icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
1. bře 2017

@kstablova Gratuluju a drzim palce, at roste. Ja mela 14 DPO tech cca 50. Dnes by to kelo byt minimalne 100, jsou to dva dny.

lucinka58
1. bře 2017

@luckasnazilka Luci, já to mám taky za sebou. Osobně u nás jsme dodrželi šestinedělí po revizi a pak šli znovu do toho - a hned to dopadlo a máme doma zdravého syna 🙂

nursinka86
1. bře 2017

@majaaa82
Kdy budeš volat na výsledky? Ať vím, kdy nakukovat 🙂)

nursinka86
1. bře 2017

Jinak já se zatím držím, chci jít k dr. až tak NEJDŘÍV za týden, spíš pozděj..V pátek budu mít týden zpoždění ms.

majaaa82
1. bře 2017

@nursinka86 cca za hodinku 😉 Jeste jsem koukala na ty tt. Dnesni je stejny jako vcerejsi a zaroven je dnesni silnejsi nez predvcerejsi. Viditelne. Coz je celkem dobry znameni. Protoze predevcirem jsem byla i na te krvi.

kstablova
1. bře 2017

@majaaa82 děkuji i a hlavně já Tobě moc moc držím všechno co mám!!!

misula29
1. bře 2017

@sukubka tak výsledky jsou pozitivní 488 😍

petapal
1. bře 2017

@misula29 super

majaaa82
1. bře 2017

Holky, tak ja hCG 60... spis se mam pripravit na horsi variantu, ze tehu neprosperuje. Ale pak rikala, ze se jeste neni vse ztraceno, ze to muze behem tydne poskocit dobre... ale instinkt je instinkt. Citim se na hovno.

kkac83
1. bře 2017

@lucinka58 Ahojky, hned po revizi vám to vyšlo ? To je super, je to pro mně hodně pozitivní a motivující 😀 My jsme taky dodrželi šestinedělí a teď už znovu zkoušíme, tak doufám, že to nebude dlouho trvat a hlavně že už bude tentokrát dobrý konec ? A to těhotenství jsi měla bez komplikací ? 🙂

kkac83
1. bře 2017

@lucinka58 Nebo teda MÁŠ bez komplikací.. jsem se koukla, že máš termín v červenci.. 🙂

majaaa82
1. bře 2017

Jeste ta sestricka, co mi rikala vysledky, povidala, ze kazds laborka ma trochu jiny vysledky... takze to muze byt vic. Ale to uz mi prijde jako takova slaba naplast...

kkac83
1. bře 2017

@majaaa82 Snad ti to dobře dopadne, držím pěsti. Jak jsi psala o instinktu, že se cítíš na hov.., tak já se právě cítila super a věděla jsem, že to dobře dopadne, prostě jsem to cítila a většinou jsem dala na instinkt a vždycky to vyšlo..ale tentokrát ne 😢 Tak neboj, tobě to určitě vyjde 😉

sukubka
1. bře 2017

@nursinka86 rikal merite 1.8 mm.ale jestli myslel plod...mozne to je.rikam ja se nikdy na nic nezeptam a pak se divim😊v patek budu upovidana

sukubka
1. bře 2017

@kstablova podle tabulek to odpovida a kdyz vemu ha sve HCG od oplodneni a to rve vykratim vyjde mi pomalu na hodnota..

sukubka
1. bře 2017

@misula29 to je uzasna zpravicka zlaticko!!!kolik jsi po ET pokud jsi byla na IVF nebo kolik jsi od oplodneni?hodnota krasna.
@kstablova asi jsi to po me nevyluštila tu zpravu před tim co?spechala jsem a mam desny preklepy..chtela jsem napsat ze ja byla na krvi pozdeji a mela jsem HCG vyssi nez ty,ale kdybych sla v dobu jako ty mela bych ho asi taky tak...

