Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky,tak dneska druhy den zpozdeni, 26dc, a test ted bilej..tak nevim,necitim se ani tehotne ani pred ms... ☹
Jsem otravena z toho 😒
@ms.neomagic a co doktoři?
Holky mě už za moje ms fakt štve. Už je to půl roku co trvá týden a pak ještě s denními pauzami skoro další týden, takže tak cca 12dni.
Tento cyklus trvala jen 3 a pil dne, pak 4 dny nic.pak trocha. Zase4 dny nic a zase slabe krvácení, spíš špinění. To bylo včera ráno, 14dc. Dneska mě tlačí na pravo, docela i výtok vodnaty, a zase špinění😒
k dr jdu az za měsíc. Na podzim mi říkal, že to bude asi tim kojením, ale já kojím stejně,už skoro dva roky. ..
Holky kontrolujete nekdo cipek?ja ted zjistila ze ho mam dole tvrdy velky a siiilene me boli v krizi,nemuzu anu usnout,je to jak krizove bolesti pri porodu ☹
@ms.neomagic to máš tak krátké cykly ? Já čekám ms 19 a včera a předevčírem trošku bolest na ms a zatím nic ani špinění no byla jsem v úterý na UTZ a prej sliznice nízká 7 mm to ale nevím co znamená a těhu určitě nejsem to by byla sliznice vysoká takže ms dojde :/ a ty vyckej třeba se // ještě ukážou ☺
@terka1904 vidim
@terka1904 taky vidím 😉 kdy čekáš MS?
Dneska😉jsem 14 DPO, predesle dva mesice jsem brala clostilbegyt a jedine co jsem z toho mela je cysta,ale ta by vysledek nemela zkreslit ne?🙂snazime adi tak 5 mesicu,tak bych byla hodne prekvapena kdyby to fakt vyslo, ale je mi jasne jaka rizika to brat jako ok tak brzy😒
@terka1904 tak to je super, to tiše gratuluji! S tím digitálem bych třeba dva dny počkala. Ale pokud už je na testu duch, digitál bude 100% pozitivní... hlavně si ho nezapomeň vyfotit, ono se to po čase vypne a zmizí výsledek. držím pěsti ať sílí!
@kastanek87 o tom jsem tu na diskuzich cetla ze to pak zmizi🙂tak vyfotim, jenze ted jedu na tyden na hory tak nevim zda to testnout zitra rano nebo to tahat sebou🙂jeste furt teda cekam ze ta mrska muze dorazit,poboliva me uz pres tyden na vajecnicich a celkove asi dole a prsa me boli ale to jsem mela i ted dva cykly pred a prisla😒moc bych si to prala ale jako asi vsechny musim pocitat asi i tou horsi variantou😒

holky,nemám zkušenost a tak se vás chci zeptat - nezdá se vám hCG 4300 příliš vysoké na polovinu 5.tt? kolik jste měly vy?