icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
adusku
1. bře 2017

@nursinka86
Den Po Transferu.... 🙂
Jsem po IvF....

Jen jsem slečně chtěla ukázat jak to vypadá 🙂

kacenka0705
1. bře 2017

Dobre dekuju holky 🙂 urcite pockam. Popripadne udelam test pozdeji. I me se to zdalo divne ze je ta carka nejak daleko prave proto jsem psala o radu 🙂

sukubka
1. bře 2017

@gabcat
@misula29 mooc diky holky verim ze to bude dobre🙂
@nursinka86 bud na jednu stranu rada ze jsi k dr.jeste nesla.akiead to znervoznuje. Ale to se mi to ted radi😉

sukubka
1. bře 2017

@adusku a v kolikatem jsi tydnu?take jsem po IVF😊

adusku
1. bře 2017

@sukubka
Každá kalkulačka mi tvrdí něco jinýho 😀
Poslední ms 25.1., opu 6.2., et 11.2. 🙂

Kdy jsi byla ty?

gabcat
1. bře 2017

@adusku Tak máme první rozdíl 🙂 Já ať se to bere tak jako tak, tak jsem v šestém. Takže ty jsi buď 5+0 nebo 5+1tt, že? 😀

gabcat
1. bře 2017

@adusku vlastně ne 5+0 nebo 5+2tt 😉

adusku
1. bře 2017

@gabcat
No neeeee 😂
Ty abys neměla něco extra co? 😀😀😀😘

sukubka
1. bře 2017

@adusku ahoj ja posledni ms 23.1
Opu 5.2 a ET 8.2 takze nevim kolik jsem...OPU jsme mele jen den od sebe takze budu asi hak ty 5+ neco🙂

adusku
1. bře 2017

@sukubka
Tak to máme s @gabcat dalšího spojence 🙂
A co krev? A jak se cítíš? 😊

lenka080
1. bře 2017

@nursinka86 no jo ale ona psala ze je to test do proudu moci co byva v tom plastovym obale.ze ho vyndala.to by mohlo byt dal od sebe ty carky...

laura1972
1. bře 2017

@kacenka0705 tak to neni podminkou. Mě vždy před oček. ms bolely prsa a ted jak jsem.byla tehu 2x tak nic, Jen citlivé bradavky. Jsem.zvědavá na tvůj další testik, ale chce to faktbz ranni moči, zvlášť když si na začátku tehu, pár dní. Jsou výjimky co jim test krátce po ovulaci ukáže odpoledne nebo večer, ale lepší je ranní, neředěná. U mě vždy ranní, krátce po ovulaci ukazoval test dušíka 🙂

majaaa82
1. bře 2017

@nursinka86 prvni bylo v pondeli - 48,6 a ted 59. Ale spinim... je to asi v pytli, to uz by z toho cipku byt nemelo. Kdyz se utru po wc, mam na papire ruzovo. Ne jasne cervena krev jako treba ms, ale ne ani hneda. Proste ruzovo. V patek pujdu jako samoplatce zas na krev, ale uz se smiruju s tim, ze to nevyjde.

sukubka
2. bře 2017

@adusku ahojky na krvi jsem byla 3 x vzdy od den aby muj gyndar videl jestli se zdvojnasobuje (je desne peclivej😊) prvni odber 252 hcg pak 452(to prave nebyl uplny dvojnasobek) a za 2 dny uz 1240🙂 zitra mam zase ultrazvuk...ale do CAR jedu az 9.3:slight_smile: citim se fajn jen jsem ospala ale to muze delat utrogestan a taky to ze vstavam tak vrzy rano...chodim do prace.delam v kanclu,tak aspon v tom zacatku nechcu byt doma.no a prsa me boli.jinak nic
A ty mas jake pocity jak ti je??

lucinka58
2. bře 2017

@majaaa82 to mi přijde jako malý nárůst..... :-/ Ale uvidíš.... Ale to špinění se mi nelíbí - nezkusíš zavolat doktorce a nenecháš si předepsat utrogestan? A nebo si kup v lékárně ascorutin - ten taky pomáhá 🙂

adusku
2. bře 2017

@sukubka
Já byla na krvu v úterý, po 17ti dnech od transferu a hcg jsem mela přes 2000, na kontrolu jdu tase 14.3.
Mě stimulku plánovala moje mudra, takževdo CARu nemusím 🙂

Jinak jsem furt unavená, blbě spím, bolí mě kozy, ale jinak je mi hrozně fajn 😍

kkac83
2. bře 2017

@lucinka58 moc, moc ti děkuji 🙂 A přeji ti hodně štěstí a ať je vše tak, jak má být 😘

sukubka
2. bře 2017

@adusku to je krasny HCG.😊to uz 14.3 bude srdicko.😊
Taky se citim fajn...mam radost,snad vse bude dobre😊

sukubka
2. bře 2017

@adusku taky v noci blbe spim,ale asi.je to.tim ze je 18 h vecer a ja to nemuzu vydruet a na hodku usnu..ty zvladnes neusnout pres den az vecer?

adusku
2. bře 2017

@sukubka
Hlavně doufám a přeju si, ať máme všechny všechno v pořádku a máme krásný vánoční dárečky 👶 🤰

adusku
2. bře 2017

@sukubka
Nooo, mě se přes den kolikrát chce fakt hrozně, ale nelehnu si, protože mám strach, že ta noc bude ještě horší 😀
Ale kolikrát koukáme na film, koukám koukám a najednou koukám že spím 😂

sukubka
2. bře 2017

@adusku taky v to doufam.ja uz mam syna z IVF a narodil se 13.12 a do dneska je to nejkrasnejsi darecek k vanocum.musime verit a doufam ze to bude dobre...musiiii!!!

adusku
2. bře 2017

@sukubka
Jééé, takže budou mít narozky cca měsíc s druhým mimiňákem od sebe, to je hezký 🙂

To si piš že bude!!! 🙂

sukubka
2. bře 2017

@adusku bylo vy to krasnyyyy🙂a jak jsi psala kraasny vanoce!
Čekas prvni?

gabcat
2. bře 2017

@sukubka Jasně že to bude dobrý. Říjen - listopad bude v porodnicích krásná úroda 🙂

@adusku vánoční dárečky budou 🙂 já už jsem vloni preventivně pořádala poslední klidný vánoce se spoustou napečeného cukroví, obrovským stromem atd. 😀

adusku
2. bře 2017

@sukubka
Ano, první vytoužené, vymodlené 🙂

@gabcat
Přesně, já taky 😀 ještě s vymazlenýma obědama pro rodiny 😃

kstablova
2. bře 2017

Ahojky, normální test už doma nemam, jak jsem ráno zjistila, tak jsem udělala clearblue 👍

gabcat
2. bře 2017

@kstablova Ten je stejně nejlepší, aspoň nemusíš lovit duchy, moc gratuluju 🙂

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Tak já už jsem doma kyretáž se nekonala dnes tam zahlídli srdeční akci!
TO JSOU ZMĚNY

adusku
2. bře 2017

@luckasnazilka
Ty brdo 😍
To je krasna zmena k nejlepsimu 🙂