icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petapal
2. bře 2017

@sukubka zatím nic dělala jsem ho před chvílí nic na něm zkusím to vydržet do neděle na další testování

zdenule23
2. bře 2017

@petapal ahoj taky jsem odmitala kavu bylo mi z ni zle. Zacaly mi prsa pobolivat uz kolem 20.12.2016 stale jsem to prisuzovala k hormonum co jsem brala prvni test 22.12.2016 negativni druhy 26.12.2016 tez negativni. No tak jsem si rekla tehu nebudu a MS prijde a ono stale nic. Az mi pritel donesl dalsi test a musela jsem si ho jit udelat tehda bylo 8.1.2017 a opravdu carky tam byli.

luckasnazilka
2. bře 2017

@sukubka
Já pry 7+3tt

petapal
2. bře 2017

@zdenule23 tak uvidíme to čekání je hrozný holky furt na něco čekat.Na MS pak na vajíčka pak jestli se to povede a pak jestli to dotahnem do konce

petapal
2. bře 2017

@luckasnazilka tak to poslali brzo na revizi u ne se čekalo až do 8+6 jestli se něco změní

petapal
2. bře 2017

@luckasnazilka přeji už jen to dobré ať ti to dopadne jak má ❤

zdenule23
2. bře 2017

@petapal to mi povidej. Ja uz skoro v 7tt potracela ale je to bojovnicek a drzi se minuly ctvrtek uz jsem byla 11+4 tt takze screanig a dnes vysledky krve vse je v naprostem poradku

petapal
2. bře 2017

@zdenule23 to ke dobře tak se držte a to máš přirozeně těhotenství nebo ivf

zdenule23
2. bře 2017

@petapal prirozene zatim ivf nebylo treba ale uz jsem se i s doktorem o tehle moznosti bavila.. Zatim daval tomu cas a ono se opravdu zadarilo. Miminko se dle ms ma narodit 29.8.2018 ale bude asi az v zari protoze plod je o 14 dni mladsi a neodpovida s ms..

petapal
2. bře 2017

@zdenule23 tak hodne štěstí tobě i miminku.❤

zdenule23
2. bře 2017

@petapal dekuji tobe tak preji hodne stesticka aby se ti zadarilo a brzy byli obe carky

majaaa82
2. bře 2017

Tak jsem ještě udělala test... neslábne, ale extra moc nesílí. Pořád je ta čárka taková nanicovatá... tak se bojím, že hCG asi moc nestouplo...

jainy007
2. bře 2017

@majaaa82 myslim ze jo 🙂

majaaa82
2. bře 2017

@jainy007 nevim, jestli sledujes diskuzi dlouhodobe... ale ja uz mam tyhle cmouhy skoro tyden a dle krve hCG stoupa moc malo... zitra jdu na dalsi (uz treti) odber, ten bude asi hodne urcujici. V realu j ta carka vic kontrastni (do ruzova) a zesilila, ale ne tak, jak by mela. Alespon jsem prestala spinit.

jainy007
2. bře 2017

@majaaa82 tak to se omlouvám...a držím palce, ať to dopadne dobře <3

majaaa82
2. bře 2017

@jainy007 Jejej, to se neomlouvej, to jsi nemohla vědět 🙂 Já už se tak nějak smiřuju s tím, že to nedopadne. Snad nebudu muset na revizi. Dnes mi dle zprávy z UZ ještě jedna lékařka potvrdila, že by snad nemělo jít o mimoděložní...

sukubka
2. bře 2017

@majaaa82 taky myslim ze je lepsi!!!

jainy007
2. bře 2017

@majaaa82 treba to dobre dopadne, ono v prirode nejde vzdycky vsechno podle tabulek...drzime palce 🤰

majaaa82
2. bře 2017

@jainy007 Jsi moc hodná... děkuju. Koukám, že jsi z Jablonného... měla jsem tam příbuzné. Votrubovi se jmenovali. Neříká ti to něco?

nursinka86
2. bře 2017

@sukubka CRL je určitě délka plodu, jak jsme to tu včera nebo předevčírem řešily, co ti vlastně změřil 😉

arielka222
2. bře 2017

@majaaa82 já tohle zažila minulý rok čárky byly, ale nesilil tak jak by měly. Pak za 10 dní dosla ms. Bylo to biochemicke tehu a nebýt testu tak o tom ani nevím. Ale tobě držím palce ať ti to dopadne dobře ;)

jainy007
2. bře 2017

@majaaa82 My tu bydlíme teprve 5 let...tak bohužel, možná že podle vidění třeba jo, ale podle jména nic 🙂

Neboj, ať to dopadne jakkoliv, má to nějaký smysl, já jsem si taky prošla lecčíms a dneska už vím, že se to prostě stát muselo...První těhotenství jsem měla skoro ukázkové (až na ten konec, ale tam se do toho podepsaly obrovske vztahove problemy), druhe mi zamlklo v 10. tt , o treti miminko jsem prisla ve 23. tt a ze čtvrtého se mi narodil můj úžasný syn Toníček...

Jak se to říká, všechno dobře dopadne a jestli to teď dopadlo blbě, tak to ještě konec není 😉

sukubka
2. bře 2017

@nursinka86 ale na tom snimku je CRL nejaka pidihodnota.rikal mi velikost plodu jinou.uvidim zitra jak dopadnu.pak podam info.ale moooc dekuji
@jainy007 proboha co se ve 23 tydnu tehotenstvi stalo?

dobro16
2. bře 2017

@majaaa82 ja mela takto spatne viditelnou carku i tyden po vynechani ms. Zesilila az kdyz jsem byla v 6. Tydnu tesne predtim nez jsem sla ny gyndu.. drzim palce at vse dobre dopadne

vesnicanka17
2. bře 2017

@sukubka ano to me taky zajima to je teprv mazec.....

anyt9178
2. bře 2017

@majaaa82 moc držim palce a posilam ❤

anyt9178
2. bře 2017

@kosalucy clear blue je dobra znacka 👍 a maji stejnou citlivost? Taky muze byt rozdil v tom jestli jsi vic pila, atd... tise gratuluji 😉

majaaa82
2. bře 2017

Holky, moc diky. Zitra dam echo, jak vypada hCG z krve. Jste zlaticka...

lucinka58
2. bře 2017

@majaaa82 Moc držím pěsti!!!!

majaaa82
2. bře 2017

@dobro16 A chodila jsi na krev? Jestli jo, jaké jsi měla hodnoty? Byl tvůj 6tt opravdu 6. týdnem i dle UZ? 🙂