Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leniiid jde vidět pěkně
Děkujuuu holky :* jeste vydržím a treba ve stredu zkusim znovu .. přítel tomu nevěří mysli si ze to je pregnyl jeste 😄 a ja tomu jeste taky moc neverim..bojim se
@cibka jen léky.. mám pco ale asi slabší formu a prvni mesic s jednou tabletkou clostilu nezabral nebo spis to blbě vyslo pres Vánoce a ted jsem brala 2... následně pak pichnutí pregnylu 2 tydny zpatky v nedeli.. ovu byla asi pondeli nebo utery a dnes takto.. tak doufam ze se muzu potichu radovat..
@ester_ka no tak to je skvele gratulace
@vesnicanka17
děkuju🙂
Prosím Tě, jak to, že jsi měla 6.tt a teď tam máš 11.tt? To Ti to nějak rychle utíká🙂))
@ester_ka no je to divne kdyz sem to tam zadavala tak se pocita prvni den posl.menstr. ne ? A to bylo 13.ledna tak nevim ....
tak pokud chodis na utz tak +- vis kdy k ovu dojde... tak mas cca LF 13 dnu to by sis zjistila po srovnani vice cyklu.. takze bych rekla ze tehotna nejspis budes
nejlepsi bude udelat zitra dalsi tt
@leniiid nelze brát, že ty máš na testu takovou čárku a jiná žena má na jiném testu jinou... Každá jsme jiná, v každé roste hcg jinak rychle... je to hodně individuální. Záleží taky, kdy jak která testuje, jestli předtím třeba i víc pila, nebo chodila na záchod...
Důležité je, co dělá tvůj test... Když budeš testovat jednou značkou, tak testuj ob dva dny a uvidíš, jak sílí.
Pokud je to navíc Pepino, tak všeobecně má méně barviva. Hodně žen si chválí těhu testy dr. max, women secret baby, špatné nejsou ani comfort. Tak můžeš zkusit koupit jinou značku a zkusit jí.
Ale říkat případně, že máš slabší čárku než jiná osoba, a že kvůli tomu nejspíš nejsi těhotná? To vážně ne, hele 😉

Tady jeste fotka s bleskem.. ta prvni moc to tam nejde videt ☹