icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
misula29
26. únor 2017

@peta73 na krev jdu ve středu ráno až,je to nekonečný🙂 čárka vypadá pěkně ,tak snad...

laura1972
26. únor 2017

@sukubka @peta tak něco tam vidím.Co myslíte? Dnes bych řekla, že je viditelnejsi než v pátek.A to ještě test pořádně nezaschnul.

peta73
26. únor 2017

@laura1972 já si tedy myslím že tam něco je - obdobně slaboulinke jako u mě,ale je to rám!!!! 🍀

peta73
26. únor 2017

@laura1972...tam...ach ty automatické opravy 😏

lenka080
26. únor 2017

@majaaa82 hele kdyz koukam na tu posledni fotku...tak ta carka uz je krasna.nebala bych se toho 🙂 ja mela v den vynechane ms sotva viditelnyho ducha.ale ja zas nevim kdy byla ovulka.hlavni je ze carka sili 🙂

laura1972
26. únor 2017

@peta73 no jsem.zvědavá, co se z toho vyklube. Sama nechapu. Nejdřív pár měsíců nic, pak po clostilbegytu až třetí měsíc a po první revizi taky po clostilbegytu znovu třetí měsíc se nám to povedlo a ted bez toho a jednou nevinně, to mi hlava nebere.

lenka080
26. únor 2017

@laura1972 ja ji vidim 🙂 sice az na podruhe ale jo

laura1972
26. únor 2017

@lenka080 ahoj, můžu se zeptat? Máš ještě foto jak jsi to měla v den vynechání MS, jak tu píšeš jen sotva viditelného ducha. Ja bych měla být cca 13DPO, ale fakt nevím tentokrát kdy ovulka proběhla, protože to bylo po revizi a jinak si ji hlídám a mám jí vždy 14 DC. Zdá se mi to dost slabé na cca 13DPO, ale mohla být tentokrát o nějaký den dýl no.Takže těžko říct. Ted ve čtvrtek to bylo 4 týden po revizi.

sukubka
26. únor 2017

@misula29 to je uz krasna carka!!!pak napus kolik budes mit HCG...

sukubka
26. únor 2017

@laura1972 ja tam tu // vidim..me testy nesly ze zacatku ani vyfotit jak jsem mela slabeho ducha..videt sel az po zaschnuti...musis ty sama poznat zda sili...pokud.ano je to dobre!ja teda ze sve zkusenosti musim rict ze mi s toho testovani uz hrabalo...a testovala jsem 3 x dene jak blbec a makonec opravdu muzu rict ze jsem diky tomu nevidela ze by nejak sileli...pak mi kamaradka rekla at vzdy testy co jsem delala po dni odhodim a prilepim na papir ty ob den a to jsem pak videla rozdil...jsem rada ze uz mam za sebou krev...to duchareni je o nervy...jo ale vim ze zdaleka nemam vyhrano...ted nam zase nervy na utery a ultrazvuk a pak jestli 9.3 v CAR bude aspon zloutkovy vacek...

lenka080
26. únor 2017

@laura1972 fotku uz bohuzel nemam ale byla asi takova jak dala Majaaa82 na strance 926 tu fotku se ctyrma testama tak ten prvni test od vrchu.ten nejslabsi.tak takovyho ducha jsem mela v den vynechani.a druhy den mi digi test psal 1-2

lenka080
26. únor 2017

@laura1972 mela jsem teda trochu lip viditelnyho dusika nez mas ty...

majaaa82
26. únor 2017

Jeste me napada jedna vec. Nedelaji mamatesty vseobecne slabsi carky?

laura1972
26. únor 2017

@sukubka tak moc držím palce ať vše je jak má být 🙂 🍀 a věřím, že to bude dobré 🙂

simi1510
26. únor 2017

@majaaa82 za mě rozhodně ne... Tady z loňského srpna, když jsem zjistila těhu, i když pak skončilo zamlkle a revizí.

https://www.modrykonik.cz/blog/simi1510/message...

laura1972
26. únor 2017

@majaaa82 ja zkoušela v patek mamatest a ten woman secret a na tom.woman je vidět nepatrně víc než na mamatestu. Takže bych řekla, že malinko slabší je, ale ne o moc.

