Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972...tam...ach ty automatické opravy 😏
@lenka080 ahoj, můžu se zeptat? Máš ještě foto jak jsi to měla v den vynechání MS, jak tu píšeš jen sotva viditelného ducha. Ja bych měla být cca 13DPO, ale fakt nevím tentokrát kdy ovulka proběhla, protože to bylo po revizi a jinak si ji hlídám a mám jí vždy 14 DC. Zdá se mi to dost slabé na cca 13DPO, ale mohla být tentokrát o nějaký den dýl no.Takže těžko říct. Ted ve čtvrtek to bylo 4 týden po revizi.
@laura1972 ja tam tu // vidim..me testy nesly ze zacatku ani vyfotit jak jsem mela slabeho ducha..videt sel az po zaschnuti...musis ty sama poznat zda sili...pokud.ano je to dobre!ja teda ze sve zkusenosti musim rict ze mi s toho testovani uz hrabalo...a testovala jsem 3 x dene jak blbec a makonec opravdu muzu rict ze jsem diky tomu nevidela ze by nejak sileli...pak mi kamaradka rekla at vzdy testy co jsem delala po dni odhodim a prilepim na papir ty ob den a to jsem pak videla rozdil...jsem rada ze uz mam za sebou krev...to duchareni je o nervy...jo ale vim ze zdaleka nemam vyhrano...ted nam zase nervy na utery a ultrazvuk a pak jestli 9.3 v CAR bude aspon zloutkovy vacek...
Jeste me napada jedna vec. Nedelaji mamatesty vseobecne slabsi carky?
@majaaa82 za mě rozhodně ne... Tady z loňského srpna, když jsem zjistila těhu, i když pak skončilo zamlkle a revizí.
@majaaa82 ja myslím, ze to bude OK. Záleží na HCG , vážně to je u každé jinak. Zkusila bych být tebou tak za dva dny, to už by měla být vidět zase o trochu silnejsi. Ja testovala jak blázen denně a pak se mi zdálo, že je pořád stejná. A fakt záleží jak rychle stoupá HCG, u každé jak už jsem psala je to jinak. Držím palce a dej vědět 🙂
@simi1510 ja vubec nevim, posledni ms byla v zari 2015 😉) Pak tehu a kojeni. Ted na konci ledna jsem musela prestat kojit, mela jsem uz malo mlika. Pred 14ti dny byla zhruba o pulnoci (na pondeli) prvni ovulace, tu jsem poznala naprosto bezpecne, protoze jsem se nemohla zvednout z gauce, jak to bolelo. Neveda o blizici se ovu jsme se s manzelem milovali den pred. No a vlastne ve stredu, tedy 9,5 dpo jsem nasla slabouckou carku. Ted jsem 13,5 dpo... o pulnoci to bude 14 dpo.
@simi1510 je pravdou, ze maximum lf je sestnact dnu, coz by bylo od ovulace az ted v utery. Takze jsem pravdepodobne nekde kolem predpokladane menstruace. Jedenacty a dvanacty den po ovu (ct, pa) jsem lehce spinila, coz vubec nevim proc. Hnizdeni to byt nemohlo, uz den predtim jsem mela slabouckou carku. Ja bych to asi jinak neresila, ale jak jsem marod, tak mam docela obavy, no...

@peta73 na krev jdu ve středu ráno až,je to nekonečný🙂 čárka vypadá pěkně ,tak snad...