@majaaa82 mas jit jeste na prekontrolovani krve?ze zacatku ta krev razantne neroste...ale muj doktor rikal ze 60% za 2 dny by melo byt na prosperujici tehotenstvi...

misula29
1. bře 2017

@sukubka 14 dnů od et,takže vlastně od oplodnění 🙂

majaaa82
1. bře 2017

@sukubka jdu v utery ke sve doktorce, jsem tam uz objednana. Ted ma dovolenou a ja proto byla dnes v Thomayerce v ambulanci. Ale fakt to nevidim, protoze porad tak zlehka spinim, je to oranzovocervena barva. Muze to byt z toho poraneneho cipku, ale muze to byt uz i potraceni. Nikdy jsem to nezazila, tak nevim, co se deje a bude dit. A premyslim, ze snad videla dobre a nejde o mimodelozni.

sukubka
1. bře 2017

@misula29 nene oplodnwni je driv nez ET .mela jsi prodlouzenou kultivaci nebo kolikatideni embryjko ti davaly?ale hodnota je to kraaasna..
@majaaa82 a v deloze neco videla?ono asi pri tak nizkem HCG ani nic videt jit asi nemuze ze?ja mela mimodelozni a me desne bolelo bricho krece a krvacela jsem hodne...HCG mi ale nestoupalo ale klesalo..sice uplne malilinko ale klesalo

majaaa82
1. bře 2017

@sukubka videla v deloze takovej kulatej flicek, rikala ze je to gestacni vacek. A ze si mysli, ze je uvnitr. Vajecniky i vejcovody pry snad v pohode. Ale ze stopro to rict nemuze. Sestricka byla zlata a rikala, at to jeste v hlave neodepusuju, ze nekdy roste hCG pomaleji, ze se to jeste muze vse v dobre obratit. Ale ja tomu uz nejak moc neverim. Proste jsem si to uz v hlave odrizla, oplakala a zivot pujde dal. Mame krasnou osmimesicni dceru, tak alespon na ni budu mit vic casu. A kdyby to nahodou jeste dopadlo dobre, tak to bude uz jen prijemne prekvapeni.

sukubka
1. bře 2017

@majaaa82 sestricka je moc hodna,je krasny kdyz takto podpori,ale jde videt ze jsi stejna povaha jako ja ze se smirujes s horsi varoantou a pak kdyz je to jinak jsi mile prekvapena..pokud by to nevyslo mas doma jeste malinkou princeznu a vyciti kdyz mama je smutna...pokud by se nezadarilo opravdu jsi to napsala spravne ze na ni budes mit vic casu...ale drzim ti pesticky!!!

misula29
1. bře 2017

@sukubka jj 5 ti denní, tak já si myslím ze je to stejný simulují přirozený cyklus. Akorát ze to co by se dělo v děloze tak se děje mimi,ale jo vlastně mas recht ,pak je to 19 dni od oplození 🙂

sukubka
1. bře 2017

@misula29 ja jsem taky po IVF akorad 3 denni emryjko vkladany..😉

sukubka
1. bře 2017

@misula29 mam to podobne 18 den po oplodneni 452hcg 20 den po oplodneni 1240 hcg.

sukubka
1. bře 2017

@misula29 kdy jedes do CAR nebo kdy mas proste dalsi kontrolu treba na gynekologii?

misula29
1. bře 2017

@sukubka tak to ti stoupá ukázkově 🙂 No právě až 20, přes jarní prázdniny má doktor dovču 🙂 To bude čekání 🙂

sukubka
1. bře 2017

@misula29 vis co ja kdybych mohla vratit čas mozna bych k tomu svemu gynekologovi nesla a jela az 9.3 do CAR takto se akorad nervuju..byla jsem na gynde v utery pujdu v patek kdyz neuvidi srdicko pujdu urcite hned zacatkem tydne a verim tomu ze srdicko bude az tom CAR a pak si budu rikat ze sem blba ze sem se takto nervovala...ty mas HCG taky krasne...bude to dobre musime verit.

kacenka0705
1. bře 2017

Ahoj holky. Jsem 10Dpo a 26Dc. Vcera a predevcirem jsem mela nafouknute bricho a tlaky v podbrisku obcasne pichnuti. Cyklus mivam 29 dni. A dnes dopoledne me bolelo bricho jako na ms. Tak jsem se chodila kontrolovat jestli mrcha nahodou neprisla. Zacala jsem spinit. Ale na testu slabi dusik. Myslite ze bych mohla byt tehu?

adusku
1. bře 2017

@kacenka0705
Já tam bohužel vůbec nic nevidím 🤔

Test má smysl po vynechané ms.... ☺

alli005
1. bře 2017

@kacenka0705 já druhou čárku taky nevidím ☹
Ale co to mas za test ? Obvykle se ta kontrolní čárka zobrazuje u te barevné části, za kterou se test drží, ale pokud koukám dobre, ty mas tu čárku naopak u te části, která se ponořuje do moči.
To se mi zdá divné...