sukubka
26. únor 2017

@laura1972 moc dekuji taky preji stesticko❤

majaaa82
26. únor 2017

@simi1510 koukam na to, tys mela prvni mamatest az 17 dpo, ne? Takze ten muj slabsi 13-14 dpo by mohl byt porad jeste ok, ne?

majaaa82
26. únor 2017

V realu je malicko vic ruzova ta carka...

simi1510
26. únor 2017

@majaaa82 tak já v té době jsem si říkala, že to bude zpoždění jako všechny ty cykly před tím 🙂 A testovala jsem až později no 🙂

Ale rozhodně není v něm málo barviva 😉

Pokud by sis chtěla být "jistější", tak pak ten digi clearblue

majaaa82
26. únor 2017

Jeste pardon za jednu fotku. Taky je foceno na lepsim svetle, takze je carka lepe videt. Mela jste nektera z vas takovouhle kolem toho 13-14 dpo a vse bylo nakonec OK?

majaaa82
26. únor 2017

@simi1510 ja nepochybuju o tom, ze tehotna jsem. Spis me trochu desi, ze je ta carka takova slaba.

simi1510
26. únor 2017

@majaaa82 tak když se dívám na tu stranu 926, tak je důležité, že ti sílí.

Když jinak máš normal cyklus, jak dlouhý je? Resp. kolik dní zpoždění jsi teď?

laura1972
26. únor 2017

@majaaa82 ja myslím, ze to bude OK. Záleží na HCG , vážně to je u každé jinak. Zkusila bych být tebou tak za dva dny, to už by měla být vidět zase o trochu silnejsi. Ja testovala jak blázen denně a pak se mi zdálo, že je pořád stejná. A fakt záleží jak rychle stoupá HCG, u každé jak už jsem psala je to jinak. Držím palce a dej vědět 🙂

laura1972
26. únor 2017

@simi1510 co ty Simi jak jsi na tom? 🙂

majaaa82
26. únor 2017

@simi1510 ja vubec nevim, posledni ms byla v zari 2015 😉) Pak tehu a kojeni. Ted na konci ledna jsem musela prestat kojit, mela jsem uz malo mlika. Pred 14ti dny byla zhruba o pulnoci (na pondeli) prvni ovulace, tu jsem poznala naprosto bezpecne, protoze jsem se nemohla zvednout z gauce, jak to bolelo. Neveda o blizici se ovu jsme se s manzelem milovali den pred. No a vlastne ve stredu, tedy 9,5 dpo jsem nasla slabouckou carku. Ted jsem 13,5 dpo... o pulnoci to bude 14 dpo.

simi1510
26. únor 2017

@laura1972 dneska jsem 7 dpo, tak uvidíme, co bude, já už to nějak extra neřeším 😉 Povede se až se má povést... a raději, ať se to povede, kdy má a hlavně ať je to pak už v pohodě 😉

Koukám tu, že honíš duchy... trochu brzy, ne? 😝 Když už tak už, jo? 😉

simi1510
26. únor 2017

@majaaa82 tak pokud bys měla učebnicový příklad 28 dní, kdy je ovu 14 dc, tak teprve budeš mít termín ms, což by čárce asi i odpovídalo. Většinou až po týdenním zpoždění je to silnější 😉

klarka0902
26. únor 2017

Holky já nevim přítel mi říká,ze už se z těch testu zblázní,ze to prehanim. Dělala jsem před chvíli co myslíte brát jako pozitivní? Jsem jak magor nebo jestli už to mám vsugerovane

majaaa82
26. únor 2017

@simi1510 je pravdou, ze maximum lf je sestnact dnu, coz by bylo od ovulace az ted v utery. Takze jsem pravdepodobne nekde kolem predpokladane menstruace. Jedenacty a dvanacty den po ovu (ct, pa) jsem lehce spinila, coz vubec nevim proc. Hnizdeni to byt nemohlo, uz den predtim jsem mela slabouckou carku. Ja bych to asi jinak neresila, ale jak jsem marod, tak mam docela obavy, no...