icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Pokaždé na tom monitoru vidím to samé, nepřijde mi že by se to nějak měnilo rostlo...takovej jakoby prstýnek a nic víc.....?! 😕

kkac83
2. bře 2017

@luckasnazilka vidíš, a to já vždy viděla, že to roste a srdíčko pořád nikde ☹ a rostlo mi hezky i hcg, tak jsem z toho byla taky dost zmatená. Ale ty srdíčko máš, to je hlavní, je to na dobré cestě 🙂

luckasnazilka
2. bře 2017

@kkac83
A ty si jak na tom? Smím-li se takhle hloupě zeptat

kkac83
2. bře 2017

@luckasnazilka já musela bohužel na revizi nakonec.. Ale ty budeš mít dobrý konec, uvidíš 😉 jsou to pořád jen samé stresy..

luckasnazilka
2. bře 2017

@kkac83
Tak to je mi líto...drž se!
Já doufám že se jí vyhnu...ale to nikdo zatím neví...!

lenka080
2. bře 2017

Holky to je mazec jak vam furt berou krev a meri hcg.to ja neznam.myslim ze to jen nervuje.proste neprisla ms tak jsem testla.u prvniho hned dalnice a druheho duch.tak jsem testila obden.carka silila.az byla dalnice a dle ms jsem byla aspon 6 tyden jela jsem na gyndu a uz bylo i srdicko.zadny stresy s testovanim pred ms a mereni hcg.prijde mi to zbytecny.

zlatickon
2. bře 2017

ahojky holky moc gratuluji vsem co uz nasli dve carky 🙂 a chci se optat,testuji ted 3 dny ovulaci testama,dva dny byly carky dve i kdyz ta jedna byla slabsi a dnes uz je na testu carka jen jedna,zname na to ze ovulace uz byla?

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka chapu te uplne ze se porad bojis,byla bych to same moz a i horsi,ale ja opravdu veri. Ze to uz bude dobre!!!at je za nami aspon tech 12 tydnu ze...

leymea
2. bře 2017

@lenka080 me zrovna krev taky prisla zbytecna. Sama pani doktorka mi rekla, ze z krve nic nepozna, ze je to stejny jako test z moci. Ale holky jsou pak treba klidnejsi 🙂

kkac83
2. bře 2017

@lenka080 Máš pravdu, doufám, že nám to zanedlouho vyjde znovu a právě jsem si říkala, že pojedu k dr. nejdříve až budu 7tt, aby už bylo srdíčko a já se zase nestresovala..

leymea
2. bře 2017

@kkac83 drzim palce aby se co nejdriv zadarilo a tentokrat to bylo v poradku.

kkac83
2. bře 2017

@zlatickon ahojky, když tam jsou // , tak ta testovací musí být vždy silnější nebo alespoň stejná jako ta kontrolní. Měla jsi to tak ? Pokud ano, tak ovulace proběhla..

kkac83
2. bře 2017

@luckasnazilka děkuji.. a bude to dobrý, věř 😉

kkac83
2. bře 2017

@leymea děkuji moc, jsi hodná 😘 A tobě taky hodně štěstíčka..

zlatickon
2. bře 2017

@kkac83 nene byla slabsi ale dnes uz je na testu jen jedna tak mi to prijde jako ze uz byla a postupne se to vytraci a dnes uz neni nic.

sukubka
2. bře 2017

@kkac83 mas pravdu..taky bych opravdu jela az tak kolem 7 tydne..ale clovek to malokdy vydrzi....
S ovu testy nemam zkusenost..nemam vejcovody tak sem vzdy musrla na IVF tudiz jsem ovu testy nedelala..holky ti poradi

zlatickon
2. bře 2017

@sukubka dekuji moc ja prave s tim take nemam moc zkusenosti.a Moc ti drzim palecky at vse dobr dopadne

pujolka26
2. bře 2017

@zlatickon já testuji ovu už týden a taky jsem měla 2 dny, neměla jsem ji více výraznou, ale stejně silnou aspoň jo 🙂

kkac83
2. bře 2017

@zlatickon nevím, no, prý musí být obě čárky minimálně stejně silné, jinak je prý test negativní.. ale zase jak píšeš, že byla slabší a pak už nebyla vůbec, tak to bych si myslela to, co ty..

kkac83
2. bře 2017

@sukubka No práávě..vydržet..to je to nejtěžší..ale mám takový plán, tak snad to vyjde 😀

zlatickon
2. bře 2017

@kkac83 no prave, kdyz jsou dve carky stejne silne tak do 24 hodin probehne ovulace,to jsem se docetla ale tohle tam nepisou no logicky by to tak asi bylo,no.

zlatickon
2. bře 2017

@pujolka26 no a od te doby co jsi mela stejne silnou carku ti ted ta druha slabne nebo jak to mas?

pujolka26
2. bře 2017

@zlatickon stejně silné 12 a 13 den a dnes 14 den se mi zdá, že slábne

zlatickon
2. bře 2017

@pujolka26 jo to presne potrebuju vedet jestli pak slabne az zmizí ,děkuji moc

sukubka
2. bře 2017

@kkac83 tak snad se brzy zadari a budu koukat zda to vydrzis❤

sukubka
2. bře 2017

@zlatickon dekuji jsi hodna❤
@pujolka26 tak si myslim 12-13 byla ovulace...

majaaa82
2. bře 2017

Ahojky, tak teď jsem ještě svůj příběh konzultovala s Dr., co zaskakuje mojí gynekoložku (ta má dovolenou). Říkala mi, že zatím nemám ztrácet naději a že důležitý bude zítřejší kontrolní odběr. Včera bylo hCG 60. Prý pokud bude zítra přes stovku, je šance, že se embryo ještě rozhodne růst a vyvíjet. Přečetla jsem jí zprávu z včerejší kontroly na UZ, uklidnila mě alespoň v tom, že by se nemělo jednat o mimoděložní, což je pro mě strašně důležitý. Pořád lehounce špiním, je to taková růžová šmouha na toaletním papíře po utření. Tak jsem hodně zvědavá, jak to bude. Držte mi palce...

sukubka
2. bře 2017

@pujolka26 to melo byz pro @zlatickon ze byla asi ovulka 12-13 den...

aptacek
2. bře 2017

@zlatickon upřimně já jsem nikdy stejně silnou, či silnější čárku neměla. ale podle ovu hlenu a bolestí v podbrišku vím, že ovu určitě byla. akorát jsem zřejmě nevychytala ten pravý okamžik, když byla hladina nejvyšší. 14DC jsem měřila dopo a byly dvě viditelné čárky, večer už skoro stejne tlusté, druhý den už zase slábla. dříve jsem mívala ovu až 18DC, ale díky cvičení mojžíšové se mi zkracuje nejen délka cyklu, ale posouvá se i ovulace. toť můj příběh 🙂

sukubka
2. bře 2017

@majaaa82 budu drzet pesticky,moc bych si prala aby vse dobre dopadlo.zitra budes vedet vysledky???dej mi prosim vedet.