icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
peta73
28. únor 2017

@dobro16 děkuji 😏. Dnes jsem test vynechala, koupila jiný a zítra ráno se uvidí. Ale popravdě bojím bojím...

sukubka
28. únor 2017

@petapal aha ja vubec nevim jak to ma byt 😊moc dekuji.tak jsem ba patek zvedava...

dobro16
28. únor 2017

@peta73 neboj se, urcite to tam bude... ja je teda mela silnejsi avzdy odpoledne, rano to nebylo skoro videt... taky jsem testovala jak silena nekolikrat denne

peta73
28. únor 2017

@dobro16 děkuji za uklidnění 😃, snad se mi ta malinká dušička trochu zvětšila...

laura1972
28. únor 2017

@sukubka myslím, že na srdíčko je čas, podle toho co tak nějak všude ctu. Někdo ho ma déle a ty budeš asi nejspíš málo, tak bud v pohodě 🙂 moc držím palce a nestresuj se, bude to dobré. Posílám srdíčko.❤

sukubka
1. bře 2017

@laura1972 jsi zlatičko.zs stdičko dekuji mooc.

sukubka
1. bře 2017

@peta73 take jsem mela z odpoledni moči silnejši test než z rani...bude to dobre.myslim na tebe

klarka0902
1. bře 2017

Ahojky tak co holky co jste testovala nebo šly přímo na krev? 🙂 myslím na vás a držím palečky

majaaa82
1. bře 2017

@klarka0902 ahojky, ja predevcirem krev 48,6. Vcera byl test silnejsi nez predevcirem, dnes budu delat za chvili 😉

klarka0902
1. bře 2017

@majaaa82 tak hned sup fotecku 😉

sukubka
1. bře 2017

@majaaa82 držim pěsticky.dej info..

luckasnazilka
1. bře 2017

Holky tak jdu zítra na revizi :((

petapal
1. bře 2017

@luckasnazilka to je mi líto co se stalo

sukubka
1. bře 2017

@luckasnazilka co se stalo ???boze je mi to lito😢

luckasnazilka
1. bře 2017

vůbec mi to nepovyrostlo a srdíčko tudíž taky nic :(
jsem na dně....my musíme mít ve všem vždy takovou smůlu
nevím co dělat na co myslet....jsem mimo

petapal
1. bře 2017

@luckasnazilka je toho hrozně moc je to děs.Opatruj se já to prodělala v prosinci.Bude líp i když si to teď nemyslíš.

arielka222
1. bře 2017

@luckasnazilka je mi to líto, ale bude líp. Já to zažila v září kdy v 10tt přestalo tlouct srdicko. No a třetí porevizní ms už neprisla 🙂 držím palce at se opět brzy zadaří.

luckasnazilka
1. bře 2017

Jste moc hodné...potřebuji těď něco takovéhleho asi slyšet....
Doma máme tichou domácnost, manžela to sebralo víc než mě...
Chodí jak tělo bez duše...hrůza
Holky a jak dlouho jste potom abstinovali?
Říká se že by se mohlo zadařit když je to tam rozbouřené a prokrvené...?

sukubka
1. bře 2017

@luckasnazilka ty jsi srdicko mela a prestalo tlouci?moc me to mrzi
..nedokazu ani popsat jak vzivam se do tebe.ale jak pisi holky musis co nejrychleji nabrat silu a myslet na budoucnost bude lip..

luckasnazilka
1. bře 2017

vůbec ho u mě nepokázali....ani tlouct nezačalo :(

arielka222
1. bře 2017

@luckasnazilka my počkali na ms po šestinedělí a pak ještě jednu kontrolní. A pak se nám hned podařilo, asi bylo fakt pohnojeno 🙂 měli jsme to doma podobne, manzela to taky pěkně vzalo.

sukubka
1. bře 2017

@luckasnazilka rika se ze po biochemickem a nebo revizi je pohnojeno.ale.jaka je.pauza nevim...ja mela mimodelozni to jsem musela mit pauzu dlouho k vuli operaci...

luckasnazilka
1. bře 2017

Je to na prd co se vše dnes děje.....!!!

sukubka
1. bře 2017

@luckasnazilka ja mela ve 21 letech mimodelozni vzali mi tenkrat oba vejcovody a nechtelo se mi uz vubec zit...byla jsem na dne jak ja tak muj pritel ( ted uz je to muj manzel) a ma mama byla taky na dne...myslela jsem si ze nikdy nebude lip...ale cas to zahojil ja myslela na to ze se musim o miminko zacit snazit jinou cestou a to IVF ...mela jsem 5 nezdarenyvh pokusu uplne vyrizena...na 6 pokus se podaril syn...ve 12 tydnu mi dopadla spatne genetika pozitivni 1:18 na dawnuv syndrom absolvovala sem 2 x odber plodove vody...nakonec sem zjistila ze malej je zdravej...ale ja proste nemohla mit nic normalni..ted sme se po 6 letech zacali snazit o sourozence a ja doufam ze to bude dobre...a kdyby nebylo vim ze me to zase srazi na zem ale pujdu dal...drz se...myslim na tebe vybrec se s toho a neboj brzy se zadari.❤

vesnicanka17
1. bře 2017

@luckasnazilka achjooo drzim palecky. To bude zase ok ja byla v listopadu

vesnicanka17
1. bře 2017

@luckasnazilka ja nechala projit 2 menstr. A v lednu se zadarilo. Ted doufam ze to vse klapne. Taky mam nervy. Drz se 😘

sukubka
1. bře 2017

@vesnicanka17 ja bych tak chtela mit v patek to srdicko.porad na to myslim..

luckasnazilka
1. bře 2017

Děvčátka a máte zkušenosti nebi znáte něco co urychlý růst děl.sliznice? Či jí více podpoří?
Mě ještě v červnu shledali endometriózu...doufám že zase něco dalšího nezjistí.
To jsou furt nějaký rány od toho života!
My to miminko pak asi jednou sníme láskou až se to konečně podaří!!!!

vesnicanka17
1. bře 2017

@sukubka neboj musi byt. Neni mozne. Moc budu myslet

luckasnazilka
1. bře 2017

@sukubka
To víš že tam bude....nebudeš se přece po mě opičit!!!
Budu na vás myslet....ať mám trochu růžovější ty myšlenky