icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pajuska17
23. únor 2017

@sukubka Taky sem tam ještě nebyla, ale fakt se hrozně těším. Dělám za barem a už se těším na to až budu moct vypnout a nebudu poslouchat žádný lidi

sukubka
23. únor 2017

@pajuska17 moje švagrova lita jedině EGypt.a je spokojena...muj manžel by se tam bal.boji se i do Turecka ale ja bych se nebala...kdy planujete letet?

pajuska17
23. únor 2017

@sukubka To by člověk za chvíli nemohl nikam kdyby se furt jenom bál. Konec března nebo začátek dubna. Záleží jak si udělá přítel čas v práci.

majaaa82
23. únor 2017

Holky, je prosim lehke spineni 11DPO v poho? Test mam pozitivni, nekrvacim. Jen kdyz se po wc utru, tak mam na toaletnim papire takovy nahnedly vytok. Neni ho moc a neni po kazdem utreni. Diky.

gabcat
23. únor 2017

@majaaa82 Ahoj, já jsem tedy po IVF, nicméně špinila jsem taky, přesně jak píšeš. Začala přesně 12.den po oplodnění, přestala úplně až včera (16. den). Testy mám stále pozitivní a dnes krev 178 jednotek. Pokud tě nic nebolí, nemusí to být nic vážného, jak vidíš 🙂 naopak je to celkem častý jev.

petapal
23. únor 2017

@sukubka ne myslela jsem,že jsem to neodeslala a poslala dvakrát

Mám 17leteho syna z předešlého vztahu bude mi už 39let.u ehoanzela je špatný spermiogram teď se prý trochu zlepšil
1IVF 2embryjka vlozeny nevyšlo
2IVF 2embryjka vlozeny nevyšlo
3 KET 2embryjka nevyšlo
4IVF 2embryjka jedno se chytlo a v 8+6 týdnu revize
Teď jsem měla podstoupit minimální stimulaci jako samoplatce už mám hrazene IVF vypotrebovane .Jenže byl pouze jeden zralý folikul tak mi pichli pregnyl v pondělí a v úterý mi udělali IUI .Pokud to nevyjde budu znova stimulovat a podstoupim ivf jako samoplatce

zlatickon
23. únor 2017

Ahojky holky,mam dotaz testy jsou porad se stejně slabouckyma duchama tak ze se asi nezadarilo a od vcera spinim dostat to mám 25.2. Myslíte ze už to slunění mam považovat za menzu?abych věděla jak si od počítat ovulaci,nikdy jsem takovéhle problemy nemela až po vysazení antikoncepce -prověřit ☹

zlatickon
23. únor 2017

Ne prověřit ale depo proveře 🙂

digisek
23. únor 2017

Holky mam dotaz......uz 2 dny me pekelne picha v podbrisku......ovu byla 14.2. ....tzn jsem 9dpo......dneska jsem si jen tak zkusila udelat ovu test a tam //.....tt test jsem zatim nedelala protoze je brzo.....ale ten ovu test me prekvapil......myslite ze mam rano zkusit tt?

petapal
23. únor 2017

@digisek asi bych zkusila i když některým holkám ovu test ukázal dřív než tehu

kotito
23. únor 2017

@digisek nepříjde mi test pozitivní :-/ někdo má slabou čárku pořád. 9DPO je hodně brzičko. At nejsi zbytečně smutná .Zkus vydržet aspon 2dny

digisek
23. únor 2017

@kotito no na ovulaci pozitivni neni.....ale tu uz necekam.......mimo ovu jsem tam nikdy nic nemela ani ducha nic......a ted tohle......tak jsem z toho takova zmatena......uvidim co prinesou dalsi dny

rosalline
23. únor 2017

@leniiid ahoj, zaujala mě tvá zpráva o dvou ovulacích? Jak jsi na to přišla a je to vůbec možné?

