Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luckasnazilka vidíš, a to já vždy viděla, že to roste a srdíčko pořád nikde ☹ a rostlo mi hezky i hcg, tak jsem z toho byla taky dost zmatená. Ale ty srdíčko máš, to je hlavní, je to na dobré cestě 🙂
@kkac83
A ty si jak na tom? Smím-li se takhle hloupě zeptat
@luckasnazilka já musela bohužel na revizi nakonec.. Ale ty budeš mít dobrý konec, uvidíš 😉 jsou to pořád jen samé stresy..
@kkac83
Tak to je mi líto...drž se!
Já doufám že se jí vyhnu...ale to nikdo zatím neví...!
Holky to je mazec jak vam furt berou krev a meri hcg.to ja neznam.myslim ze to jen nervuje.proste neprisla ms tak jsem testla.u prvniho hned dalnice a druheho duch.tak jsem testila obden.carka silila.az byla dalnice a dle ms jsem byla aspon 6 tyden jela jsem na gyndu a uz bylo i srdicko.zadny stresy s testovanim pred ms a mereni hcg.prijde mi to zbytecny.
ahojky holky moc gratuluji vsem co uz nasli dve carky 🙂 a chci se optat,testuji ted 3 dny ovulaci testama,dva dny byly carky dve i kdyz ta jedna byla slabsi a dnes uz je na testu carka jen jedna,zname na to ze ovulace uz byla?
@luckasnazilka chapu te uplne ze se porad bojis,byla bych to same moz a i horsi,ale ja opravdu veri. Ze to uz bude dobre!!!at je za nami aspon tech 12 tydnu ze...
@luckasnazilka děkuji.. a bude to dobrý, věř 😉
Ahojky, tak teď jsem ještě svůj příběh konzultovala s Dr., co zaskakuje mojí gynekoložku (ta má dovolenou). Říkala mi, že zatím nemám ztrácet naději a že důležitý bude zítřejší kontrolní odběr. Včera bylo hCG 60. Prý pokud bude zítra přes stovku, je šance, že se embryo ještě rozhodne růst a vyvíjet. Přečetla jsem jí zprávu z včerejší kontroly na UZ, uklidnila mě alespoň v tom, že by se nemělo jednat o mimoděložní, což je pro mě strašně důležitý. Pořád lehounce špiním, je to taková růžová šmouha na toaletním papíře po utření. Tak jsem hodně zvědavá, jak to bude. Držte mi palce...
@zlatickon upřimně já jsem nikdy stejně silnou, či silnější čárku neměla. ale podle ovu hlenu a bolestí v podbrišku vím, že ovu určitě byla. akorát jsem zřejmě nevychytala ten pravý okamžik, když byla hladina nejvyšší. 14DC jsem měřila dopo a byly dvě viditelné čárky, večer už skoro stejne tlusté, druhý den už zase slábla. dříve jsem mívala ovu až 18DC, ale díky cvičení mojžíšové se mi zkracuje nejen délka cyklu, ale posouvá se i ovulace. toť můj příběh 🙂

@sukubka
Pokaždé na tom monitoru vidím to samé, nepřijde mi že by se to nějak měnilo rostlo...takovej jakoby prstýnek a nic víc.....?! 😕