icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vesnicanka17
14. únor 2017

@viti nezoufej to je prvni ? Vsechno se da prekonat i kdyz to je tezke. Mam podobne zkus.z listopadu. Bohuzel kyretaz. Pristi tyden jdu na kontrolu tak snad bude vse ok. Chapu te ale uvidis toho 20 drzim pesti

viti
14. únor 2017

@vesnicanka17 moc dekuji no uvidim ale uz ted brecim. Meli jsme sex 31.12. Ovulavi ani nevim ale dr.rikal ze to vypada spatne ..

vesnicanka17
14. únor 2017

@viti Achjoo to je na prd. To moc dobre znam. Uvidis bude lip ja sem byla taky z toho v prdeli.....ted se snad na podruhe zadarilo. Zivot neni fer chceme deti a nekdy to tak hold dopadne.....😢 drz se moc a dej vedet

vesnicanka17
14. únor 2017

@viti
A mela si nejake priznaky ? Nebo jen bezna prvni kontrola ?

viti
14. únor 2017

@vesnicanka17 jo ja dikybohu mam dve, ale uz po teto zkusenosti nikdyyy...☹

viti
14. únor 2017

@vesnicanka17 ne prvni byla ok, na druhe mi rikal ze to vypada spatne jen zlout vacek byl 8 mm.plod nevidel

simi1510
14. únor 2017

@viti hlavne v klidu, kdyby bylo mimi v poradku a melo se objevit pozdeji, tak stres mu škodí... budu drzet palce! Kolikaty tyden?

Jinak ja toto zazila v zari 2016 a bohuzel skoncila jsem na revizi v 9tt, ze byl prázdný obal.

viti
14. únor 2017

@simkeezby keezby dala bych za to vse, meli jsme sex 31.12. Ovu nevim, dr.rikal 6-7 t , ale plod nevidi jen vacek 8 mm.achjo

luska__
14. únor 2017

pokud máte dlouhé cykly, tak klidně mohla být ovulace 28DC a ted je to pár dní po, a třeba se to ukáže.. a jen se schovává

jullli
14. únor 2017

@viti ja si osobne myslim ze nic neni ztraceno, ne nadarmo se chodi k dr kolem 8tt kde uz by melo byt prukazne jak to bude dal.. drzim palce aby to bylo nakonec vse v poradku a mimi bylo ok..

viti
14. únor 2017

@luska__ keeezby uz jsem tak popletena no ms jsem.mela myslim 25.12. Holky myslite, ze to jeste je mozne? Ten vacek porostl za tyden myslim o 3 mm

luska__
14. únor 2017

@viti já si myslím, že je možné cokoliv. jaký máte obykle cykly. Tady na MK jsem našla spoustu žen, které měly prokázenou ovu 30DC, takže to by mohlo být. Tak teď i kdyby jste byla třeba 25DPO, tak ještě není úplně dané ne? samozřejmě se Vás snažím uklidnit, ale lékař nejsem. A hcg se tváří jak? kdy máte další kontrolu?

viti
14. únor 2017

@luska__ hcg mi ani nebral poprve ani podruhe, rikal jen ze to vypada spatne a ko.mam 20.2. Ted musim lezet na nemo

luska__
14. únor 2017

@viti aha.. tak to Vám musí připadat nekonečné! hodně se šetřte a hlavně ze svý zkušenosti vím, nic negooglujte.. to je zlo

viti
14. únor 2017

@luska__ No jen brecim a vstekam se ...☹

luska__
14. únor 2017

@viti to Vám ani plodu neprospěje, to ovšem víte. zkuste se něčím rozptýlit. já byla skoro 20 dní na dovolený a nepřála jsem si nic jinýho než,aby skončila a to jsem na ní šetřila od srpna :D

viti
14. únor 2017

@luska__ moc dekuji budu se snazit..kezby.to dopadlo dobre..do kdy muzu cekat? Nez by to bylo na 100% blbe nebo dobre?☹

simi1510
14. únor 2017

@viti záleží na délce cyklů, na tom, kdy se to povedlo - že se setkala spermijka s vajíčkem, jak si dává na čas s vývojem.... těch věcí je mnoho.

Hlavně se nestresuj, nebreč, nenervuj se. Ovlivníš ten plod, který na to reaguje... a na druhou stranu, člověk to neovlivní, co se stane... bohužel je to v poslední době tak.

Dělat kompletní závěry se dají kolem 9tt-10tt (dle MS).. to už by totiž měl mít obal plod i se srdíčkem.

A pokud by ti to řekl jeden doktor, tak neváhej a zajdi si na konzultaci nebo vyšetření k jinému i doktoru 😉 Já po vyřknutí podezření na zamlklé (hrozně protivnou doktorkou ruského/ukrajinského původu, ke které mě přehodila na kontrolu má doktorka), jsem pak šla ke 3 dalším. Abych si případně nevyčítala pak něco, co jsem nechala třeba zabít...

viti
14. únor 2017

@simi1510 moc dekuji..
Myslim ze jsem zacla trosku spinit ale jen malinko zkusim byt vice v klidu pockam a uvidim co bude hrozne dekuji za vsechny reakce keez by to dobre dopadlo☹

vesnicanka17
14. únor 2017

@viti musi !!!😉

arielka222
14. únor 2017

@viti moc mě to mrzí, ale urcite bude vse v pořádku. Mimi může být mladší a hold si hraje na schovku. Tak neplas 🙂 a příznaky tehu mas?

bigbig
Autor odpověď smazal
viti
14. únor 2017

@arielka222 mam priznaky boli prsa natekle unava , pozit tt jsem si delala poprve 20.1. A pak byly uz vsecky pozitivni, prvni kontrola 6.2 byla ok ted 13.2 uz rikal ze to neni dobre, mam lezet a ko mam 20.2. Rikal ze je tam jen zlout vacek 8 mm a plod nevidi☹

galery83
14. únor 2017

Moc držím pěsti, ať je vše v pořádku...Na usg u mě hledal dr. marně, testy pozitivní, tak říkal, že to vypadá na cystu... Tak jsem zašla na odběr hcg, 2x po sobě a zvyšovalo se, tak jsem šla znova a už něco objevil... Držím pěsti...

zlatickon
14. únor 2017

@viti moc držím palečky a neztracej nadeji.me tenkrat rekl doktor take ze je tam jen vacek a za tyden už bylo vidět mimi.tak jak se říká naděje umírá poslední 😉

gruzicka
14. únor 2017

Snad všem dopadne těhotenství dobře.Je smutné ,jak je nespravedlivé,když žena miminko chce a nemuže a ty ,co to neřeší jich maji kopu a hned zapadnou .

luska__
14. únor 2017

@viti všichni Vám tu držíme palce ❤

vesnicanka17
14. únor 2017

@gruzicka presne souhlasim....

viti
14. únor 2017

@vesnicanka17 moooc dekuji😔budu cekat

simi1510
14. únor 2017

@gruzicka a nebo zapadnou a dítě hodí do kontejneru, kde ho najdou mrtvého, místo aby ho dali aspoň do babyboxu, který byl o kousek dál... ☹