly testy tehu pred tim, nez jsem mela pozitivni ovu test (testovací carka byla hooodne silnejsi nez kontrolni)...

Nektere holky totiz mi psaly, ze s tim, jak mam silne carky na ovu, tak abych nebyla tehu uz predtim...

xyrina
6. únor 2017

@tornadolu Prosím napiš, co Ti řekl doktor kvůli účinkům tohu Gynprodylu. Mě ho napsal, kvůli prodloužení luteální fáze a dnes jsem ho začala brát 3 měsíc od 16.dne. Netušila jsem, že to je i na sliznici...

tornadolu
6. únor 2017

@xyrina spis me to předepsal skrz ze jsem ubec nedostávala MS aby se mi to zpravilo a sliznice mi nerostla tak i pro to.rikal ze po 3cyklu mam se dostavit na kontrolu jesli je vše ok tak uvidíme třeba už nebude potřeba brat ty prášky uvidíme.a co tobe řekl ze to bereš?lutealni fáze je co?

peta73
6. únor 2017

@xyrina Ahoj, v SPC je psáno že Gyndopryl (progesteron identický s tím, jenž je produkovaným žlutým tělískem) transformuje proliferativní děložní sliznici do sekrečního stavu - tj. podle mě opravdu funguje na vyrovnání cyklu a přechod z FF do LF. Dalším účinkem pak bude analogicky i zvýšení endometria - viz http://www.sukl.cz/modules/medication/detail.ph...

tornadolu
6. únor 2017

Holky tak jsem si koupila kontryhel čaj jak se má pít?ma s tim nějaká zkušenosti?

denisa3101
6. únor 2017

@tornadolu sice nevím ale ptej je dobrý i na menstruační bolesti tak snad i někdo poradí 😊

marketa_3
6. únor 2017

@tornadolu Ahoj Já jsem pila Kontryhelový čaj od 1DC do ovulace. Když jsem si nebal jistá dnem ovulace, tak jsem raději přestala pít od 14DC. Někdo píše, že se dá pít pořád až do otěhotnění, někdo píše že jen do ovulace. Já si k tomu ještě ve stejnou dobu dávala čaj z maliníku no a další cyklus se zadařilo 🙂 Držím palce.

tornadolu
6. únor 2017

@denisa3101 oky 😉

tornadolu
6. únor 2017

@marketa_3 ja prave ze ovulaci nehledám tak jesli bude vadit pít čaj každý den 1pytlik..

digisek
6. únor 2017

@tornadolu pokud máš různě dlouhé cykly a potřebuješ je srovnat tak pij kontryhelový čaj od 1DC do ovulace....od ovulace už ho nepij.........jinak kontryhel pravidelný cyklus umí i rozhodit, mě např. posouvá ovulaci o pár dní dýl než bez něj......takže je to na tvém zvážení a na tom, zda potřebujes upravit cyklus nebo ne.......každopádně dobře zabírá i na menstruační bolesti............takže já osobně ho piju jen třeba první nebo druhý den cyklu když mám bolesti a pak už ne......čistě jen na bolesti

marketa_3
6. únor 2017

@tornadolu co se týče dávkování, záleží jaký kontryhel si koupíš. Buď se dělá vyloženě odvar, ten je silnější nebo prodávají v lékárně nasáčkovanou dávku. Já pila v těch sáčcích, tam bylo tuším dávkování dvakrát denně, jeden ráno a druhý odpoledne, vždy po jídle.
Myslím si, že když budeš pít jen jeden šálek denně, tak ti to nemůže ublížit. Jakmile by jsi zjistila těhotenství, tak se nedoporučuje. Když se koukneš tady do wiki, tak je tam o tomto čaji hodně napsaný.

digisek
6. únor 2017

@tornadolu jinak si stačí přečíst něco na internetu 😉

tornadolu
6. únor 2017

@digisek nn nepotřebuju rozhazet cykli jsem rada ze to chodí 😃
@marketa_3 obyčejný v lékárně jsem si koupila

tornadolu
6. únor 2017

Tento jsem si koupila prave ovu nehlídám ubec ještě beru prášky gynrodyl na srovnání MS a casem Mimi

tornadolu
6. únor 2017

Ja bych Mimi strašně rada ale necháváme tomu volný průběh s oritekem

luska__
6. únor 2017

Holky ❤ tak naše E v pořádku.
Příští týden uz na krevní testy a přesně za 4 týdny uz mám termín v gennetu na ultrazvuk. Cítím se tak šťastná

lilijoan
6. únor 2017

@luska__ gratuluji a užívej štěstí ☺

lucinka58
6. únor 2017

@tornadolu Kontryhel se pije od prvního dne cyklu až do ovulace. Pak už by se pít neměl kvůli případnému těhotenství 🙂

luckasnazilka
6. únor 2017

@luska__
Gratuluji
Jsem v počátku tak doufám že vše budeme mít taky v pořádku

xyrina
6. únor 2017

@tornadolu
@peta73 Lutealni fáze je doba po ovulaci. Měla by trvat asi 10-15 dni. U mě trvala jen 10 dní, ovulaci jsem měla i 9. den. Takže jsem měla krátký cyklus a pro zahnizdeni vajíčka prý byl malý prostor. Taky může u me jít o zhoršenou činnost žlutého tělíska, takže by se uhnizdene vajíčko neudrzelo. Já myslela, že výška sliznice je už hotová v době ovulace... 😲 asi to taky řeší ty hormony 🙂

xyrina
6. únor 2017

@tornadolu Ale posunula se mi i ovulace na 12 den. 🙂. Takze s prodlouženou lutealni fázi konečně nemám MS každou chvíli 🙂.

tornadolu
7. únor 2017

@lucinka58 dobre děkuji takte od 1dc ale co když nesleduju ovu ?tak jak dlouho ho mam pít?

luska__
7. únor 2017

@luckasnazilka Urcite bude vše v pořádku. Včera me znovu ujišťoval , ze těhotenství neni Nemoc, ze člověk ma to brát úplne stejne ( to myslel na to moje cestování) ale hlava stejne trne.
Je to nádherný pocit vidět něco, co nema ani 2cm jak mu bije srdíčko a placa se tam. Jsem dojata jen, kdyz to píšu. Hormony mi dělají svoje. Na dovolené jsem se rozbrecela u bazenu, kdyz jsem viděla chlapečka, krery měl zkroucený očicka. Přitom byl tak krásný ❤

rosalline
7. únor 2017

@marketa_3 já teď první měsíc taky zkouším maliník na hlen, kotvičník na dozrání vajíčka a kontryhel na sliznici. Kontryhel působí protipotratově, takže lze pít celý cyklus zas a znova .....

xyrina
7. únor 2017

@rosalline Kontryhel celý cyklus? Já četla, že jen do ovulace...

lucinka58
7. únor 2017

@tornadolu cca do půlky cyklu - takže těch 14 dnů 🙂

liliveru
7. únor 2017

Ahojky
jsem v 7tt mam rymičku 🙂 boli me z toho hlava a deti maji chripajznu jak blazen ja beru homeo oscilokukcinum ..myslite že mužu parale na vypoceni?Horecky ale nemam dekuji za odpovedi