icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jullli
2. bře 2017

@majaaa82 drzim palce a kolik by jsi Ted mela byt? A co test

majaaa82
2. bře 2017

@jullli Já dneska už netestovala, přijde mi to zbytečný. Počkám do zítřka na tu krev. Jsem 20 DPO dnes, ale k uhnízdění došlo později, až 10 DPO. To jsem dva dny špinila. Takže embryo je zavrtané teprve týden zhruba. Pokud bych brala svůj cyklus jako ideální, tedy 31.1 jsem přestala kojit = začátek menstruace, tak ovu byla 13. den cyklu (13. 2.). Když připočítám průměrnou LF 14 dnů (ale může být i 16), tak cca 1-3 dny meškám s MS.

jullli
2. bře 2017

@majaaa82 tak to jeste nemusi byt nic... A vse muze byt jinak 🙂 a mimi v poradku

majaaa82
2. bře 2017

@jullli Může a nemusí, no... je to fakt loterie. Já už jsem se fakt s tím, že by to mohlo klapnout, rozloučila. Je to pro mě asi jednodušší, než pořád doufat a týrat se. Jsem hodně zvědavá na tu krev zítra.Ta mi asi dost napoví.

sukubka
2. bře 2017

@majaaa82 a ty jsi byla na krvi uz 2x ob den?kolik jsi mela ty hodnoty?posledni 60 vim.

majaaa82
2. bře 2017

@sukubka Jj, přesně tak. A proto jsem jak pološílená. První test 48,6, druhý 60. Ale každý v jiné laborce, takže tam může být trochu rozptyl. Jdu baštit dítě, jo? Budu tu za chvíli... 🙂

jullli
2. bře 2017

@majaaa82 kazda labprka jina dela hodne.. A treba to bude vse v poradku drzim palce

nursinka86
2. bře 2017

@luckasnazilka no tyyy vole, pardon.. Ja se ani nechci domýšlet, kolika embryum nedali sanci a šlo se na revizi :-/ Tobe moc moc držím palce!!

majaaa82
2. bře 2017

@jullli Jeee, tak moc ráda bych, abys měla pravdu...

kkac83
2. bře 2017

@nursinka86 přesně...taky koukám.. a říkám si, že jsem třeba měla ještě počkat a neposlouchat dr. a nenechat se hned nahnat na revizi :(

petapal
2. bře 2017

@luckasnazilka super gratuluji ❤

sukubka
2. bře 2017

@majaaa82 vkolik jdes na tu krev a vkolik vysledky ??budu koukat..a drzet pesticky.

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
A ty máš nějaký obrázek?

luckasnazilka
2. bře 2017

@nursinka86
Moc ti děkuji
Ale fakt už nevím v co zase doufat

nursinka86
2. bře 2017

@kkac83 To už stejně nejde vrátit..radši nemyslet.

@luckasnazilka A kdy máš další kontrolu?

luckasnazilka
2. bře 2017

@nursinka86
V úterý a mám přijít opět ráno nalačno
A popřípadě půjdu na to co už jsem byla smířená že budu muset
Takže v nic moc nedoufám a úterý mě třeba překvapí

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka ano mam ale spis bublinu😊

luckasnazilka
2. bře 2017

Uka 😍

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka ty mas jit v utery rano do nemocnice na lacno ikdyz bije srdicko?a podle ceho se budou rozhodovat?prijde mi to divne.HCG mas krasne a srdicko bije..teda popravde nevim co bych delala.

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Jo jo přesně jak píšeš
Jsem na prášky ale nějak to už beru jak to je. Ono co mi zbyde

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Pokud tam stále srdíčko shledají tak půjdu domů.
Krev mi prý už brát nebudou
Jen ten ultrazvuk a uvidí se
Jestli je to tak jak dnes vyplynulo

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka pockej nachystam malemu jidlo a vyfotim..ale prd tam uvidis😉

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka srdicko bzde kdyz minule nebylo a tedka zase jo bude!!!uplne mi to v praci zvedlo naladu!!!

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka taky vypada jak prstynek..myslela jsem ze uz bude vypadat jak ryba

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka od ke křizku ke křizku je prcek..takze obr😉

luckasnazilka
2. bře 2017

Řeknu vám tohle všechno je dost dobrá magie, čáry a kouzla! 😉

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Aha...To tak to máme docela podobné
Takový pulečci haha

petapal
2. bře 2017

Já jsem dnes od inseminace 9dni a jsem už paranoidní holky.bolí me v krizi furt dneska hodně.Přijde mi,že mě pálí prsa.A dnes jsem odmítla už dvakrát kávu.Samozřejmě test čistý dostat to mám až 10.3. Já vím,že je brzy a clovekl se víc sleduje když to chce.Ale potřebovala jsem se vypsat.Zítra budu mít celý víkend od kamaradky na hlídání 3mesicni holčičku tak se nebudu tak sledovat aspoň a zkusím si ti zas po 17letech s miminkem

petapal
2. bře 2017

Test jsem dělala před chvílí

sukubka
2. bře 2017

@luckasnazilka kolikaty mas byt tyden 7?. Ja prave na te fotce nic nepoznala.🙂
@petapal a co test?