icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nursinka86
22. únor 2017

Ahoj holky, prikladam foto - ze včerejška, fotila jsem ještě mokrý test. MS mám dostat v pátek 24.2., tj. 25DC, tj. cca 12 DPO. Co myslíte? Další test chci zkusit v sobotu.

majaaa82
22. únor 2017

@luska_ ten ovu se jeste dobarvil... ty jo, ja jsem napnuta jak ksandy 😉)

luska__
22. únor 2017

@luckasnazilka bude to dobre ❤❤

andvejka
22. únor 2017

@andvejka Tak holky dnes jsem běžela na krev a před chvílí mi že synlabu sdělila sestřička : gratulujeme,HCG je 44,6 ;)

luska__
22. únor 2017

@majaaa82 kolik jsi DC? A chybí do ms? Ktera snad uz nepřijde

andvejka
22. únor 2017

@andvejka včera jsme dávala testík a psaly jste že ji taky vidíte 🙂 tak dnes potvrzeno.. 🙂 :* kdy se objednat k Mudr? 🙂

luska__
22. únor 2017

@andvejka tak ať roste ✊🏻

luckasnazilka
22. únor 2017

@luska__
Moc Ti děkuji

majaaa82
22. únor 2017

@luska__ Vubec nevim, kolik jsem DC, jeste jsem od porodu nemenstruovala. Ale prvni ovulace probehla pred deseti dny. Cili teoreticky by ms mela dorazit nejpozdeji pristi utery, za sest dnu (16 dni LF se udava jako maximum). Spis mam ale 4-2 dny do prvni ms. Ktera snad neprijde... 😉 bylo by to husty, otehotnet z prvniho cyklu po porodu 😉)) Kojit jsem prestala 30 ledna, uz jsem mela strasne malo mlika, mala nepribirala. Ms by dle dr. mela dorazit do mesice...

pajuska17
22. únor 2017

@sukubka Ani nevím jestli se povedlo nebo ne, takže je možný že hcg bude na 0. krev mi brali po 9 dnech v úterý. Jediný co na sobě cítím jsou bolestivá prsa a bolest podbřišku. Ale to může být i ms. Čekám jí tenhle týden, je to 5 týdnů od revize.

ester_ka
22. únor 2017

@anickajirka děkuju🙂

martjanouskova
22. únor 2017

@luska__ 16.9. 😊 Ty?

lenka080
22. únor 2017

@nursinka86 gratuluju 😀

sukubka
22. únor 2017

@pajuska17 vysledky budes mit az zitra?dej vedet.

pajuska17
22. únor 2017

@sukubka Jo protože dneska tam doktor nebyl, takže budu volat dopoledne. Určitě dám vědět. Už aby bylo 10 :D sem hrozně nedočkavá, ale podle bolesti podbřišku si myslím, že přijde ms. U prvního těhu to bolelo jinak.

nursinka86
22. únor 2017

@lenka080 jeee, díky! No já se ještě neraduju, ale doufááááám❤

sistinka
23. únor 2017

@alli005 ahoj tak jak jsi na tom me ta mrska nakonec dorazila i pres ty duchy co jsem mela ....

leniiid
23. únor 2017

@ester_ka ahoj kočko tak jak jsi na tom ? Kdy jdeš na kontrolu ? Já jsem dnes presne 6 tt ikdyž tady mi to píše že 7. Nevím proč 🙂

sukubka
23. únor 2017

@pajuska17 myslim na tebe.ja sedim u doktora a vydledky budu vedet v 15h...drzim ti pesticky..

anickajirka
23. únor 2017

@zlatickon ja varky vidim...ja myslim ze muzu gratulovat

majaaa82
23. únor 2017

Tak holky, tohle je dnesni test. Mama i Max... takze pokud bude vse v poradku, budeme mit deti 1,5 roku od sebe ;-D

alli005
23. únor 2017

@sistinka jsem na tom úplně stejne jako ty, dnes v noci MS dorazila.
Tak uvidíme, co bude další měsíc. Musíme doufat 😇

jullli
23. únor 2017

@alli005 tobe opravdu ms dorazila? :/ mela jsi pekne dichy pokuud se nepletu... To me mrzi..

majaaa82
23. únor 2017

Testy po zaschnuti 😉

alli005
23. únor 2017

@jullli no jo ☹ v neděli jsem byla nadšena, čárka byla dobre viditelná, i když ne stejne silná jako ta kontrolní, ale pak začaly testy slábnout...a dnes MS.
Vlastně jsem rada, ze když uz je to takhle, tak jsem nemusela treba na vyvolávací injekci...

martjanouskova
23. únor 2017

@majaaa82 Na tom fialovém vidím hezkého ducha, ale na tom spodním skoro nic.. Přeji ať sílí ☺

jullli
23. únor 2017

@alli005 skoda biochemicne no :/ snad dalsi mesic bude lepsi 🙂

luckasnazilka
23. únor 2017

@leniiid

Ahoj zeptám se Tě už máš za sebou potvrzenou akci srdíčka?

sukubka
23. únor 2017

@jullli to me moc mrzi😢

sukubka
23. únor 2017

@pajuska17 myslim na tebe!!menzes nedojde bude to dobre.ja byla na krvi rano...vysledky po 16 h je to nekonecny