icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leniiid
12. únor 2017

Tady jeste fotka s bleskem.. ta prvni moc to tam nejde videt ☹

denisa3101
12. únor 2017

@leniiid jde vidět pěkně

cibka
12. únor 2017

@leniiid jestli je to 14 dni tak pregnyl uz by to byt neměl jelikož se normále poté testuje 🙂 takze to vypadá ze se tam neco klube

leniiid
12. únor 2017

Děkujuuu holky :* jeste vydržím a treba ve stredu zkusim znovu .. přítel tomu nevěří mysli si ze to je pregnyl jeste 😄 a ja tomu jeste taky moc neverim..bojim se

cibka
12. únor 2017

@leniiid jo jo trestni znovu ale uvidis ze bude sílit byli jste na iui nebo IVF nebo jen léky ze ti dali pregnyl

leniiid
12. únor 2017

@cibka jen léky.. mám pco ale asi slabší formu a prvni mesic s jednou tabletkou clostilu nezabral nebo spis to blbě vyslo pres Vánoce a ted jsem brala 2... následně pak pichnutí pregnylu 2 tydny zpatky v nedeli.. ovu byla asi pondeli nebo utery a dnes takto.. tak doufam ze se muzu potichu radovat..

cibka
12. únor 2017

@leniiid tak to ju ja brala taky clostik ale my byli na inseminaci a prave řekli at trestní za14 dni takze pregnyl to urco nebude

ester_ka
12. únor 2017

ahoj ženy, čárka krásně sílí, na to, že jsem den před MS slušný, že?🙂

leniiid
12. únor 2017

@ester_ka tak to oproti té mé nevím zda-li jsem vubec těhotná když se tak divam na tu tvoji ☹

vesnicanka17
12. únor 2017

@ester_ka no tak to je skvele gratulace

ester_ka
12. únor 2017

@leniiid to vůbec neporovnávej, zlato, já při prvním dítěti měla čárku až 10 dní po nedostavší se menses, předtím nic...na Tvojí fotce ducha vidím🙂 který jsi den od ovu?

ester_ka
12. únor 2017

@vesnicanka17
děkuju🙂
Prosím Tě, jak to, že jsi měla 6.tt a teď tam máš 11.tt? To Ti to nějak rychle utíká🙂))

jullli
12. únor 2017

@leniiid podle me uz pregyl vyprchal ale uplne se v nem neorientuju

vesnicanka17
12. únor 2017

@ester_ka no je to divne kdyz sem to tam zadavala tak se pocita prvni den posl.menstr. ne ? A to bylo 13.ledna tak nevim ....

leniiid
12. únor 2017

@ester_ka asi 12 nebo 13.. nevim kdy byla presne

leniiid
12. únor 2017

@jullli no myslim si ze taky ze 14 dni je docela dost na netu jsem cetla ze max 10 ale jak u koho no

jullli
12. únor 2017

@leniiid carka je opravu ruzova duch to uplne neni zkusila bych jeste jiny tt tohle je pepino ne?

leniiid
12. únor 2017

@jullli nevím už.. vyhodila jsem krabičku počkej jako myslíš si že nejsem ?

jullli
12. únor 2017

@leniiid tezko rict spise jsem to myslela tak ze pepino ma hodne malo barviva tak carka nemusi byt tak zretelna 🙂 kdy ma prijit ms?

leniiid
12. únor 2017

@jullli no to právě nevím.. cykly mám různé..nekdy 34 nebo 32 nebo 40... jak kdy.. dnes jsem 32.DC

jullli
12. únor 2017

@leniiid a delas nejak ovulacni testy nebo meris bt? aby jsi vedela kdy byla ovu presne a podle ni dopocitala lutealni fazi?

leniiid
12. únor 2017

@jullli nedělám si ovu testy protoze to nepotrebuju.. brala jsem clostil a chodila na kontrolní UTZ takze vim +- kdy ovu byla.. pregnyl mi byl pichnut presne pred 2 tydny a ovu byla nejspis v pondeli..

jullli
12. únor 2017

tak pokud chodis na utz tak +- vis kdy k ovu dojde... tak mas cca LF 13 dnu to by sis zjistila po srovnani vice cyklu.. takze bych rekla ze tehotna nejspis budes
nejlepsi bude udelat zitra dalsi tt

simi1510
12. únor 2017

@leniiid nelze brát, že ty máš na testu takovou čárku a jiná žena má na jiném testu jinou... Každá jsme jiná, v každé roste hcg jinak rychle... je to hodně individuální. Záleží taky, kdy jak která testuje, jestli předtím třeba i víc pila, nebo chodila na záchod...

Důležité je, co dělá tvůj test... Když budeš testovat jednou značkou, tak testuj ob dva dny a uvidíš, jak sílí.

Pokud je to navíc Pepino, tak všeobecně má méně barviva. Hodně žen si chválí těhu testy dr. max, women secret baby, špatné nejsou ani comfort. Tak můžeš zkusit koupit jinou značku a zkusit jí.

Ale říkat případně, že máš slabší čárku než jiná osoba, a že kvůli tomu nejspíš nejsi těhotná? To vážně ne, hele 😉

leniiid
12. únor 2017

@jullli udělám tak ve středu 🙂 je fakt že dneska je asi brzo proto ta čárka je slabá.. uvidime .. diky

leniiid
12. únor 2017

@simi1510 díky 😀 neumím uvěřit že bych byla no... už jsem myslela ze nakonec skončím na umělém kdyz mam pco

sistinka
12. únor 2017

ahoj holky prosím co myslíte?přidávám fotku 🙂

simi1510
12. únor 2017

@leniiid zázraky se umějí dít 🙂

viti
12. únor 2017

@sistinka kolik dni po ms?

sistinka
12. únor 2017

@viti právě že jsem měla ms 27.1. ale je mi zle atd smrdí mi cigarety a není mi hej