icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
7. únor 2017

@lucinka58 dekuji snad to něčemu pomůže

rosalline
7. únor 2017
lucinka58
7. únor 2017

@liliveru Určitě si paralen můžeš dát 🙂

leymea
7. únor 2017

@tornadolu bud do ovulace a nebo do 14DC 😉

leymea
7. únor 2017

@rosalline pokud chces otehotnet tak cely cyklus urcite ne. Pripadne oplozene vajicko by melo problem se uhnizdit. Proto se pije jen do ovulace. 🙂

salenas
7. únor 2017

@liliveru když nemáš horečku,neber ho. Mě pomohl lipový čaj s medem a citronem

leymea
7. únor 2017

@rosalline tam zrovna nepisou jak se ma pit.

salenas
7. únor 2017

@rosalline kotvičník je spíše na sliznici a podporu ovulace,na dozrání a kvalitní vajíčka a na pořádnou ovulaci je inositol, zkus ho

jajaapaja22
8. únor 2017

Dobre ranko, tak ja nevím, lehký náznak tam vidím, co myslíte? 🙂 dělán dnes ráno..

adelaine91
8. únor 2017

@jajaapaja22 Taky vidím..🙂

carpatia
8. únor 2017

Vidite tam neco nebo jsem uz magor?:D

beruskaberus
8. únor 2017

Ahojky, asi nic, že? 😒

beruskaberus
8. únor 2017

@jajaapaja22 Vidím 🙂

beruskaberus
8. únor 2017

@carpatia Taky něco málo vidím. 😉

carpatia
8. únor 2017

@beruskaberus ja taky, ale zda se mi to nemozny, protoze jsem teprv 13dc..normalne jsem mela ms, delala jsem si od pondeli ovu testy a tento posledni z magoriny, co mi zbyl od posledne..ovu vypadaji oba stejne, vicemene mi prijdou pozitivni... cykly mivam normalka 28 dni, tak se mi i ta ovulace zda brzy...si skoro myslim, ze ten test dela falesne duchy . Prikladam jeste ovu

beruskaberus
8. únor 2017

@carpatia To je opravdu celkem brzy 😒 to ještě musíš počkat a testnout znovu... ale ta ovu mi přijde celkem v normálu, já ji tentokrát taky měla brzy, těsně po MS, to se mi ještě nestalo 🙄

carpatia
8. únor 2017

@beruskaberus ja si prave myslim, ze to u toho tehu testu muze byt stejne, jako s ovulacnimi testy ukazujicimi tehotestvi...ze to treba reaguje i na ten LH hormon...jinak si to fakt nedovedu vysvetlit

lusili1
8. únor 2017

@carpatia ahoj, já si taky myslím co píšeš, někde jsem to četla, že jsou to velmi podobné hormony a reagují přesně jak ty ovulační na těhotenství a opačně...ale držím pěsti ať se brzy ukážou na tehotenském ❤🍀

leymea
8. únor 2017

@jajaapaja22 jasne, vidim 😉

leymea
8. únor 2017

@carpatia takhle vypadal muj dr.max z druhyho dne, udelala se mi tam takova carka, ryska. Nikdy mi to neudelal, tak nevim. Ale 13DC je opravdu divny 🙂

leymea
8. únor 2017

@beruskaberus nevidim ☹

carpatia
8. únor 2017

@leymea no a byla jsi pak tehotna?:D Ja to spis pripisuju te ovulaci, ze to ovlivnila...

baba93
8. únor 2017

@carpatia toje comfort vid ? Ten ovu uz mam pozitivni 4 dny na tehu testu taky slaba carka 🙂 uplne stejne jako ty a v jedne skupine jsem se docetla ze jsou to falesnaci asi nejaka spatna sarze 😉

carpatia
8. únor 2017

@baba93 hmm, tak prima:D...nevim presne, jaky to je, ale je to mozne...doma se podivam🙂. Diky za upozorneni🙂

baba93
8. únor 2017

@carpatia jedna holcina ho dokonce mela pozitivni i pres celou ms 😀

kastanek87
8. únor 2017

@jajaapaja22 taky vidím ducha 😉 držím moc pěsti!!!!

ester_ka
8. únor 2017

ahoj ženy, vidíte něco?.-)

kotito
8. únor 2017

Jaké máte prosím zkušenosti s woman secret?

carpatia
8. únor 2017

@baba93 a co to byla za diskuse?🙂 Hodis mi link? Diky!

kotito
8. únor 2017