Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@petapal ahoj taky jsem odmitala kavu bylo mi z ni zle. Zacaly mi prsa pobolivat uz kolem 20.12.2016 stale jsem to prisuzovala k hormonum co jsem brala prvni test 22.12.2016 negativni druhy 26.12.2016 tez negativni. No tak jsem si rekla tehu nebudu a MS prijde a ono stale nic. Az mi pritel donesl dalsi test a musela jsem si ho jit udelat tehda bylo 8.1.2017 a opravdu carky tam byli.
@sukubka
Já pry 7+3tt
@luckasnazilka tak to poslali brzo na revizi u ne se čekalo až do 8+6 jestli se něco změní
@luckasnazilka přeji už jen to dobré ať ti to dopadne jak má ❤
@jainy007 nevim, jestli sledujes diskuzi dlouhodobe... ale ja uz mam tyhle cmouhy skoro tyden a dle krve hCG stoupa moc malo... zitra jdu na dalsi (uz treti) odber, ten bude asi hodne urcujici. V realu j ta carka vic kontrastni (do ruzova) a zesilila, ale ne tak, jak by mela. Alespon jsem prestala spinit.
@sukubka CRL je určitě délka plodu, jak jsme to tu včera nebo předevčírem řešily, co ti vlastně změřil 😉
@majaaa82 já tohle zažila minulý rok čárky byly, ale nesilil tak jak by měly. Pak za 10 dní dosla ms. Bylo to biochemicke tehu a nebýt testu tak o tom ani nevím. Ale tobě držím palce ať ti to dopadne dobře ;)
@majaaa82 My tu bydlíme teprve 5 let...tak bohužel, možná že podle vidění třeba jo, ale podle jména nic 🙂
Neboj, ať to dopadne jakkoliv, má to nějaký smysl, já jsem si taky prošla lecčíms a dneska už vím, že se to prostě stát muselo...První těhotenství jsem měla skoro ukázkové (až na ten konec, ale tam se do toho podepsaly obrovske vztahove problemy), druhe mi zamlklo v 10. tt , o treti miminko jsem prisla ve 23. tt a ze čtvrtého se mi narodil můj úžasný syn Toníček...
Jak se to říká, všechno dobře dopadne a jestli to teď dopadlo blbě, tak to ještě konec není 😉
@nursinka86 ale na tom snimku je CRL nejaka pidihodnota.rikal mi velikost plodu jinou.uvidim zitra jak dopadnu.pak podam info.ale moooc dekuji
@jainy007 proboha co se ve 23 tydnu tehotenstvi stalo?
@sukubka ano to me taky zajima to je teprv mazec.....
Holky, moc diky. Zitra dam echo, jak vypada hCG z krve. Jste zlaticka...

@sukubka zatím nic dělala jsem ho před chvílí nic na něm zkusím to vydržet do neděle na další testování