sukubka
23. únor 2017

@petapal a do minimalbi stimulace nechces jit?ja mam uz syna ma 6 let mam ho taky z umeleho na 4 transfer se povedl.mela jsem 2x IVF 3 x minimalni stimulaci( jednou nebyl.ET) ted se snazime o druhe a chodila jsem jen na minimalky...reaguji na minimalku stejne jak na ivf...ted na posledy sme meli jen 1 vajicko to zavedeno a ted prave uvidime co dal to HCG...zitra zavolam do centra na ty vysledky co reknou

simi1510
23. únor 2017

@digisek na to, aby ovu případně potvrdil těhu, je to slabá čárka.

luckasnazilka
23. únor 2017

Holky
Jak je to s tou listovkou? Doktorka mi řekla že mám jíst 800
Kolik jste jedly vy? Co když si dám třeba sem tam i víc?

petapal
23. únor 2017

@sukubka chci minimalku ,ale doktorka řekla,že mam po užívání tamoxifenu od 2dc do 7dc jsem brala.Právě jen jeden folikul tak prý ať nám nepropadnu zbytečně peníze když jsem měla jen jeden tak mi udělali poprvé iui a příště nasadí clostybed nebo jal se to píše plus nějaké injekce.Držím palce ať to dobře dopadne

sukubka
23. únor 2017

@petapal taky nevim jak se clostik pise.ale mela jsem ho od 3-7 dne pak dopichavala 3 dny injekce...moc dekuji zitra podam info kdy mam nejakou kontrolu.

lenka080
23. únor 2017

Soused si zlomil kotnik a kazdej den za nim do 4 patra dochazi sestra ze spitalu aby mu pichala pidi injekci do bricha kvuli embolce.nadavala ze je srab a nedokaze si pichnout injekci 😂. Vykladal mi to manzel.potkal ji na chodbe.tak jsem mu hned vykladala jak jsem si 14 dni pichala kazdej den sama do bricha hormony.a to vsechno 3x. (3x ivf) chlapi jsou máčky 😀

lenka080
23. únor 2017

@digisek jj udelala bych tt ale az tak za dva dny. Vypada to slibne 🙂

laura1972
23. únor 2017

@pajuska17 no tak ha budu testovat až zítra ráno. Dnes jsem.vynechala, tak uvidíme. Tak to mě mrzí, že to nevyšlo ☹ ale zase možná to je dobře. Příroda ví, co dělá. Třeba to tak ma být. No u mě by,to asi teď taky nebylo moc dobré, když jsem po revizi a první ms ještě nebyla. Tak uvidíme zítra. Dám vědět 🙂

digisek
23. únor 2017

@laura1972 🍀🍀🍀

laura1972
23. únor 2017

@digisek děkuji 🙂🙂

bredda
23. únor 2017

@digisek já mám takovou čárku na ovu testu celý měsíc...

klarka0902
24. únor 2017

Ahoj jsem 8. Den po ET dělala jsem teď test,ale nevim jestli to brát jako pozitivní. 🙂 pregnyl už to není. Moc děkuji

29sarinka
24. únor 2017

@klarka0902
Ahoj 🙂 Ja mela na svem prvnim testu carku videt taky jen takhle slabe a ted budu za 6 dnu rodit 😀 Zitra vynechej a v nedeli rano to zkus znovu 😉

sistinka
24. únor 2017

@klarka0902 ja tam carku vidim 🙂

sukubka
24. únor 2017

@klarka0902 ahojky jsi po ibf to je peknej test taky jsem po ivf az pujdes na krev napis mi hodnotu prosim klidne do soukrome zpravy..test jsem mela podobny

leniiid
24. únor 2017

@rosalline ahoj brala jsem clostil na růst folikulů a pravidelně chodila na kontrolní UTZ.. takze kdyz jsem tam přišla 15. Den tak tam byly 2 folikuly o velikosti 14 mm a když jsem sla za 3 dny tak už tam byl jenom jeden 19 Mm a volna tekutina 20 ml doktor rikal ze druhy nevidí a je tam ta tekutina takze musel prasknout a ze cysta to nebyla.. takze se mi jeden uvolnil sam a na ten druhy mi pichli pregnyl ... nevim který se zadaril ale ted jsem v 6 týdnu 😉

klarka0902
24. únor 2017

@29sarinka tak to moc gratuluji 🙂 a holčičku nebo kloucka?