Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ted jsem z toho uplne mimo jen se bojim aby ted slo vsechno jak ma☹😉
@jullli první cyklus jen po jedné a druhý 2 denně .. ale 12.den cyklu nic jen jeden o velikosti 10 Mm a ze ve ctvrtek mam prijit na kontrolu uz jsem tomu nedavsla naději a ve ctvrtek tam byly 2 o velikosti 14 Mm oba.. ze dvojčata 😄 a ze mam prijit jeste v nedeli a pokud budou dost velke pichne mi pregnyl .. v nedeli uz jen jeden o velikosti 19 Mm a volna tekutina 20 ml ze ten jeden uz praskl a pichli mi pregnyl.. tak doufam ze mam v břichu jen jedno 😄😄
Ahoj holky,myslíte,že něco půjde vidět,ovulace byla 31.1.?
@terka1904 hahaaaaa,jsem to říkala a je to jasný, hory budou bez panáků 😂 a dokonce 2-3 už, no tak to je super. Moc gratuluji a opatrne na lyžích nebo na cem jezdíš 😉
@kastanek87 jo dekuji za gratulace,tak snad ted pujde vse v poradku jeste neni vyhrano😉uz jsem na horach a zatim statecne odolavam😀na lyzich no,stejne na to budu furt myslet😒🙂moc jsem tomu neverila kdyz to na me rano vyskocilo😍
Jsem 19 . dpo.Děkuji děvčata.
Bohužel nic nevidím,je to moc brzo.
Jo jo ja vim,chci testovat za dva dny s digi to uz by mohlo snad neco ukazat

@jullli od léta.. ale mám pco takže clostil+pregnyl a druhy cyklus se povedlo 😊ač už to vypadalo ze zase nic