Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@gruzicka je to tezke ale zase jak kde
@zlatickon zítra máme volat na výsledky genetiky embryjka, tak snad na něco přijdou. Jinak ja taky testovala pořád 🙂 od 10DPO 🙂 ja být tebou tak to zkusim pokud máš dost testů třeba zítra ráno, ale je to na tobě. Asi bych to taky nevydržela 😀 Jinak.ja to brnění v prsou cítila 7DPO a test vyšel.
@eva_marie moc děkuji za odpověď 🙂 Tak třeba budu mít takové štěstí jako ty 😉
Ahoj holky tak jsem zmatena delala jsem si dnes digitalni clearblue a tam byl nehativni mam tri dny do ms a vcera na tom druhym clerablue levnejsim byl duch pluska tak ja uz nevim ....
Ahoj děvčata, dnes mám 2den zpoždění a poslední ms byla 23.1. Cyklus mám 28-29dní a to jen někdy,spíše je to kratší. Pocity,že každou chvíli má přijít je pořád,ale nic kromě křečí,píchají a tupé bolesti v podbřišku.Prsa jsou otekla,popraskana a bolavá,ale bývají vždy když má přijít ms.
Dnes jsem si delala test,asi tam nic nevidím :/
Jinak přeji všem hezký den 🙂
@alli005 to vypadá na biochemicke tehu. Hold se to stává dost často, vajíčko se proste neuhnizdilo. Hlavu vzhůru příště to určitě vyjde ;)
@arielka222 díky za reakci, tak kdyby aspoň ta MS dorazila co nejdřív... jak dlouho mám čekat ?
@sistinka přesně to jsem si říkala, že pokud do konce týdne MS nedorazí a testy budou stále negativní (nebo je lehounce pozitivní, ale bez sílení), tak naklušu k DR. Ale že bych z toho byla nadšená, to nejsem ☹
je to nějak složité si pořídit miminko ☹ nejdřív potrat v 17tt kvůli potvrzenému DS, pak od prosince jsme se snažili a "až" teď v neděli naděje s lehce pozitivním testem, která se tedy zase s každým dalším dnem a nesílícím testem rozplývá ☹
musím se nějak obrnit a pokusit se na to moc nemyslet... ale jak ?
@alli005 mě se to stalo cca před rokem. Test pozitivní ale bohužel slabl a za cca týden dorazila ms ;) nebýt testu tak o tom ani nevím, ale kdo vydrží netestovat když chce mimi vid?
@alli005 vim ze je to tezky my se snazime par let a nic dokonce jsme byly na iui a to taky nedopadlo takze vim jak je to tezke ale musime verit ze to jednou vyjde 😉 ja na to myslela taky uplne jsem se na to upnula a pak jsem to vzdala chodila do prace a nasla si vzdy neco cim se zabavit
@alli005 ja to mela ted tri mesice po revizi podobně... mimi se zkratka neuchyti ☹ a i tim se muze ms zpozdit...
Nekdo mi tu dokonce tvrdil, ze to muze byt i cysta...
Neni to tak lehke otehotnet a hlavne pak donosit v posledni dobe ☹
Drzim palce, at to co nejdříve vyjde a je vse v poradku!!!
Holky jak ja tohle znam ☹ ja cekala na sve // deset let.drzim vam moc pesti.

@martinie88 taky jsem testovala par dni před menstruaci a test byl negativní. Ms nedorazila a jelikož jsem byla pryč, testovala jsem 3 dny po a už byly 2 čárky 😉 Měla jsem nality prsa ale tak nějak jinak a nesplnila jsem jako před Ms.