icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ester_ka
16. únor 2017

holky,nemám zkušenost a tak se vás chci zeptat - nezdá se vám hCG 4300 příliš vysoké na polovinu 5.tt? kolik jste měly vy?

jullli
16. únor 2017

@ester_ka hcg je v poradku

ester_ka
16. únor 2017

@jullli díky, já jsem tuto tabulku taky našla, ale říkám si, že pokud se mi za dva tři dny hCG ještě zdvojnásobí, budu už za rozmezím....

ms.neomagic
16. únor 2017

Ahoj holky,tak dneska druhy den zpozdeni, 26dc, a test ted bilej..tak nevim,necitim se ani tehotne ani pred ms... ☹

jullli
16. únor 2017

@ester_ka treba dvojcatka :D

ms.neomagic
16. únor 2017

Jsem otravena z toho 😒

simi1510
16. únor 2017

@ms.neomagic a co doktoři?

snezenka123
16. únor 2017

Holky mě už za moje ms fakt štve. Už je to půl roku co trvá týden a pak ještě s denními pauzami skoro další týden, takže tak cca 12dni.
Tento cyklus trvala jen 3 a pil dne, pak 4 dny nic.pak trocha. Zase4 dny nic a zase slabe krvácení, spíš špinění. To bylo včera ráno, 14dc. Dneska mě tlačí na pravo, docela i výtok vodnaty, a zase špinění😒
k dr jdu az za měsíc. Na podzim mi říkal, že to bude asi tim kojením, ale já kojím stejně,už skoro dva roky. ..

zlatickon
16. únor 2017

Holky kontrolujete nekdo cipek?ja ted zjistila ze ho mam dole tvrdy velky a siiilene me boli v krizi,nemuzu anu usnout,je to jak krizove bolesti pri porodu ☹

jullli
16. únor 2017

@zlatickon nemas pred ms?

denisa3101
17. únor 2017

@ms.neomagic to máš tak krátké cykly ? Já čekám ms 19 a včera a předevčírem trošku bolest na ms a zatím nic ani špinění no byla jsem v úterý na UTZ a prej sliznice nízká 7 mm to ale nevím co znamená a těhu určitě nejsem to by byla sliznice vysoká takže ms dojde :/ a ty vyckej třeba se // ještě ukážou ☺

terka1904
17. únor 2017

Ahojky holky rada bych se k vam pridala a pozadala o vas nazor na muj dnesni ranni tehu test🙂vidim tam ducha nebo ne? Bylo to v limitu😉

vesnicanka17
17. únor 2017

@terka1904 vidim

kastanek87
17. únor 2017

@terka1904 taky vidím 😉 kdy čekáš MS?

terka1904
17. únor 2017

Dneska😉jsem 14 DPO, predesle dva mesice jsem brala clostilbegyt a jedine co jsem z toho mela je cysta,ale ta by vysledek nemela zkreslit ne?🙂snazime adi tak 5 mesicu,tak bych byla hodne prekvapena kdyby to fakt vyslo, ale je mi jasne jaka rizika to brat jako ok tak brzy😒

bigbig
17. únor 2017

@terka1904 Je to tam! A v den MS není zas tak brzo. Držím palce!

bigbig
Autor odpověď smazal
terka1904
17. únor 2017

@bigbig koukam ze mas termin v rijnu to jsi taky nekde na zacatku vid?😉taky drzim palce at vse bezi jak ma🙂tu psychickou podporu tady clovek fakt oceni😉mam doma jeste digitalni clearblue ale bojim se ho pouzit co rekne😀

kastanek87
17. únor 2017

@terka1904 tak to je super, to tiše gratuluji! S tím digitálem bych třeba dva dny počkala. Ale pokud už je na testu duch, digitál bude 100% pozitivní... hlavně si ho nezapomeň vyfotit, ono se to po čase vypne a zmizí výsledek. držím pěsti ať sílí!

zlatickon
17. únor 2017

@jullli ne ne tu mam dostat az 26.2. Vcera jsem byla 19dc a 6dpo

zlatickon
17. únor 2017

@terka1904 take vidim 🙂

zlatickon
17. únor 2017

@bigbig krása,moc gratuluji 🙂

jullli
17. únor 2017

@zlatickon Tak cipak dole a tvrdy je pred ms.. Ale je potreba ho sledovat kazdy den ;) jednou za cas je to nesmerodatne...

terka1904
17. únor 2017

@kastanek87 o tom jsem tu na diskuzich cetla ze to pak zmizi🙂tak vyfotim, jenze ted jedu na tyden na hory tak nevim zda to testnout zitra rano nebo to tahat sebou🙂jeste furt teda cekam ze ta mrska muze dorazit,poboliva me uz pres tyden na vajecnicich a celkove asi dole a prsa me boli ale to jsem mela i ted dva cykly pred a prisla😒moc bych si to prala ale jako asi vsechny musim pocitat asi i tou horsi variantou😒

jullli
17. únor 2017

@terka1904 zo uz je krasna carka 🙂 kdyby jsi zkusila jiny test uvidis ze bude silnejsi 🙂 tohle je pepino ze?

carpatia
17. únor 2017

@zlatickon To jsme tak nejak stejne, ja jsem dnes 22 DC a asi 8 DPO (mela jsem ovu docela brzo) a cipek jsem skoro hned po ovulaci zacala mit nizko a tvrdej...

carpatia
17. únor 2017

@terka1904 A jak te ta prsa boli? Me boli tak z boku, jakoby bych mela natazene svaly, nebo nevim, k cemu bych to prirovnala🙂...mas to taky tak?🙂

terka1904
17. únor 2017

@jullli jojo tohle je pepino😉a jaky bys doporucila drmaxe?🙂

jullli
17. únor 2017

@terka1904 ano ano drmax nebo comfort 🙂 ale uz tak mas krasnou ruzovou carku 🙂

terka1904
17. únor 2017

@carpatia jojo taky tak podobne obcas teda nekdy citim jako tlak ale rozhodne nemuzu pozorovat nejake zvetseni na tech svym nickach😀