Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luckasnazilka ja tomu nechala volny prubeh. Zadne caje nic. A zadarilo se. Ale holky tady budou mit urco rady
holky moc děkuji za poslaná srdíčka ❤. Dlouho se u mě určitě neohřejí, pošlu zase dál, aby dělala radost 🙂
@luckasnazilka zlatíčko je mi to moc líto! Vím co prožíváš, já jdu na revizi příští středu. Ještě týden musím čekat ☹ takový ty řeči lepší teď než později ti sice neuleví, ale je to bohužel tak. Miminko si k vám najde cestu a věřím že po revizi se Vám to podaří a až do konce! Musíš být silná! Manžela nech ať se s tím vyrovná, možná bych se ho zeptala jestli si o tom nechce popovídat. A taky bych mu řekla, že sice pak chvilku budete čekat než se ti tam vše obnoví, ale pak je o to vyšší šance že se to podaří. Myslím na tebe a posílám hodně sil ♥
@luckasnazilka je mi to líto 😔 drz se, bude líp. Ja prodělala během půl roku 2x ZT, takže docela síla. Bude to dobré, chce to čas a určitě se znovu zadaří. Posílám ❤
@luckasnazilka pusti te hnedka domu nevis?drz se broucku.
@kastanek87 ty jdes taky na revizi a jeste rozdavas sili ostatnim.jsi bojovnice.co se u vas stalo?teda opravdu cim si musime projit az k vytouzenemu.miminku
@laura1972 Ahojky, testovala jsem naposledy včera odpoledne, tak ráno už jsem to nehrotila. Chtěla bych zase večer, ale dnes dorazím později a navíc jdu na cvičení, tak asi budu mít moč hodně naředěnou. Uvidím. Každopádně bych si chtěla koupit clearblue digital dnes a zítra zajít na krev. Ale testovat večer určitě budu, protože samozřejmě mi to nedá.... 😀
@sukubka no já mám tzv. anembryomolu nebo jak se to píše. Prostě prázdné plodové vejce. Gestační váček odpovídá týdnu v kterém jsem, ale není tam embryo. Zakázala jsem si se hroutit, prostě to tak je a nenadělám s tím bohužel nic i když bych hrozně chtěla. Samozřejmě je mi psychicky na nic ale snažím se to nedávat najevo a být silná. V létě jsem měla samovolný potrat, to jsem z toho byla zdrcená nějakou dobu, od začátku co jsem to zjistila,těšila jsem se... teď když jsem zjistila těhotenství, zatím jsem se vůbec neradovala a spíš se strachovala jak to zase dopadne.
@sukubka
jo k večeru půjdu domu...lepší ležet doma než tam :(
@luckasnazilka to je samozdrejme lepsi...drz se broucku
@sukubka
Špatné je i to že vůbec nevím kdy mám plodné dny...testovala jsem už dřívěji ovul.testy a nikdy mi nic nevyšlo. Takže i to nám snažení trochu komplikuje nevím kdy máme větší šance. Řeknou mi to zpětně v nemocnici podle kontrol na kterých jsem teď byla...? Podle ULZ oni umí říct cca den kdy se podařilo ne?
@sukubka
Takže byl i zázrak že se nám to povedlo...
A ONO VLASTNĚ NEPOVEDLO :(
@luckasnazilka myslim ze by ti to meli urcite rict.a ovulacni testy ti nikdy nevysli pozitivni?pokud mas dobreho gynekologa jde ovulaci jlidat pomoci ultrazvuku pozna kdy dozrava to vajicko atd a pak uz pristi cyklus budes vedet.
@luckasnazilka jak to?
@luckasnazilka už to čtu. Je mi to moc líto ☹ ale bude dobře.
Určitě to teď zkusím a zeptám se až k ní půjdu na nějakou kontrolu.
Já vždy jen kývu hlavou a poslouchám a nikdy se na nic nezeptám otazky mi přicházejí na jazyk vždy až když jsem třeba doma a přemýšlím...a nikdy mi ovu poziitivně nevyšel :( tak nevím
zkoušela jsem to dva měsíce a nic
@luckasnazilka prave ze to jsem.i ja a vcera jsem tak premyslela co ten doktor vlastne rikal pak jsem ani uz nevedela jestli teda videl ten vacek nebo ne.byla jsem uplne mimo.a ted si porad v hlave omylam co rikal a nerikal...v patek jsem rozhodnuta se uz na vse ptat co vidi a nevidi...
@sukubka
Mě se pak chlap vyptává a já nic nevím...ať si tam choděj sami chytráci viď?!
🙂
@luckasnazilka presne tak😊😊😊
A marodis?
@sukubka
Doktorka mi doporučila týdenní neschopenku takže jí využiju abych byla v klidu...
Kdy ty jdeš na tu kontrolu?
@luckasnazilka jdu prave v patek..byla sem v utery..
Jasny byla bych doma i dyl at se dasdo poradku..
Hoj, holky... nejak se mi to cele nezdalo, protoze test byl zas takovej nanicovatej. Sla jsem k doktorovi. Dle UZ mam v deloze gestacni vacek 3x4 mm, nabrali krev. Tak se uvidi. Mimodelozni to nebude, coz je fajn a jestli hCG roste radne, budu vedet za 2 hodiny.
tak jsem v poledne skočila na krev, jsem 11-12DPO a HCG je 36,6. Tak uvidím další odběr třeba v pondělí....
@sukubka nemeril ti dr. nahodou uz plod? to by asi odpovidalo ty necele 2mm
@sukubka presne tak. Je... kdyz dr. vyndavala sobdu, byla na ni trocha krve. Rikala, ze mi podrazdila cipek (coz je asi fakt, protoze tam teda jezdila tou sondou fest). Ted jsem prijela domu, sla na wc trocha krve an kalhotkach a po utreni taky trocha krve na papire. Ale ne moc, tak snad je to fakt z te sondy. Pred prohlidkou vubec zadne spineni. Ale tak nejak se pripravuju na blbe zpravy, necitim se dobre. Pokud hCG naroste, budu to vrat spis hako milr prekvapeni. Ten dnesni TT nebyl viditelne slabsi, ale nebyl ani silnejsi.

@luckasnazilka moc mě to mrzí. Já byla na revizi na konci října. Abstinovali jsme těch doporučených 14 dní, pak s kondomem do první MS. Po první MS už naostro, ale zadařilo se asi až teď po třetí porevizní MS. Doktorka mi řekla počkat tři měsíce. Ale na to jsem nehleděla. Fyzicky i psychicky jsem se cítila velmi dobře.
Je to těžké období, ale přeji ti hodně síly. Zase bude dobře a i manžel si to musí prožít po svém. Dejte si vzájemně čas a těšte se zase na další snažení 🙂❤