Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Dobre dekuju holky 🙂 urcite pockam. Popripadne udelam test pozdeji. I me se to zdalo divne ze je ta carka nejak daleko prave proto jsem psala o radu 🙂
@gabcat
@misula29 mooc diky holky verim ze to bude dobre🙂
@nursinka86 bud na jednu stranu rada ze jsi k dr.jeste nesla.akiead to znervoznuje. Ale to se mi to ted radi😉
@nursinka86 no jo ale ona psala ze je to test do proudu moci co byva v tom plastovym obale.ze ho vyndala.to by mohlo byt dal od sebe ty carky...
@kacenka0705 tak to neni podminkou. Mě vždy před oček. ms bolely prsa a ted jak jsem.byla tehu 2x tak nic, Jen citlivé bradavky. Jsem.zvědavá na tvůj další testik, ale chce to faktbz ranni moči, zvlášť když si na začátku tehu, pár dní. Jsou výjimky co jim test krátce po ovulaci ukáže odpoledne nebo večer, ale lepší je ranní, neředěná. U mě vždy ranní, krátce po ovulaci ukazoval test dušíka 🙂
@nursinka86 prvni bylo v pondeli - 48,6 a ted 59. Ale spinim... je to asi v pytli, to uz by z toho cipku byt nemelo. Kdyz se utru po wc, mam na papire ruzovo. Ne jasne cervena krev jako treba ms, ale ne ani hneda. Proste ruzovo. V patek pujdu jako samoplatce zas na krev, ale uz se smiruju s tim, ze to nevyjde.
@adusku ahojky na krvi jsem byla 3 x vzdy od den aby muj gyndar videl jestli se zdvojnasobuje (je desne peclivej😊) prvni odber 252 hcg pak 452(to prave nebyl uplny dvojnasobek) a za 2 dny uz 1240🙂 zitra mam zase ultrazvuk...ale do CAR jedu az 9.3:slight_smile: citim se fajn jen jsem ospala ale to muze delat utrogestan a taky to ze vstavam tak vrzy rano...chodim do prace.delam v kanclu,tak aspon v tom zacatku nechcu byt doma.no a prsa me boli.jinak nic
A ty mas jake pocity jak ti je??
@sukubka
Tak já už jsem doma kyretáž se nekonala dnes tam zahlídli srdeční akci!
TO JSOU ZMĚNY
@luckasnazilka
Ty brdo 😍
To je krasna zmena k nejlepsimu 🙂

@nursinka86
Den Po Transferu.... 🙂
Jsem po IvF....
Jen jsem slečně chtěla ukázat jak to vypadá 🙂