icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
eva_marie
20. únor 2017

@martinie88 taky jsem testovala par dni před menstruaci a test byl negativní. Ms nedorazila a jelikož jsem byla pryč, testovala jsem 3 dny po a už byly 2 čárky 😉 Měla jsem nality prsa ale tak nějak jinak a nesplnila jsem jako před Ms.

vesnicanka17
20. únor 2017

@gruzicka je to tezke ale zase jak kde

laura1972
20. únor 2017

@zlatickon zítra máme volat na výsledky genetiky embryjka, tak snad na něco přijdou. Jinak ja taky testovala pořád 🙂 od 10DPO 🙂 ja být tebou tak to zkusim pokud máš dost testů třeba zítra ráno, ale je to na tobě. Asi bych to taky nevydržela 😀 Jinak.ja to brnění v prsou cítila 7DPO a test vyšel.

zlatickon
20. únor 2017

Tak mi to nedalo a testla jsem ted,co toto?

martinie88
20. únor 2017

@eva_marie moc děkuji za odpověď 🙂 Tak třeba budu mít takové štěstí jako ty 😉

simi1510
20. únor 2017

@zlatickon prijde mi na te druhé fotce, ze tam je nejaky stin

zlatickon
20. únor 2017

@simi1510 jo stín je na obou fotkach a na druhe je duch ale je ti spatne vidět v realu je lepší,mám špatný foťák na mobilu ☹

simi1510
20. únor 2017

@zlatickon tak tu první fotku nekomentuji, že ta je ještě před "vybarvením", že ty barvy se mohou ještě přelít atp.

zlatickon
20. únor 2017

@simi1510 aha ni tak uvidíme zitra 😉

jullli
20. únor 2017

@zlatickon rekla bych ze se tam neco muze rysovat 🙂

sistinka
21. únor 2017

Ahoj holky tak jsem zmatena delala jsem si dnes digitalni clearblue a tam byl nehativni mam tri dny do ms a vcera na tom druhym clerablue levnejsim byl duch pluska tak ja uz nevim ....

snazimese2015
21. únor 2017

Ahojky , beru hormony aby mi chodila pravidelně MS , brala jsem je 25.1-4.2 a do týdne měla přijít MS a ona nikde testy negativní. Jak jí uspíšit aby došla díky testy dělané dnes

nikyska20
21. únor 2017

Ahoj děvčata, dnes mám 2den zpoždění a poslední ms byla 23.1. Cyklus mám 28-29dní a to jen někdy,spíše je to kratší. Pocity,že každou chvíli má přijít je pořád,ale nic kromě křečí,píchají a tupé bolesti v podbřišku.Prsa jsou otekla,popraskana a bolavá,ale bývají vždy když má přijít ms.
Dnes jsem si delala test,asi tam nic nevidím :/
Jinak přeji všem hezký den 🙂

lucinka58
21. únor 2017

@nikyska20 já nic nevidím....

lucinka58
21. únor 2017

@sistinka orientovala bych se spíš podle toho digitálního....

bredda
21. únor 2017

@sistinka Mě digi taky tři dni před ms ukázal mínus a těhotná jsem byla 😉 den před ms mi to pak potvrdil obyč test. Ještě počkej 😉

bredda
21. únor 2017

@zlatickon mamatesty prý tohle dělají jak nabíhá to barvivo...

alli005
21. únor 2017

Tak jsem zmatená jeste víc než včera.... MS nikde, tehu test opět jen lehoulince pozitivní a digitest negativní 😢

sistinka
21. únor 2017

@alli005 presne jako me par testu dusici a dnes delany tri dny pred ms ukazal minus asi budem muset jeste pockat 😉

alli005
21. únor 2017

@sistinka no asi jo... jenže já už jsem dnes druhý den po očekávané MS... a to mně vždycky "chodila jak hodinky". no nezbývá než čekat, co se z toho vyklube.
Tobě držím palečky, pokud máš teprve před očekávanou MS, naděje je ještě velká 😉

arielka222
21. únor 2017

@alli005 to vypadá na biochemicke tehu. Hold se to stává dost často, vajíčko se proste neuhnizdilo. Hlavu vzhůru příště to určitě vyjde ;)

alli005
21. únor 2017

@arielka222 díky za reakci, tak kdyby aspoň ta MS dorazila co nejdřív... jak dlouho mám čekat ?

sistinka
21. únor 2017

@alli005 pokud ti do tydne neprijde ms a testik bude porad negativni tak si zajdi na injekci k dr 😉 jinak nadeje jeste je ale uvidime jak to nakonec dopadne 😉

alli005
21. únor 2017

@sistinka přesně to jsem si říkala, že pokud do konce týdne MS nedorazí a testy budou stále negativní (nebo je lehounce pozitivní, ale bez sílení), tak naklušu k DR. Ale že bych z toho byla nadšená, to nejsem ☹
je to nějak složité si pořídit miminko ☹ nejdřív potrat v 17tt kvůli potvrzenému DS, pak od prosince jsme se snažili a "až" teď v neděli naděje s lehce pozitivním testem, která se tedy zase s každým dalším dnem a nesílícím testem rozplývá ☹
musím se nějak obrnit a pokusit se na to moc nemyslet... ale jak ?

arielka222
21. únor 2017

@alli005 mě se to stalo cca před rokem. Test pozitivní ale bohužel slabl a za cca týden dorazila ms ;) nebýt testu tak o tom ani nevím, ale kdo vydrží netestovat když chce mimi vid?

sistinka
21. únor 2017

@alli005 vim ze je to tezky my se snazime par let a nic dokonce jsme byly na iui a to taky nedopadlo takze vim jak je to tezke ale musime verit ze to jednou vyjde 😉 ja na to myslela taky uplne jsem se na to upnula a pak jsem to vzdala chodila do prace a nasla si vzdy neco cim se zabavit

simi1510
21. únor 2017

@alli005 ja to mela ted tri mesice po revizi podobně... mimi se zkratka neuchyti ☹ a i tim se muze ms zpozdit...

Nekdo mi tu dokonce tvrdil, ze to muze byt i cysta...

Neni to tak lehke otehotnet a hlavne pak donosit v posledni dobe ☹

Drzim palce, at to co nejdříve vyjde a je vse v poradku!!!

zlatickon
21. únor 2017

Tak jsem ted testla,ale ne z rani moci a je to negativni ☹

alli005
21. únor 2017

@simi1510 diky, no moc naději tomu nedávám, spíš se smiřju s tím, že to zas nevyšlo.

Soucítím s vámi se všemi, které taky na mimi čekáte delší dobu 😉

Musíme se obrnit trpělivostí, nic jiného nám stejně nezbývá 😉

lenka080
21. únor 2017

Holky jak ja tohle znam ☹ ja cekala na sve // deset let.drzim vam moc pesti.