icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
terezkaag
12. únor 2017

Ahoj, bt porad 36,6 v patek 36,4 a pak zase 36,6 ... zitra mam mit ms. To tehu nebude, ze?

terezkaag
12. únor 2017

@terezkaag ..středa a ctvrtek duch na ovu testech a ted uz nic

laura1972
12. únor 2017

@jullli ahojky tak jak to u tebe vypadá? 🙂

jullli
12. únor 2017

@laura1972 ahojky dnes 12dc ;) ale netestuji 🙂

viti
12. únor 2017

@sistinka no rekla bych ze je to brzy ale kdovi...nebo viroza?

sistinka
12. únor 2017

@viti nemocná jsem nebyla mno nevím je to divné uvidím nechám to pár dní bejt a pak zkusím znovu

viti
12. únor 2017

@sistinka jasne drzim palecky//🙂

ester_ka
12. únor 2017

@vesnicanka17 a nesekla jsi se o měsíc? Jinak bys byla 5.týden jak já, ne? Já měla ms 15.1.

ester_ka
12. únor 2017

@laura1972 ahoj, jak je Ti? Vídám Tě na koňovi a moc Ti fandím a držím pěsti....

vesnicanka17
12. únor 2017

@ester_ka Hele jak rikas, radeji sem to smazla. Je mozny ze zatim nemam zadny tehu priznaky ? Treba bolest prsou ?

ester_ka
12. únor 2017

@leniiid jsi, věřím tomu🙂 zkus si nepřipouštět obavy a za dva dny bude test silnější🙂

vesnicanka17
12. únor 2017

@ester_ka jinak to sedi a sem v 5tt

ester_ka
12. únor 2017

@vesnicanka17 já relativně taky ne...ale bolest prsou jsem neměla nikdy...jen víc chodím čůrat (to může být zimou) a jsem možná unavenější (moc se pozoruju)🙂))
Klidně si termín ms napiš, třeba tam měl kůň jen nějakou chybu🙂

ester_ka
12. únor 2017

@vesnicanka17 a vítej v klubu...to máš tedy termín porodu stanoven na 20.10., že...já na 22.

leniiid
12. únor 2017

@ester_ka ty jsi v 5.týdnu? Já mela MS 12.1 tak to bych mela byt ve 4. Ne? Teda pokud jsem těhotná😀 a máš nějaké příznaky?

vesnicanka17
12. únor 2017

@leniiid ahoj pridam se ja teda nic jen chodim na wc furt

kubatovapetra
12. únor 2017

Ahojky, vidite neco?? Na živo na je videt o něco lépe. .. ms za 4dny.... tak sem zvedava zda za 3dny zesily.....

terezkaag
12. únor 2017

@kubatovapetra ano, neco vidim🙂 tak držím palce

viti
12. únor 2017

@kubatovapetra bylo to v limitu? Slabou carku vidim

kubatovapetra
12. únor 2017

Ano bylo... dnes 14dpo ... bylo i slabe špinění okolo poledne... ted uz nic ani naznak....tak uvidíme jak to dopane.... ms 16......pokud to nedopadne, tak me ceka vyšetření vejcovodů. ....jinak uz 3dny mam nabehle zily na prsou a hlavne bolest v kříži to pred ms nemam..... a 3dny zacpa..... na zacpu netrpim..... jelikož chodim 3-4denne tak je to divne. ....

leniiid
12. únor 2017

@vesnicanka17 tak já teda prsa jak balony 😀 strasne me boli bradavky,mam tlak v břiše a chodím taky porad curat ikdyz je fakt ze piju asi vic nez obvykle a docela jsem vecer uz unavena .. nevim jestli na příznaky neni brzy ale zase neprijde mi ze bych si to vsugerovavala

vesnicanka17
12. únor 2017

@kubatovapetra pockala bych az po zpozdeni

petapal
12. únor 2017

@kubatovapetra taky vidím

ester_ka
12. únor 2017

@leniiid jj, dle kalkulačky 4+0, tzn. že Ty jsi 4+3, to je pátý týden, vítej v klubu🙂

ester_ka
12. únor 2017

@leniiid no příznaky nic extra, možná častěji čurám, víc jím...nic extra nápadného🙂 ale prsa nic🙂

vesnicanka17
12. únor 2017

@ester_ka hele ja prsa taky nic....uvidime treba od toho 6 tt se to zmeni

absintka19
12. únor 2017

@vesnicanka17
@kubatovapetra
Taky nevim co zeny nuti testovat se drive nez po vynechani MS, prijde mi to jako zbytecny stres 🙂 co jsem nasla na na netu :

Kdy testovat?
Na tuto otázku je obtížné odpovědět. Díky těhotenským testům může žena zjistit těhotenství už velmi záhy, někdy dokonce ještě před vynecháním menstruace. Tato výhoda však zároveň představuje riziko, neboť ne vždy vede uhnízdění oplodněného vajíčka v děloze k prosperujícímu těhotenství. Poměrně velké procento raných těhotenství (odhaduje se, že až 20 %) končí spontánním potratem, který by se navenek projevil pouze jako silnější nebo mírně opožděná menstruace. Pokud však žena ví, že byla těhotná, může pro ni ztráta těhotenství být velmi bolestná, a to i v případě, že k ní došlo velmi záhy.

Pozitivní test. Co dál?
Necítíte-li žádné zvláštní obtíže (jako např. prudkou bolest podbřišku, krvácení či špinění), není důvod spěchat k lékaři hned, jakmile se na testu objeví očekávané či obávané dvě čárky. Zhruba dva nebo tři týdny po vynechané menstruaci už by měla být na ultrazvuku vidět přítomnost srdeční akce u embrya, což je známkou prosperujícího těhotenství.

leniiid
12. únor 2017

@ester_ka no ještě počkám až mi to dr.potvrdí moc tomu zatim jeste neverim 😨

leniiid
12. únor 2017

Holky a já zas prsa jo 😄😄 to jde fakt videt že jsme každá jiná

ester_ka
12. únor 2017

@absintka19 co nás nutí testovat dřív? zvědavost😀 A myslím, že můžu mluvit i za holky tady vesnicanka17 a kubatovapetra, že test bereme s rezervou a pořádně radovat se začneme až po návštěvě gynekologa...ale když se člověk na mimi těší a třeba to předtím nedopadlo, poruč si čekat třeba ještě týden na testování🙂