Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kacenka0705 nevidim nic. Ani slabi ani slaby.. ale 26DC a 10DPO muze byt brzo...
Je to test do proudu a pak jsem ho z te tycinky vyndala abych ho mohla lepe vyfotit ano prijde mi ze je dost daleko a ve skutecnosti je vice videt nez na fotce
@kkac83 ahojky, to po revizi mi sedí na klíně 🙂 no úplně bez komplikací nebylo, ale malej všechno ustál 🙂 malou kterou mám teď v bříšku, tak té pro změnu předcházel spontální potrat - ale taky se povedla prakticky hned po potratu 🙂 takže určitě neztrácej hlavu, brzo to vyjde a bude to v pořádku 🙂 moc ti držím palečky ❤
@kacenka0705 bohužel nic tam není...
@kacenka0705 ja bych zkusila zítra nebo pozitri, z ranní moči. Myslím, že je ještě brzy spíš tak 11- 12 DPO, drzim palce 🙂
@laura1972 urcite jeste testnu. Dekuju 😉
@kacenka0705 ja mela poprvé ducha 10DPO a po druhé až 11DPO. Tak ještě máš čas 🙂 dej pak foto 🙂
@laura1972 tak snad mam nejakou nadeji 🙂 a mela jsi nejake tehu priznaky? 🙂 urcite dam
@kacenka0705 asi tak 7DPO citlivé bradavky, nafoukla, pak časté chození na malou a hlavně v noci jsem chodila tak po 3 hodinach, pak šílenou žízeň a asi tak 2 dny před oček. ms trochu divně, houpal se mi trošku žaludek. A ty máš nějaké příznaky? 🙂
@laura1972 vubec nemam chut na slany na maso. Jenom sladke bych jedla. A vcera a predevcirem vecer kdyz jsem si sla lehnout jsem citila tlak v podbrisku a mela jsem ho nafoukly. Prsa me neboli. Obcas me paly zaha.
@kacenka0705 nic na testu bohužel není 😢
Kurde holky, vy me s tema navstevama u dr.znervoznujete, ja chci vydrzet s návštěvou az do srdicka 😀
@majaaa82 hmmm, tak uvidíš, no..Kolik bylo to první hcg? 45?
Pokusila jsem se to vyfotit jinak snad lepe 🙂
@majaaa82 už jsem si to dohledala..fakt těžko říct, ale spíš to nevidím moc nadějně ☹
@kacenka0705 já nevidím nic..v mobilu mi to přišlo jako miniaturní stín, ale teď na to na pc koukám ze všech stran a nevidím.🙄
@kacenka0705 ale podle mě je na lovení duchů brzo. Já jsem vkládala na straně 920 hned nahoře test z 12DPO a tam byl už duch vidět.
@kacenka0705
Myslis to pod sedou smouhou?
Ano nakreslila jsem ji tam tu sedou smouhu a pod ni
@kacenka0705
To není duch, to je nějaká ryska 😕
Duch by byl daleko blíž
@kacenka0705 ja uz sem to tu psala. Proc delat testy driv nez po vynechani menstr. A stresovat se ?
@kacenka0705 jo ty myslíš to pod tou šedou čárkou? To je divné, ne? Tak daleko testovací čárky od kontrolní čárky nebývají, ne?
@kacenka0705
Takhle vypadá duch a pozitivní test...
Vybodni se na to a testuj až po vynechání ms.
Pokud to bereš 10tý den od soulože, tak teprve před 5ti dny dorazilo vajíčko kam mělo....
@adusku U těch tvých testů nechápu DPO ET? Tak po ovulaci nebo ET? :D

@kacenka0705 Taky tam bohuzel nic nevidim :(