icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vesnicanka17
10. únor 2017

@katuskad1 ja taky zeda nee

terka228
10. únor 2017

@leniiid no,ten pokles vůbec nic neznamená.Graf je krásný....kdy budeš testovat? 🙂

terka228
10. únor 2017

@katuskad1 Něco tam vidím..já měla 9DPO velký kulový....přeji,ať sílí😀

leniiid
10. únor 2017

@terka228 děkujuuu že mi aspoň někdo odpověděl... myslis ze to nic neznamená? Bojim se aby zitra rano jeste vic neklesla,no uvidim.. pokud do neděle budu mit vysokou tak mozna v nedeli nebo az ten dalsi tyden..nechci hrát na duchy,když už tak bych chtěla aby to šlo jasně vidět..nevim jestli není brzo ještě

liliveru
10. únor 2017

Ahoj holky,jelikoš mam žaludek jak na vode a veskere jidlo do sebe pacim...tak dnes me preprala chut na hezmelinovi salat z lidlu a konecne se po dlouhe dobe najedla bez nevolnosti a s chuti,jelikoš sem nejak kousky hermoše v salatku nepostrehla a bylo ho opravdu myslim malo,tak by se nic stat nemelo ne?Nekdo řika že se smi a ji ho normalne nekdo zase že ne...tak ja nevim no...Zajima me vaš názor děkuji 😀

terka228
10. únor 2017

@leniiid Tak dej zase vědět,jak teplota vypadá zítra,mně různě kolísala....pozitivní test jsem měla až 12DPO,takže chápu....☺
To jsem zvědavá....přeji,aby to nyl vítězný cyklus😀 vypadá to ale hodně nadějně☺

smima
10. únor 2017

@katuskad1 vidím ji

leniiid
11. únor 2017

@terka228 tak dneska kupodivu vzestup zpět na 37,0 🙂 doufám že to je dobré znamení

terka228
11. únor 2017

@leniiid No super, určitě je to dobré znamení 😀 Kdy že čekáš mz?

leniiid
11. únor 2017

@terka228 no to já právě nevím... mam nepravidelné cykly..2mesice jsem brala clostilbegyt ted 2.mesic snim mi poprve zareagovaly vaječníky a byl mi poprvé pichnut pregnyl..a cykly mam jak kdy.. pravidelně se mi to střídá jednou 42 pak 34 pak 42 32.. a porad dokola..teď to zrovna vychazi na ten delší ale kdyz mi pichli pregnyl predminulou nedeli tak ovu byla tak pondělí úterý tak to prece nemuzu dostat az 42 den kdyz dneska jsem 31.. to by bylo strasne dlouho ne? Kdyby se nepovedlo tak MS prijde do 14 dnů od ovu ne?

terka228
11. únor 2017

@leniiid To jo, no píšou, že pokud je LF delší než 18dnů, pak se jedná buď o těhotenství nebo pak o nějaký hormonální problém. Já měla LF jednou 16 dnů, jinak vždy byla 12-14 dnů. Tak to jsem fakt zvědavá....kdyby nebyl rapidní pokles 14 DPO, pak bych zkusila test, už by na něm mělo něco být vidět 🙂

vesnicanka17
11. únor 2017

Tak je to tam holky 😍

vesnicanka17
11. únor 2017

Je to tam

terka228
11. únor 2017

@vesnicanka17 Krásné, moc gratuluji a ať se daří 😀

cilam
11. únor 2017

@ms.neomagic Ahoj, zázrak se nekonal, hCG z pátka na pondělí spadlo, dostala jsem MS v plné parádě a prcek se neudržel.
Takže se z té šílené houpačky naděje a zklamání musím vyhrabat a odhodlat se někdy na další pokus :/

vesnicanka17
11. únor 2017

@cilam urcite se podari, nezoufej

cilam
11. únor 2017

@vesnicanka17 jednou snad, jen musím nahrabat síly na další pokus, pač sledovat tu slábnoucí čárku nebylo nic moc příjemnýho :/ Ale ještě máme 7 zamražených bublin, tak je tam určitě nenechám ;)

salenas
11. únor 2017

@cilam nezoufej a běž hned na další pokus! Tělo je připravené, děloha prokrvená, říká se,že tělo je pohnojené na úrodu! Drž se !

ester_ka
11. únor 2017

@vesnicanka17 hurá, blahopřeju! Takžes nečekala do pondělí🙂))))

vesnicanka17
11. únor 2017

@ester_ka muz byl nedockavy a koupil test. Dekuju moc sem stastna snad bude vse ok

ester_ka
11. únor 2017

@vesnicanka17 jj, věřím, že jo, aj já doufám, že nám to po dvou neúspěších vyjde, sice jsem testovala brzo, ale o to dřív se radujeme (zatím potichu)🙂

laura1972
11. únor 2017

@kackakastanka máš sz 🙂

laura1972
11. únor 2017

@vesnicanka17 gratuluji krásná čárka 🙂

krulenka13
11. únor 2017

@vesnicanka17 Blahopřeji, hodně zdraví, a držím pěstičky 😀.

cilam
11. únor 2017

@salenas díky za povzbuzení 🙂 Tenhle měsíc na KET nepůjdu určitě, zase dám šanci přírodě. Pořád (po dvou letech snažení) u nás nenašli ani jedinou příčinu problému, tak když už je tak pohnojeno... A upřímně, už mám docela tulící deficit, pač buď jsem byla nafouklá z 30 vajíček, nebo bolavá po OPU a náběh na OHSS, pak zase zákaz kvůli embryotransferu, pak špinění, teď krámy... hodlám si (i teda manželovi 😀 ) vynahradit to strádání 🙂 Na další transfer a naděje/zklamání nejsem dost v pohodě.

ms.neomagic
11. únor 2017

@cilam ja jsem nechtela bejt prorok spatnejch zprav,protoze jsem to v cervenci mela prave uplne stejne..drzim ti palce,at jsii brzo v pohode a at se jeste driv zadari 🙂

cilam
11. únor 2017

@ms.neomagic asi to tak mělo prostě být. Díky moc a tobě též ;)

salenas
11. únor 2017

@cilam jasně,udělej to tak,jakcŮ to cítíš. Ale znám plno holek,co pak další cyklus otěhotnělo a je to ok. ono je dost času po menzes do transferu na mazlení,ale fakt se nemá cenu do něčeho tlačit. A mělas teda obří úrodičku,mě stačilo 15 a bříško bolelo. Drž se!

cilam
11. únor 2017

@salenas díky moc :-* Prostě jsem ten první ET moc prožívala, moc mu věřila a když jsem viděla ty dvě čárky, nebyla jsem připravená na znovuzklamání. Ale pomalu přicházím na jiný myšlenky, za týden mi začíná v práci každoroční zápřah, takže nebudu mít čas pozorovat každý píchnutí, což mi určitě jenom prospěje, aby mi nehráblo :P Źít od jednoho počůranýho papírku k druhýmu je docela na palici 🙄

leniiid
12. únor 2017

Holky ahoj ...prosím o názory dnes rano jsem si dělala test už 12 dni mam zvýšenou bazalni twplotu,cipek nahore a tvrdý tak jsem to nevydržela a testla..jenže pak jsem si uvědomila ze dnes to je 14 dni od aplikace pregnylu..myslíte ze by to mohla byt pregnylová čárka?? Na fotce nejde moc videt ale naživo jo,takova slabší druha čárka 🙂