Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Snad je více hodných matek .
Ahoj holky tak jsem dneska opakovala test,myslela jsem si že už to půjde dost videt že čárka bude tučná a ono ne.. tak si říkám jestli není něco špatně,jestli se nejedná třeba o mimoděložní ☹ nebo vám to přijde pěkná ta čárka kdyz jsem dnes 35DC podle vseho bych měla byt ve 4.týdnu a 6 dnů podle aplikace.. děkuju za názory
Děkuju moooc 😍❤
Testnu jeste v sobotu ten test co jsem mela dnes ( jeden mi tam zůstal) a pak uz nebudu testovat protoze pujdu v pondeli k dr. na kontrolu tak uvidim co mi rekne .. doufam ze pozitivni zprávu 😊 dekuju moc holky.. potrebovala jsem uklidnit
@vesnicanka17 a co Ty, kočko, dnes žádné testování?🙂
@ester_ka hele uz nee uz to nechavam byt. 21 jdu na kontrolu tak snad bude vse ok. Jinak zadne tehu priznaky. Jen se furt pozoruju. Verim ze to prijde ne treba nevolnost ale aspon ty prsa.
@vesnicanka17 já už mám pocit větších prsou, ale nechci se tak moc zkoumat, znáš to, člověk na sobě dokáže najít vlastně co chce🙂
Holky a vás ani jednu neboli břicho ? Nebo spis tak tlaci? Já nevím jestli to je normalni... porad citim jak by se tam neco dělo je to spis nad podbriskem
Mě to břicho tlaci uz od ovulace a celou dobu ... pres den to neni tak hrozne ale vecer to citim vic... myslis ze by to mohlo byt ze se ta děloha roztahuje ? Ja se asi zblázním.. bojim se aby to nebylo mimodelozni nebo aby tam byl vubec plod..
@bigbig díky tos mě uklidnila.. neni to ani tak bolest jak tlak .. jak by ti nekdo tlačil na břicho ale da se to vydrzet.. ne ja pockam v pondeli bych mela jit k dr tak vydržím... strasne bych se o tom s někým chtela porad bavit 😄😄 pokud uz pujde neco na UTZ videt dávají fotku ? Chtela bych to příteli nejak hezky oznámit kdyz mi porad nevěří a kdy se dava tehotenska prukazka a nevis jake vysetreni me ted budou tak celkově čekat ?
@viti dneska už krev nestihneš, kdybys šla zítra, tak pak potřebuješ další odběr ob dva dny, abys věděla, zda správně roste...
Já být tebou, tak vezmu papíry, co případně máš od něho a jdu na konzultaci k jinému, popř. do nemocnice, pokud tam i vyšetřují běžně. Říct, že bys chtěla konzultaci.
Je taky možný, že nemá nejlepší třeba i ultrazvuk... U těchto věcí oni sází na to co vidí, ne na výsledky krve... Já za celou dobu měla jen jeden odběr a to díky pohotovosti, jinak ne... a pak před revizí, ale to vůbec nic nevím, ani skupinu jsem se nedozvěděla.
Já měla třeba v jednom dni - pátek gestační váček se žloutkovým... a po neděli se během 2 dnů ztratil, a byl jen gestační...

@simi1510 jo tak to mi hlava nebere....nechapu